Wat ik mezelf cadeau deed voor mijn verjaardag.

by Tamara

De laatste tijd krijg ik best wel vaak de vraag met wat ik nou cadeau heb gekregen voor mijn dertigste verjaardag. Ik vroeg natuurlijk voor die tijd om een heleboel tips en die kreeg ik ook massaal! Hoewel er een heleboel dingen tussen zaten die ik dus echt nooit zou vragen, waren er ook een aantal hele goede tips. Maar, daarnaast vond ik dat ik zelf ook wel een aantal dingen had verdiend en daarom gaf ik mezelf ook wat dingen cadeau! Wat dat was? Dat lees je in dit artikel.

Dit gaf ik mezelf cadeau voor mijn verjaardag.

Een heleboel spullen voor de keuken.

In oktober zijn we natuurlijk verhuisd naar ons nieuwe huis en eigenlijk had ik daarvoor al het plan om een heleboel nieuwe dingen voor de keuken te kopen. Na ruim tien jaar waren onze pannen bijvoorbeeld echt helemaal af en waren we gewoon echt toe aan nieuwe. Maar ik schoof het door tot na de verhuizing en daarna kwam het er steeds niet van, tot ik me bedacht dat ik het mezelf dan maar gewoon cadeau ging geven. Ik sta tenslotte elke dag in de keuken en dan zijn fijne producten gewoon echt heel erg fijn om mee te werken. Nu heb ik meteen goed uitgepakt, want ehh ja. Als je eenmaal bezig bent, dan kun je het beter meteen goed doen toch?

Ik bestelde een nieuwe pannenset, een hapjespan, een braadpan, allemaal nieuwe glazen, een broodtrommel, een knoflookpers en nog veel meer. Ook onze hapjesplanken enzo waren aan vervanging toe en zelfs de maatbeker heeft een upgrade gekregen. Het klinkt misschien materialistisch, maar ik werd zo ontzettend blij van al die nieuwe spullen. Het is gewoon echt een stuk fijner om te koken met pannen die nog gewoon netjes zijn (en niet hun handvaten missen! Haha)

Vloerreiniger.

Natuurlijk hebben jullie het eerste cadeau dat ik mezelf gaf al gezien, namelijk de Bissel vloerreiniger die ik eerder al reviewde! Je kunt de hele review hier terugvinden, maar zelfs na bijna twee maanden ben ik er nog steeds ontzettend blij mee!

Tja, misschien niet zo glamorous als de cadeaus die jullie me ‘tipten’ maar wel heel erg fijn. En achja, soms kun je jezelf maar beter iets nuttigs cadeau geven toch? Geven jullie jezelf ook wel eens een cadeau?

Dit artikel is een samenwerking.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.