Wat moeten we nou met die tuin?

by Tamara
nieuwe tegels

We wonen inmiddels al negen jaar in dit huis en in de afgelopen negen jaar hebben we al behoorlijk veel aan het huis en de tuin gedaan. Zo hebben we bijvoorbeeld twee jaar geleden de hele voortuin veranderd en daar zijn we nog steeds heel erg blij mee. Alleen die achtertuin, wat moeten we daar nou mee?

Een doorn in het oog.

Toen we hier ongeveer 3 jaar woonden hebben we de hele tuin al eens aangepakt. We haalden de oude tegels eruit en vervingen ze door mooie grote antracietkleurige tegels die Richard er zelf in legde. Het resultaat was heel erg mooi en we waren er heel blij mee. We hebben zelf beide niet zulke groene vingers, dus een onderhoudsarme tuin is dan top. We vonden bij de tuinwinkel een paar mooie planten en we plantten een paar bomen zoals een Prunus, een Magnolia en een Hazelaar en daarnaast nog een paar struiken zoals een haagbeuk en een Sering. Onze tuin staat dus altijd helemaal vol met bloemen, iets wat heel erg leuk is! ( en vooral die seringen die nu in bloei staan ruiken zooooo lekker!)

Maar verder is de tuin inmiddels een doorn in ons oog. Want er zijn eigenlijk een heleboel dingen die we eraan willen veranderen. Onze tuin is best groot, maar hij oogt nogal rommelig door de vele spullen die erin staan. We hebben bijvoorbeeld een trampoline en een speeltoren, een vlonder met een loungebank en een grasveldje in het midden ( waar we verkeerd gras in hebben gezaaid, dus dat overwoekerd steeds.)

Ook hebben we een heleboel speelgoed, vier vuilcontainers en een hoekje met rommel waarbij we niet weten wat we ermee moeten doen.

Wat gaan we doen met de tuin?

En nu het dilemma, want wat gaan we doen met de tuin? Kijk, als ik zou weten dat we hier nog tien jaar zouden gaan wonen, dan trok ik alles eruit en richtten we de tuin helemaal opnieuw in. Maar we zijn nog steeds op zoek naar een ander huis, dus ik vind dat een beetje zonde. Dus ik denk dat we ook dit jaar maar gewoon de tuin een beetje fatsoeneren en er toch maar eens nieuw gras in gaan leggen, zodat onze tuin helemaal zomerproof is.

Vind jij in de tuin werken wel leuk?

Dt artikel bevat een betaalde link.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.