Wat sleep ik mee in mijn luiertas?

by Tamara

 

DSC_0662

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het bij mijn jongens heel erg lang zonder luiertas gered heb. Ik propte gewoon een luier en een pak billendoekjes in mijn gewone tas en gaan! Nu bij Lauren leek het me wel heel erg handig om een luiertas te hebben omdat je met twee kinderen in de luiers wel echt ontzettend veel mee moet slepen!

Ik kreeg van Kidzroom deze ontzettend mooie luiertas opgestuurd! Hij lijkt op het eerste gezicht misschien niet heel erg groot, maar er past ontzettend veel in! Ook is het handig dat het een hele stoere tas is, niet roze en met tierlantijntjes eraan! Zo kunnen stoere papa’s ook even met hun kindjes het billenpoetshokje in!

Bij de tas zit een ontzettend handig verschoningsmatje! Nou dat is wel echt een voordeel van luiertassen hoor, ik verschoonde de jongens gewoon op een omslagdoek die daarna gegarandeerd vies werd! Bij dit matje veeg je er even met een doekje overheen (je bent toch bezig) en hup! Hij is weer schoon!

DSC_0671

Ook vind ik het ontzettend handig dat er in de tas veel vakjes zitten en dat hij nog een groot vak voorop heeft! IK ben namelijk altijd aaaaaaaaalles kwijt en als ik nou even zo slim ben om alles weer braaf in het juiste vakje terug te stoppen, dan kan ik het gewoon vinden! Jeej!

DSC_0670

Maar nu, wat sleep ik dan wel niet allemaal mee in die tas? Ik heb foto’s gemaakt toen ik naar het consultatiebureau moest, zo kun je even goed zien wat voor spullen ik allemaal mee kan nemen in deze tas!

DSC_0666

Zoals je kunt zien zit er vanalles in! Ik heb de tas letterlijk gewoon even omgekiept en alles wat erin zat op tafel gelegd! een heleboel zoals je kunt zien en ik had zelfs nog ruimte over! Er zit een omslagdoek,  een hydrofiele luier, spuugdoekjes,  luiers, billendoekjes, een extra romper, een extra setje kleren, een extra set sokken (ik raak die krengen altijd overal kwijt),  drinken voor Floris, mijn zonnebril, mijn portemonnee, 2 knuffeltjes, muntje voor de kar, kleingeld, bonnetjes, een ballon, mijn telefoon met telefoonhoesje en mijn sleutels in.

Als we weg gaan heb ik er vaak zelfs nog wel meer in zitten, zoals een broodtrommel en telefoonaccesoires zoals een oplader! Altijd handig!

 

Ik vind deze luiertas niet alleen erg mooi met zijn stoere uitstraling ( ik blijf natuurlijk wel een beetje een stoere jongensmama he? Ookal heb ik er nu een kleine dame bij) hij is ook nog ontzettend handig met wat er allemaal in past!

De kidzroom luiertas kost €52.99 en is verkrijgbaar bij ikbenzomooi.nl

 

Wat voor luiertas heb jij en zou jij zonder kunnen?

Naamloos

Misschien vind je dit ook leuk

16 comments

Angela | Great Body & Skin 24 augustus 2015 - 13:02

Volgens mij is mijn bericht weg? Wij hebben er 1 van Prenatal, een simpele zwarte. Kan heel veel in, veel vakken, zit een verschoonmat bij, koelhouder etc, je kunt hem aan de wagen hangen en hij is zwart (boyfriend-proof). Voor maar 30,-!

Reply
José 24 augustus 2015 - 09:28

Hahaha, ik moest wel lachen om die ballon. Een must have om mee te hebben in je luiertas, haha!

Mooie tas trouwens. Wij hebben er een van Prénatal, met PTT-post stof. Een heel mooi en handig ding, maar hij gaat nu al (na een half jaar) kapot aan de binnenkant. Balen!

Reply
Puck 23 augustus 2015 - 19:29

Ik heb een Joolz, die bij de wagen hoort. Eigenlijk zou ik wel een leukere willen, maar heb echt geen zin meer om er nog een aan te schaffen. Mijn meisjes zijn zo netjes, dat ik meestal alleen luiers en billenpoetsers bij heb.

