GROTE veranderingen op TheMommyDiaries.

by Tamara
wat moet ik met mijn haar

Er gaat iets heel GROOTS gebeuren op ThemommyDiaries. Meer daarover lees je verderop, maar, aangezien mijn bijkletsartikeltje vorige keer zooo leuk ontvangen werd en veel mensen mijn gekwebbel kennelijk leuker vinden dan de hoogstaande literatuur die ik normaal gesproken schrijf *kuch* vandaag maar weer deels een kletsartikeltje. Ik heb namelijk genoeg te vertellen, onder andere over een aantal veranderingen op TheMommyDiaries en nog veel meer! Lezen jullie mee?

Even bijkletsen, veranderingen op TheMommyDiaries en meer!

Hoe gaat het hier?

Eerst maar even lekker narcistisch over mezelf praten. Hier gaat eigenlijk alles heel goed! De scholen zijn vorige week week begonnen wat inhoud dat ik weer 5 dagen per week met een bezweet rood hoofd op een bakfiets aan het rondcrossen ben. Al moest ik er wel heel erg aan wennen dat mijn grote apen niet thuis waren, ergens vind ik het ook wel fijn dat we weer een beetje een ritme hebben. De eerste schoolweek begon trouwens al goed, de een na de ander kreeg buikgriep hier vorige week. Dan denk je dat je alles gehad hebt, krijgt die vent van me ook nog manflu. Nee echt, die was zo ziek dat ik de verzekeringspolis er al bijna bij ging pakken. ( Grapje natuurlijk.)

Gelukkig zijn we weer allemaal beter en dat is maar goed ook. Ik heb mijn blog de laatste tijd hopeloos verwaarloosd en dus heb ik nog een heleboel te doen! Dat brengt mij op het volgende punt, want…

Veranderingen op TheMommyDiaries.

Er komen wat veranderingen aan op TheMommyDiaries. Ik wist al een tijdje niet meer zo goed wat ik nou eigenlijk wilde met mijn blog en ik heb er zelfs al over na gedacht om maar te stoppen met bloggen. Hoe meer de site groeide, hoe meer ik de druk voelde om maar beter en beter te presteren, tot ik er op een gegeven moment echt teveel mee bezig was en gewoon echt een dag chagrijnig was als mijn statistieken laag waren. Ik was een beetje het gevoel kwijt wat ik eerst had bij bloggen. Ik vind schrijven namelijk heerlijk en ik vond het super om mijn ei kwijt te kunnen, maar het werd steeds meer moeten ipv. willen. Dus ik besloot dat er iets moest veranderen.

De afgelopen tijd ben ik weer wat persoonlijker gaan bloggen en ik merk ook dat jullie dat leuker vinden. Ook heb ik het besluit genomen om gastbloggers te nemen. Niet omdat ik het bloggen niet meer leuk vind, maar wel om de volgende redenen.

 

Veranderingen op Themommydiaries

Waaaaarom neem je gastbloggers?

Ik was eerst echt heel erg tegen het idee van gastbloggers. Ik wilde dat mijn site echt alleen van mij zou blijven en dat ik hem niet hoefde te delen. Bovendien ben ik gewoon heeel erg slecht in samenwerken en dan moet je natuurlijk geen gastbloggers nemen waarmee je moet overleggen. Maar het omkeerpunt was, dat ik eigenlijk wel toe was aan een soort van frisse wind op de site. Niet alleen mijn persoonlijke geneuzel, maar ook wat afwisseling! Bovendien, als ik een paar dagen per week heb dat ik zelf geen blog hoef te schrijven, dan kan ik me weer focussen op het schrijven van betere blogs. Dat ik niet om 2 uur snachts nog achter de laptop zit omdat er toch wel iets online moet komen de volgende dag.

Ik dacht trouwens dat het heel lastig zou worden om gastbloggers te vinden, maar dat is me ontzettend meegevallen. Ik plaatste een oproepje op mijn facebook en aan het einde van de dag had ik al ruim 100 aanmeldingen binnen! Waar mijn bedoeling eerst was om 1 vaste gastblogger te nemen, besloot ik nu om een bloggersteam samen te stellen van 5 gastbloggers. Stuk voor stuk mensen die ontzettend leuk kunnen schrijven en goed bij het beeld passen wat ik van TheMommyDiaries heb!

Gastbloggers? Wat betekend dat voor je site?

Ik kreeg al de vraag of ik dan zelf ineens veel minder zou gaan schrijven. Nouja, wel ietsje minder, maar de meeste blogs zullen nog steeds van mijn hand zijn. Jullie kunnen hier dus nog steeds terecht voor je Tamara-Overload. Ik heb 5 gastbloggers, waarvan 4 elke week schrijven en 1 1x per maand. Ik moet nog even een planning maken, maar er worden zoals het er nu voor staat op twee middagen gastblogs geplaatst en op 2 ochtenden. Dit zijn persoonlijke verhalen van de gastbloggers, of dingen waar ze graag over willen schrijven.

Dus dat zijn een beetje de veranderingen die er de komende tijd op TheMommyDiaries plaats gaan vinden. Hoewel het dus voor mij ietsje minder werk is, ( wat ik wel fijn vind, want ik was soms echt gewoon hele dagen met mijn blog bezig en ik heb ook nog 3 kinderen die ik veeeel liever aandacht geef.) wordt het zeker niet minder leuk! De gastbloggers zijn allemaal superleuke mensen met elk een heel eigen verhaal!

