Voorstelpagina van Sanne.

by Tamara

Mijn naam is Sanne, getrouwd met Danny en ik ben naast moeder van 4 zoons (12, 7, 3 & 2,5) , zelfbenoemd goldmember van teamnosleep en eigenaresse van praktijk Beweeg en Leer. In mijn praktijk ben ik werkzaam als psychomotorisch coach en werk ik met kinderen van alle leeftijden die vastlopen op heel uiteenlopende zaken (even kort samengevat: cognitief, sociaal-emotioneel of motorisch). Middels beweging & spel én het integreren van bewegingspatronen uit de vroegkinderlijke ontwikkeling probeer ik meer balans te creëren in brein en lijf.

Een ontzettend dankbaar beroep kan ik inmiddels wel zeggen. In mijn blogs zal ik voornamelijk tips en adviezen delen, maar omdat mijn mannengezin ook enige hilariteit betreft, voor de buitenwereld dan 😉, zal ik ook zeker hier over gaan schrijven. Je kunt mij op instagram volgen onder: @sanne.and_thedaltons , voor avonturen met de boys, en op @beweeg.en.leer waarin ik over mijn werkzaamheden schrijf. Heb je vragen? Stel ze gerust. Hartelijke groet, Sanne.