Vingino zomercollectie 2016. The Summer is Magic!

by Tamara

Oooooh met dit heerlijke warme weer steeds krijg ik zoveel zin in de zomer! Afgelopen weekend zat ik even in de tuin en toen het windstil was, was het zo heerlijk warm! Eindelijk is het seizoen waar ik elk jaar weer naar uitkijk weer in zicht! Als ik aan de zomer denk, dan denk ik aan warmte, vakantie en luchtige kleding met felle kleurtjes. Kennelijk dachten ze er bij Vingino ook zo over, want veel zomerser dan de Vingino zomercollectie van 2016 zul je het niet snel tegenkomen!4W8B62480091

Vingino Zomercollectie 2016.

Over Vingino.

Wat is ons kleine landje toch ontzettend rijk aan leuke kindermerken! Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die het ontzettend leuke kindermerk Vingino niet kennen. Ik heb dit merk ooit ontdekt door de ontzettend stoere spijkerbroeken. Met de wassing en de details, zijn het eigenlijk net jeans voor volwassenen maar dan voor je kind! Maar Vingino heeft niet alleen hele gave spijkerbroeken, de rest van de lijn is ook elk jaar weer ontzettend verrassend en leuk! Ik denk dat felle kleuren en drukke prints toch wel kenmerkend zijn voor dit merk en laat dat nou juist zijn wat dit merk zo ontzettend leuk maakt!4W8B58280020

Kleurtjes, kleurtjes en nog eens kleurtjes!

Inmiddels stromen de zomercollecties de winkels en webshops in en de ene collecte is nog vrolijker dan de andere, maar veel zomerser dan de zomercollectie van dit merk wordt het niet! Alleen van de campagnefoto’s wordt je al ontzettend vrolijk!  Voor zowel de jongens als de meisjescollectie is er gebruik gemaakt van zomerse felle kleurtjes en printjes, afgewisseld door veel denim. Maar ook als je niet zo van drukke kleuren en printjes houd, zit er nog genoeg leuks voor je tussen aangezien er ook veel kledingstukken met lichte kleuren zijn, wat natuurlijk ook heel leuk staat in de zomer, want wat is er nou  mooier bij een gebruinde huid dan een licht kledingstuk dat het nog mooier laat uitkomen!

4W8B61080073

Over de jeans.

Zoals ik al zei is Vingino in eerste plaats een jeans merk. Wat je dit jaar heel erg veel terugziet zijn van die soort strijkplaatjes op jeans. Dat was vroeger ‘in’ toen ik klein was, kun je nagaan dat alle trends dus echt altijd nog weer een keer terugkomen! De jeans hebben stuk voor stuk allemaal een stoere wassing en hier en daar slijtage vlakken, net even wat anders dan een gewone kinderjeans dus!

4W8B68110081 4W8B71370100

Krijg jij van deze plaatjes niet ook zo ontzettend veel zin in de zomer? Je kunt de hele collectie van Vingino zomer 2016 nu kopen bij Olliewood!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Olliewood.

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Eline 1 juni 2016 - 10:35

Super leuk merk. op http://www.babykledingkinderkleding.nl/vingino-kinderkleding vind je heel veel winkels waar je Vingino kunt kopen.

Reply
Mathiske's mama blog 19 april 2016 - 17:31

Wat een gave kleertjes. Van de week in Maastricht was ik in de winkel wezen kijken. Echt super gaaf

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.