Waarom ik de allerslechtste vriendin ooit ben.

by Tamara

Ik ben heeeeeeel erg slecht in vriendschappen onderhouden. En dan bedoel ik ook écht heel erg slecht. Ik heb al eens vertelt dat ik niet zo heel erg sociaal ben en tja, het gevolg daarvan is dat vriendschappen soms een beetje moeizaam verlopen. Waarom ik een hele slechte vriendin ben en wat je allemaal zou moeten meemaken als ik je vriendin zou zijn? Nou, dat zal ik je vertellen in dit artikel!

 

Ik vergeet je verjaardag.

Dit is wel een dingetje hoor. Nu moet ik zeggen dat ik gewoon standaard de verjaardag van IEDEREEN vergeet, dus ja. Wat dat betreft zijn vriendinnen geen uitzondering. Maar goed, ik heb dus al regelmatig gehad dat ik met een vriendin aan het kletsen was en er steeds door me heen ging dat er iets aan de hand was met die dag en dat ik dan op facebook ineens allemaal felicitaties voorbij zag komen. Ehh, ja.. Gefeliciteerd dan maar?

Ik ben ontzettend niet attent.

Ik zie heel erg vaak dat vriendinnen elkaar cadeautjes sturen of kaartjes of weet ik het veel wat allemaal. Hoef je bij mij niet te verwachten. In een vlaag van verstandsverbijstering doe ik soms eens een poging ( ik probeer mijn leven te beteren. Goed he?) maar ja, over het algemeen vergeet ik het eigenlijk altijd.

Ik heb het eigenlijk altijd over mezelf.

Mijn favo onderwerp naast mijn kinderen? Mezelf! Ik weet niet wat het is en ik heb het ook niet altijd door. Maar als ik soms eens appgesprekken teruglees denk ik regelmatig ‘Jemig Tam! Praat niet zoveel over jezelf.’ Ik ben namelijk echt zo’n ‘Ohja dat heb ik ook al eens meegemaakt’ mens en wil altijd mensen mijn ervaringen opdringen. Ik zou eigenlijk een blog moeten beginnen waarbij ik alleen maar over mezelf en mijn leven praat. Oh wait… hhaha

Ik heb nooit zin om af te spreken.

Nu moet ik zeggen dat ik de laatste tijd regelmatig met Joyce afspreek ( nu zijn ik en Joyce ook wel echt vriendschapsgoals, maar goed) Maar over het algemeen kan ik heel goed vriendschappen onderhouden zonder met mensen af te spreken. Sterker nog, ik praat dagelijks met mensen die ik nog nooit heb gezien en die ik toch wel een beetje als vriendinnen beschouw. Nu zullen heel erg veel mensen wel vinden dat je elkaar bij een echte vriendschap ook regelmatig moet zien, maar daar ben ik het niet zo mee eens. Dit werkt voor mij prima en wil je meer? Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres! Haha.

 

Waarom ik dan wel een leuke vriendin ben? Hmm, ja. Nou ik weet wel een paar puntjes. Ik doe altijd mijn best om het mensen naar hun zin te maken.( shit, stiekem ben ik eigenlijk heel erg lief. Maar ik wil niet dat iedereen dat weet) Ik wil altijd iedereen helpen en sta echt altijd voor je klaar. Als je mij goed kent, dan weet je precies wat je aan me hebt en weet je dat je zelfs midden in de nacht bij me aan mag kloppen als je hulp nodig hebt. Ook een hele goede eigenschap in een vriendschap ( al zeg ik het zelf) is dat ik ALTIJD eerlijk ben. Als ik vind dat je een dikke kont hebt in een broek dan zal ik dat altijd eerlijk zeggen, maaaar daar staat ook tegenover dat ik het ook altijd zeg als ik iets wel heel erg mooi vind. Ook ben ik zeer ontvankelijk voor gezeik. Ik ben zelf dol op zeuren en klagen en je bent altijd welkom om even flink je gal te spuwen. Heerlijk toch? Ben je het maar even kwijt. ( Al zal ik dan waarschijnlijk wel weer over mezelf gaan praten.. Hmmmm haha)

 

Zou ik vriendinnen met mezelf willen zijn? Hmm, ik weet niet. Haha! Ik denk dat ik dan echt een haat liefde verhouding met mezelf zou hebben.

Beschouw jij jezelf als een goede vriendin? Of juist helemaal niet?

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.