Waarom heb ik me nou weer laten ompraten?

by Tamara

Soms heb je van die acties waarbij je denkt: Hmmmm, misschien had ik dat beter niet kunnen doen. Bijvoorbeeld je haar knaloranje verven, of die ene schoenen met mega hakken kopen waar je eigenlijk niet op kunt lopen zodat ze vervolgens nog jaren onaangeraakt in je kast staan. Maar nu heb ik pas echt iets gedaan wat niet zo handig is.. Ik heb me namelijk opgegeven om de avondvierdaagse te gaan lopen. En ik zie er nu al tegenop!

Wat doe ik mezelf toch aan?

Vroeger liep ik elk jaar de avondvierdaagse. Door weer en wind liep ik met mijn moeder mee en dat bleef ik doen tot ik een jaar of tien was. Daarna heb ik nog twee keer met school mee gelopen in groep zeven en groep acht, maar daarna had ik er wel even genoeg van en ik heb nooit meer gelopen. Vorig jaar liep Floris zijn school mee en Floris wilde perse mee doen. Ik gaf hem op en hoewel ik wel mee wilde doen, besloot Richard te gaan. ( Ze liepen alleen de laatste dag! Haha)

En toen kwam er de dag dat het in onze ‘Annie wil swipen’ groepsapp ( Met Joyce, Saskia, Andrea en ik) over de avondvierdaagse ging. Met het volgende gesprek tot gevolg.

En zo geschiedde. Djoiz gaf ons op en we gingen samen de avondvierdaagse lopen.

Maar toen…. Ja.. Toen kwam de weersvoorspelling. Ik grapte nog van te voren dat ik alles best vond, als het maar niet zou regenen, nou die gebeden zijn verhoord hoor.

We gaan namelijk lopen tijdens een FUCKING HITTEGOLF!

Zoals Joyce en ik zouden zeggen… MIEN GOD!

Maar oké, we zijn geen mietjes, we hebben samen zeven kinderen op de wereld gezet en als we dat kunnen, kunnen we dit ook.

aan onze coole #teamjomara bidons ligt het niet! Gemaakt door juf/buurvrouw/mamavanStijnenRoos. Miranda!

Wil jij vanaf morgen onze avondvierdaagse avonturen volgen en naar ons eindeloze geklaag luisteren?

Volg ons dan op Instagram @Themommydiaries_nl en @joyfromjoyce.

 

Wens ons sterkte!

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Kelly 25 juni 2019 - 10:39

Jullie kunnen dit!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.