Wat past er allemaal in een bakfiets?

by Tamara
wat past er allemaal in een bakfiets

Nou mensen, op veler verzoek.. Een heuse ‘Whats in my bakfiets?’ Op Instagram laat ik wel eens foto’s zien van wat voor rare dingen ik nu weer in mijn fiets gepropt heb en hier wordt altijd er leuk op gereageerd! Dus ik dacht: ‘Ach, laten we er een heel artikel over maken! Doen we niet moeilijk over!’Dus bij deze, een antwoord op de vraag die iedereen zich stelt *kuch*. Wat past er allemaal in een bakfiets?

Wat past er allemaal in een bakfiets?

Heel veel boodschappen.

Weekboodschappen doen met een bakfiets? Ja hoor! Dat gaat prima! Oké, je moet niet je hele meute aan kinderen mee willen nemen, maar gemiddeld passen er 2 kinderen, 2 grote boodschappentassen en een heleboel lossen spullen ( die je onder het bankje propt) in.

img_0814Hele stapels met slapende kinderen.

Die kinderen van mij vallen überhaupt al op de meest gekke plekken in slaap. Maar momenteel is de fiets toch wel favoriet. Ik vond het op deze foto trouwens wel grappig dat Lauren wel wakker was haha!
img_1135

97 statiegeldflessen.

Je kent ze wel, van die mensen die statiegeldflessen gewoon in tassen in de kelder gooien ipv. meteen weg te brengen? Ja, thats me! 97 flessen in een bakfiets proppen en nog een dreumes meenemen? Wil prima!
img_1235

6 vuilniszakken voor het Leger des Heils.

Ik besloot in de zomervakantie de zolder op te ruimen en ik heb toen meteen een heleboel kleding die ik toch nooit meer ga passen ( goodbye forever maat S) in zakken gedaan en naar het Leger des Heils gebracht. Paste prima!img_1765

Een tv.

Dit is denk ik toch wel de gekste! Een heuse flatscreen! De jongens wilden al een tijdje heel erg graag een tv op hun kamer en toen ik een leuke aanbieding tegen kwam kocht ik hem en nam ik hem mee. Op de fiets inderdaad! ( Ze keken er wel een beetje raar van op bij de winkel haha)img_1522

Een zootje ongeregeld.

Die kinderen van mij zitten echt soms op de gekste manieren op de fiets! Nu ik zo kijk is dit zelfs wel redelijk normaal hahah!
img_0775

Nog meer boodschappen.

Boodschappen, chips, fruit! Past echt allemaal! Ideaal!
img_0466

Een maxicosi met een minibaby. Ahhhh<3

En de allerleukste! Een hele kleine mini Lauren van nog maar 1 maandje oud in de maxicosi! Hoe schattig is dat!

image

Nou, dat waren toch wel de gekste dingen die ik tot nu toe mee heb genomen in mijn bakfiets! Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden. Ik vond het in ieder geval heel erg grappig om al die foto’s nog eens terug te zien!

 

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Joyce 14 oktober 2016 - 20:25

ooooo baby lauren!! <3

Reply
Vlijtig Liesje 14 oktober 2016 - 12:11

Je hebt echt je wagen vol geladen, net als in het kinderliedje : )

Zo’n bakfiets is toch wel heel handig!

Reply
Josan 14 oktober 2016 - 11:33

97 flessen frisdrank…is altijd nog beter dan 97 flessen wijn. Maar heb jij niet enorme fietskuiten van dat trappen?

Reply
Simone 14 oktober 2016 - 10:23

Haha geweldige plaatjes ? lijkt me ideaal een bakfiets. Alleen dan liever wel een elektrische wat wat sleep je een gewicht mee zeg ?

Reply
Jodi - liefthuis 14 oktober 2016 - 09:25

Hahaha super leuk om te zien. Vind je het niet zwaar fietsen?

Reply
Tineke 14 oktober 2016 - 08:49

Ooh ik wil ook zo graag een bakfiets,lijkt mij zo leuk. Ik ben alleen veel te bang dat hij hier erg snel gestolen wordt.
Liefs

Reply
Ellen 14 oktober 2016 - 08:09

Wat leuk! En schattig die maxicosi in de wagen. Statiegeld flessen, zo herkenbaar… ?

Reply
Loes Johanna 14 oktober 2016 - 08:06

Haha, geweldige foto’s!! Vooral hoe Lauren kijkt op de foto waarop zij wakker is en de mannen diep in slaap ?.

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 14 oktober 2016 - 07:32

Haha die foto van Lauren tussen al die flessen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.