Reply
marjon 23 augustus 2015 - 13:12

Mooie en stoere luiertas inderdaad! Ik stopte er ook van alles in. Kleine man is nu 1,5jaar en heb ik de luiertas weg gedaan. Ik heb nu een rugzakje waar zijn luiers,doekjes, rozijntjes en reserve kleren inzitten. En ik kan mijn eigen tas weer meenemen.

Reply
Marije | Mumstheword 23 augustus 2015 - 11:24

Ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte luiertas! Het liefst een tas waarbij je aan de buitenkant niet kunt zien dat het een luiertas is.. Ik vind die van Cowboys heel mooi. En van FAB. Maar goed, die zijn dan ook net weer (heel erg veel) buiten mijn budget hahaha.

Reply
Kelly - Pluiskonijn.nl 23 augustus 2015 - 11:07

Wat een mooie luiertas! Bij ons zat hij ook altijd helemaal volgestampt, de laatste tijd neem ik hem niet meer zo vaak mee omdat ik minder nodig heb voor onze dochter.

Reply
Debby 23 augustus 2015 - 10:06

Wat een mooie luiertas! Die van mij is een beetje saai. Maar zit ook propvol. Ik heb zelf ook altijd nog een fles water erin zitten. En zakjes voor de vieze luiers. Voor de zekerheid zit er zelfs nog een mini potje sudocreme in.
Max heeft op dit moment nog geen knuffeltje nodig onderweg. Dus die laat ik nu nog even thuis.

Reply
angelique 23 augustus 2015 - 09:54

Handig! Ik heb hem ook nooit overtuigd gebruikt, maar ik had echt een onding. Als ik ooit weer zwanger mag zijn ga ik dan ook zeker op zoek naar een grote handige!

Reply
Malou 23 augustus 2015 - 09:43

Heel leuk om te zien 🙂
Die van mij zit op dit moment echt veel te vol.

Reply
Saskia 23 augustus 2015 - 09:29

Wat een leuke luiertas! Wij hebben er een van stokke!

Reply
Manon 23 augustus 2015 - 09:15

Leuk om te lezen. Ik word over 2 maandjes moeder en kan alle tips gebruiken om straks de luiertas te vullen. Dat muntje van het boodschappenkarretje vind ik een hele goede!

Reply
Lin 23 augustus 2015 - 09:13

Ik heb hem ook en inderdaad hij lijkt niet enorm groot, maar er kan gelukkig wel echt veeel in!

Reply
Cassandra 23 augustus 2015 - 09:04

Je ging naar het consultatie bureau toch? Waar is dan het boekje? Haha! Nee ik zeur, heel leuk, veel dezelfde dingen. Ik heb trouwens ook standaard een ziekenhuis bekertje(afsluitbaar) mee met roosvicee en een gewone Spa fles met water, soepstengels en een voedingstoren. Oh ja en luierzakjes met geur, voor onderweg als er geen prullenbak in de buurt is, is dit ideaal.

Reply
michelle 23 augustus 2015 - 08:50

Nou mijn zoontje is bijna 2 dus ik neem meestal luiers, doekjes, matjr, hamamdoek (om eventueel bv onder te geven), zo’n handgel, handcreme, schoonmaakdoekjes voor als ik zelf naar de wc moet en het is smerig, snoetenpoetsers, etui met nagelknipper, zakdoekjes, kauwgom, sleutels, mapje met pasjes, etuitje met geld, en soms nog een brooddoos en koekjes of rozijnen ofzo. Waaaaay too much maar ik kan echt niet zonder die dingen van huis

Reply
Daniëlle 23 augustus 2015 - 08:50

Mooie tas! Ik heb ook net een nieuwe luiertas, van Babymel. Het handige van die tas vind ik dat je hem ook zo makkelijk aan je kinderwagen kan bevestigen. Ideaal. Enne, je bent je zoogcompressen vergeten 😉

Reply
Channah 23 augustus 2015 - 08:04

Wat een super leuke, stoere luiertas! Ik ben totaal niet van de roze bloemetjes en printjes, dus deze vind ik echt heel erg leuk! En qua spullen nemen we eigenlijk heel veel hetzelfde mee, al zit er bij mij echt alleen nog babyspul in!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.