Wat ik inpak als ik op vakantie ga.

by Tamara

Nog een paar maandjes en dan komt de vakantieperiode eraan! Nu is dat altijd heel erg leuk, maar soms levert het ook wel stress op! Zeker als je met zo’n groot gezin op vakantie gaat. Er moet een heleboel ingepakt worden en ook een heleboel gekocht worden voor je gaat! Maar wat ik sowieso allemaal inpak als ik op vakantie ga? Dat vertel ik je in dit artikel! En ik geef je ook een terugblik van wat ik vroeger allemaal meenam, versus nu! Kijk je mee?

Wat ik vroeger allemaal meesleepte op vakantie.

Laatst was ik een fotoalbum aan het terugkijken en zag wat voor rare dingen ik vroeger altijd op vakantie meenam. Of tenminste, ze waren niet raar, gewoon heel erg onhandig. zo herinner ik me bijvoorbeeld een familieweekend naar Belgie, waarbij ik niet alleen pumps met hoge hakken meesleepte, maar ook kleding die veel te formeel was. Denk aan hele lange zwarte jurken, of jurkjes die je normaal alleen met kerst zou dragen. Veel te netjes voor op een vakantiepark. Om over de hoeveelheid make-up en parfum nog maar te zwijgen! Dat was helemaal dramatisch. Geen idee waarom ik dat allemaal meenam trouwens. Ik herinner me nog een situatie dat ik naar het zwembad liep en alleen maar hoge pumps mee had, plus een jurkje. En we moesten een heel stuk over zand lopen. Was niet handig, kan ik je vertellen.

Wat ik nu het liefste allemaal meeneem.

Nu neem ik niet mer zoveel mee op vakantie. Of tenminste, niet voor mezelf. Ondanks dat we vier kinderen hebben, probeer ik maximaal twee grote weekendtassen en nog een losse tas mee te nemen voor alle kleding. En over het algemeen lukt dat prima! Voor mezelf neem ik nu vooral makkelijke dingen mee. Wat tshirts, broeken, een extra trui voor als het toch wat frisser is en ja, soms ook wel een jurkje. Maar de pumps zijn ingeruild voor sneakers, de jurken voor comfortabele kleding en dat bevalt me toch een stuk beter. Ik loop er nog steeds leuk bij hoor, ook op vakantie. Maar het is wel een stuk fijner om in ieder geval te kunnen lopen zonder dat je bang bent om je benen te breken.

Als ik nu terugkijk op wat ik vroeger allemaal meesleepte vs nu, dan vraag ik me echt af waar ik zat met mijn hoofd. Ach, ik was in die tijd nog jong, misschien een jaar of zestien en dan weet je ook niet beter. Laten we het daar maar op houden. Zo zie je maar, wijsheid komt met de jaren. Zelfs als het om inpakken van je vakantiespullen gaat!

Nam jij vroeger ook altijd zoveel onzin mee op vakantie?

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.