Binnenkort worden ze nog uitgebreid aan jullie voorgesteld, maar je kunt onder het kopje gastbloggers alvast twee vinden!

Nu nog even een vraag aan jullie. Nu we toch bezig zijn met veranderingen op Themommydiaries, mochten jullie nog onderwerpen hebben die jullie graag terug willen zien, laat het me dan vooral weten! Ik weet helaas niet hoe je een bank moet overvallen en voor tips bij je sollicitatiegesprek moet je ook niet bij mij zijn. Maar verder kan ik genoeg vertellen! Haha! En nog even een bedankje aan mijn lieve lieve trouwe lezers die altijd zo leuk reageren! Echt heel erg bedankt! Ik lees jullie reacties altijd met veeeel plezier! Dus blijf vooral reageren! Haha! Oké, ik ben nu al 900 woorden lang aan het kwebbelen, dus ik hou het voor gezien! Toedeloe!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

15 comments

Jessica 9 september 2016 - 12:09

Wat een mooie veranderingen! Fijn dat er zoveel animo voor is! Succes

Reply
Nathalie 8 september 2016 - 20:50

Goed voor je! Succes!

Reply
Astrid 8 september 2016 - 20:46

Hè toch wat naar dat iedereen vorige week ziek was bij jullie! Fijn dat jullie nu wel weer beter zijn. Haha, manflu, grappig. Is niet voorbehouden aan mannen hoor, wan tik kan me ook vreselijk aanstellen als ik ziek ben.

Ik ben wel benieuwd naar je gastbloggers. Snap je overwegingen van beide kanten. Mijn blog is nog nieuw en die is echt van mij en wil dat ook zo houden. Bij een groter blog zoal sdat van jou kan ik me wel voorstellen dat je dan op een gegeven moment veel druk voelt.

Reply
Lilian 8 september 2016 - 11:00

Wat goed dat je voor jezelf kiest! Het klinkt allemaal erg leuk en ik ben heel benieuwd.

Reply
anne 8 september 2016 - 10:13

Wat leuk! Mocht je ooit nog gastbloggers willen dan hoop ik dat ik je oproepje niet mis.. lijkt me best leuk! Volgens mij een leuk team met gastbloggers! Kan me voorstellen dat er even wat druk af gaat nu..geniet daar ook van hè 😉

Reply
Roxanne 8 september 2016 - 09:53

Bloggen moet vooral leuk blijven. Ik vind het zelf ook prettig om af en toe eens stil te staan bij hoe het gaat en hoe ik verder wil. 🙂 Gek genoeg worden hele persoonlijke verhalen bij mij vaak ook het best gelezen. Lekker mee doorgaan dus!

Reply
Cassandra 8 september 2016 - 09:49

Goed dat je deze stap zet hunnie, het is namelijk wel belangrijk dat je het plezier blijft houden en niet inderdaad die druk van MOETEN op je schouders voelt hangen. Het uitbreiden bevalt mij tot nu toe echt goed. En de dames zijn super enthousiast wat natuurlijk ook meehelpt. Ik ben wel benieuwd na de gastbloggers en hun schrijfstijl. En natuurlijk naar jou nu nog betere stukken die gaan komen omdat je straks zoveel rust hebt *kuch* hahah! Lobi skatje!

Reply
janske 8 september 2016 - 09:17

Wat leuk zeg! Ik ben benieuwd naar de persoonlijke verhalen van je gastbloggers!

Reply
Michelle 8 september 2016 - 09:12

Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat zijn! Voor jou vooral heel erg fijn dat je wat meer tijd met je kindjes hebt:).

Reply
Bregje 8 september 2016 - 08:18

Dat zijn grote veranderingen! Ben benieuwd hoe het zal zijn!

Reply
Marijke 8 september 2016 - 08:04

Ik ben benieuwd hoor. Wellicht zijn die gastbloggers wel leuker dan jij….(grapje natuurlijk). Maar dat je persoonlijker weer bent gaan bloggen vind ik wel leuk. Merk dat ik daardoor toch weer vaker langskom.

Reply
Merel 8 september 2016 - 07:01

Haha @manflu en verzekeringspolis.

Knap dat je toch die stap hebt gezet, hopelijk geeft t je wat meer rust. Kan me voorstellen dat je met zoveel lezers een bepaalde soort druk voelt. Ik heb dat soms al met veel minder, omdat t nu toch ook anderen zijn dan mn moeder en een handvol vrienden ? dus laat staan met veel lezers.

Veel succes!

Reply
Channa 8 september 2016 - 06:54

Ben benieuwd hoe het gaat worden. Hoop wel dat het niet ten kosten gaat van jouw leuke persoonlijke artikelen.

Reply
Carlijn 8 september 2016 - 06:54

Je gaat dan meer een soort online mommymagazine worden, met een voltallige redactie haha! Ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen en hoe de lezers erop reageren. Ik bezoek jou vanwege jou en niet vanwege andere schrijvers maar wie weet weet iemand mijn aandacht goed te pakken. In ieder geval een prettige keuze voor jezelf, dat is fijn, meer tijd met de kindjes!

Reply
Josan 8 september 2016 - 06:22

Ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen met die gastbloggers. Heb er zelf ook aan zitten denken, maar ik heb het vooroordeel dat me dit veel extra tijd gaat kosten. Wie weet als ik wat meer positievere ervaringen in mijn omgeving hoor, dat ik er dan ook aan ga.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.