Wanneer alles helemaal mis gaat.

by Tamara
leeftijd is Disneyland Parijs leuk

Sommigen van jullie wisten het al, anderen niet. Ik plaatste afgelopen week een berichtje op instagram waar ontzettend veel reacties op kwamen. Daarin vertelde ik dat mijn vriend een ongeluk heeft gehad en binnenkort geopereerd moet worden. Naar aanleiding van dat berichtje kreeg ik een heleboel vragen wat er precies gebeurd was en ik bedacht me dat ik het nog niet aan mijn volgers op facebook had verteld. Ik ben op Instagram nou eenmaal een stuk actiever dan op facebook, dus als ik iets te melden heb, vertel ik het vaak daar als eerste. Ik wist ook niet of Richard het goed vond als ik zou zeggen wat er gebeurd was, dus ik was eerst van plan om het voor me te houden. Maar goed, hij gaf zelf net aan dat het ook een beetje gek is om er zo vaag over te doen, dus met deze blog wil ik vertellen wat er is gebeurd en wat voor gevolgen het heeft voor mijn blog in de komende tijd.

Nergens goed voor dat sporten.

Zoals mijn vaste volgers vast wel weten, doet mijn vriend aan intensieve krachttraining. Hij gaat 5 dagen per week naar de sportschool en daarnaast nog een aantal keren hardlopen. Hij doet niet zomaar wat, hij gebruikt speciale supplementen, voeding, trainingen enz en ook nog met resultaat! Ik vind het heerlijk zo’n grote brede kerel hahaha.

Afgelopen donderdagavond was hij weer naar de sportschool en was ik even aan het werk. Ineens stuurde hij een berichtje met dat hij dacht dat zijn biceps gescheurd was. Nu dacht ik in eerste instantie: ‘Ja hoor, tuurlijk. Jij hebt altijd wat.’  Maar toen hij daarna een berichtje stuurde dat hij onderweg was naar het ziekenhuis, wist ik dat het menens was. Hij heeft een hekel aan ziekenhuizen en zou daar nooit naartoe gaan als er niets aan de hand was.

Na röntgenfoto’s en een aantal controle’s, blijkt dat zijn biceps dus echt gescheurd is. Dit houdt in dat de spieren in zijn bovenarm van zijn bot gescheurd zijn en nu ergens bovenin zijn arm zitten. Het ziet er echt heel erg raar uit. In plaats van een bult heeft hij nu een kuil in zijn arm en hij kan zijn arm niet meer gebruiken en/of bewegen.

En nu dan?

Eerst dacht ik dat het nog wel mee zou vallen, maar toen hij thuis kwam, bleek dat het alles behalve meevalt. Hij kan dus echt amper iets, omdat zijn arm niet teveel kan en mag bewegen. Als je maar een klein beetje tegen zijn arm aan komt, heeft hij al ontzettend veel pijn. De bedoeling is dat hij deze week een mri scan krijgt en in de week erna geopereerd wordt. daarna krijgt hij 6 weken gips en daarna moet hij nog revalideren. Omdat hij niets kan (probeer je maar eens aan te kleden met 1 arm terwijl je de andere arm niet kunt bewegen) heeft hij overal hulp bij nodig en kan hij bijvoorbeeld ook niet autorijden of werken.

Wat ik van deze hele situatie vind? Ja, gewoon behoorlijk KUT. Ik vind het vreselijk om te zien dat hij zoveel pijn heeft en dat ik niets voor hem kan doen. Daarnaast vind ik het best wel zwaar dat alles op mij terecht komt nu. Nu ben ik sowieso altijd al alleen met de kinderen, maar de extra zorgen maken het toch nog een beetje zwaarder. Maar ik doe het natuurlijk met liefde. ( Als hij hierna nog steeds niet wil trouwen weet ik het ook niet meer hoor! Haha) Het kan dus de komende tijd een beetje rustig zijn op de blog. Niet omdat ik niet wil, maar wel omdat ik het gewoon heel erg belangrijk vind om er voor hem en de kinderen te zijn. Dus dat gaat even voor.

 

Mochten er verder nog updates zijn, dan plaats ik die op Instagram. Daar ben ik een beetje actiever met het delen van mijn leven en kijkjes achter de schermen geven enzo. Mij daar volgen kan via deze link: Tamara’s Instagram.

Het is een beetje een onsamenhangend verhaal geworden, maar ik vind het toch wel fijn om het even kwijt te kunnen. Ik heb er de afgelopen dagen al genoeg om gejankt, dus ik ben het nu kwijt en nu kunnen we weer door. Willen jullie meeduimen dat het herstel allemaal voorspoedig zal gaan?

 

Veel liefs,

 

Tamara

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

14 comments

Linda 25 juni 2018 - 22:55

Heel veel sterkte en beterschap!

Reply
Bregje 25 juni 2018 - 11:40

Poeh, heftig! Sterkte voor de pechvogel en voor jou met al het geregel!

Reply
Marijke 25 juni 2018 - 11:26

Sterkte voor jullie allebei!

Reply
Lenny 25 juni 2018 - 10:38

Wat een pech! Sterkte en succes komende tijd!

Reply
Mireille 25 juni 2018 - 09:56

Tuurlijk duim ik mee! Heel veel sterkte de komende tijd! En logisch dat je er wilt/moet zijn voor je mannetje en de kids!

Reply
Annemiek Visser 25 juni 2018 - 09:52

gunst je liet mij schrikken. Niet dat het niet heftig is maar ik dacht gelijk aan een auto-ongeluk of zoiets. Nee het valt niet mee en ja het is heftig maar gelukkig valt het wel een klein beetje mee. Wel balen dat alles op jou terecht komt want met zo’n groot gezin is dat niet mis. Je merkt dan pas wat de ander doet. Heel veel sterkte en ik hoop echt oprecht dat je vriend (man) hier goed van hersteld.

Reply
Joyce van de Pas 25 juni 2018 - 09:44

Ach jee, sterkte!

Reply
Josine 25 juni 2018 - 09:28

Beterschap voor Richard! En jij sterkte met de extra drukte??

Reply
Janske 25 juni 2018 - 09:09

En spoedig herstel gewenst!

Reply
Nienke 25 juni 2018 - 09:03

Och wat naar! Veel sterkte, voor jullie beide!

Reply
Cd 25 juni 2018 - 08:43

Wat erg! Heel veel moed voor de komende weken gewenst!

Reply
Denise 25 juni 2018 - 08:06

Wat naar ! Hopen dat hij goed en snel zal herstellen. Veel sterkte !!

Reply
Yvonne Sas 25 juni 2018 - 07:53

Heel veel beterschap voor je vriend en jij sterkte met alles dat nu extra op jou terecht komt!

Reply
Chaya 25 juni 2018 - 07:27

Heel veel sterkte! En ik hoop voor je dat hij straks voor je op de knieën gaat ☺️!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.