Waarom zijn we uitgenodigd voor Disneyland Parijs? En wat gaan we er doen?

by Tamara

Jullie zagen het al voorbij komen, in de week voor de kerstvakantie kreeg ik een mail met de vraag of we een weekend naar Disneyland Parijs wilden gaan om de Frozen celebration te vieren! Hier hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken! Met kerstmis vertelden we het de kinderen en inmiddels zijn we druk aan het aftellen tot we gaan! Maar wat gaan we daar eigenlijk doen? En waarom zijn we uitgenodigd? Ik vertel het jullie allemaal in dit artikel!

De uitnodiging.

Ik krijg heel erg veel persberichten, dus toen ik de mail binnenkreeg, besteedde ik er eerst niet zoveel aandacht aan. Ik zag staan: Frozen Celebration en verder niet zoveel bijzonders, dus ik las de mail snel en ging verder met opruimen. Maar toen ‘klikte’ er ineens iets. Ik liep snel terug naar mijn telefoon en las de mail nog eens. Nu zag ik het goed,  UITNODIGING Frozen Celebtration. Ik geloof dat ik daarna nog iets van vijf keer de mail doorgelezen heb voor ik door had wat er stond. We waren niet alleen uitgenodigd voor een weekend Disneyland Parijs. Nee, we waren uitgenodigd als VIPS en slapen in het Disneyland hotel! Wauw!

Waarom zijn we uitgenodigd?

De reden dat we zijn uitgenodigd is heel simpel. Disneyland Parijs viert dit jaar voor het eerst een Frozen feest en daar willen ze natuurlijk wat aandacht voor! We zijn uitgenodigd om het park te komen bekijken en het aan jullie te laten zien. Ik vind het zelf een grote eer dat we hiervoor uitgenodigd zijn, want laten we eerlijk zijn. Ik ben niet bepaald de allergrootste blogger ofzo haha!

Wat gaan we doen in Disneyland Parijs?

Nu ik dit typ komt het programma voor het weekend net binnen! We gaan van vrijdag tot en met zondag. Vrijdag komen we aan ( het verlof voor de kinderen is goedgekeurd, jeej!) Dan kunnen we de spullen uitpakken en het park bezoeken. Op het programma staan een heleboel leuke dingen, zo gaan we naar de frozen musical en mogen we de Frozen parade vanaf de VIP zone bekijken.

Maar behalve het programma is er ook nog genoeg te zien en te doen in het park. de vorige keer dat we er waren zijn we niet echt in vele attracties geweest omdat het heeeeeeel erg druk was. Maxim wil deze keer heel erg graag in de Phantom Manor, Floris wil in The Pirates of the Carribean en ze kijken heel erg uit naar al het Star wars gebeuren, aangezien The Season of the Force ook bezig is. Superleuk voor ze!

 

We hebben er ontzettend veel zin in en natuurlijk ga ik jullie meenemen! hebben jullie nog iets dat jullie graag willen weten of zien? Laat het me dan vooral weten! 😀

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.