VIJF jaar TMD | Win een LEGO Hidden Sides schoolbus!

by Tamara

Hoera! De site bestaat VIJF jaar! Speciaal voor deze bijzondere mijlpaal heb ik een hele toffe winweek voor jullie geregeld. Niet alleen met speelgoed deze keer, maar ook beauty spullen, iets van Stokke, iets van Fabryk en nog veel meer! We trappen de week af met een hele toffe winactie. Je kunt namelijk een Lego Hidden sides schoolbus winnen! Hoe je hieraan meedoet? Dat vertel ik je in deze blog!

Win een LEGO Hidden Sides schoolbus.

De eerste winactie is er meteen een hele toffe! Althans, ik denk dat ik mijn kinderen hier heeeel erg blij mee zou maken! Mijn zoons zijn beide helemaal stapeldol op lego en toen we een tijdje geleden een groot pakket binnenkregen van Lego Hidden Sides, gingen ze dan ook meteen aan de slag met bouwen!

Maar, waar je normaal gesproken na het bouwen welklaar bent met de lego set, kun je hier veel meer mee. Hidden sides is namelijk een interactieve Lego beleving, waarmee je je creatie tot leven wekt! Echt heel erg tof!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kun je allemaal met de Lego hidden sides bus?

Voordat ik deze serie kende, snapte ik niet helemaal wat de bedoeling was. Dus ik begon met het in elkaar zetten van de bus, wat best nog wel een karweitje was, en downloadde de app. Meteen nadat ik de bus gescand had, werd het me duidelijk. Het is de bedoeling dat je in de interactieve wereld op je telefoon bepaalde missies oplost! Zoals geesten vangen bijvoorbeeld. Je hebt een hele leefomgeving en het is heel erg tof gemaakt!

Maar ook zonder deze app is de bus heel erg tof om mee te spelen. Deze set heeft allerlei hele toffe extra;s zoals een toilet dat ‘drollen’ naar je schiet, een heleboel poppetjes en een uittrekbaar commandocentrum! De hele set van Lego hidden sides is heel erg leuk, maar de bus is wel onze favoriet!

Wat moet je doen om mee te doen?

Ik hou van makkelijke winacties! Niet teveel lastige stappen die je moet doorlopen om te kunnen winnen!

Wil je hem nou heel graag winnen? Dat snap ik best! Zo kun je meedoen!

Heel veel winplezier!!

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

Lara 13 maart 2020 - 10:22

Waauuww super mooi ik doe ook vraag mee voor me jongetje 🤗 hij is gek op lego

Reply
Marian 4 maart 2020 - 17:41

Een hele mooie winactie. Wij hebben nog geen Hidden Sides speelgoed, lijkt erg leuk en uitdagend met zo’n app.
Helaas voor mij is het alleen mogelijk om mee te doen door te reageren op FB, want daar hou ik niet zo van…

Reply
Zara 3 maart 2020 - 19:12

Jaa heel tof voor mijn boys!

Reply
Karin de graaf 3 maart 2020 - 09:42

Maak onwijs graag kans

Reply
Marian Zw 3 maart 2020 - 07:04

Echt een super gaaf eerste cadeau! We hebben op de Lego pagina al eens zitten kijken naar deze Lego! Leuk dat je na het bouwen er ook nog verder mee kunt spelen met de app. Want vaak zien we hier toch nadat iets eenmaal gebouwd is….blijft het staan. Ik loot heel graag mee! Dank voor deze mogelijkheid via een berichtje onder deze blog 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.