Vanaf morgen, de leukste babykleding bij de Lidl.

by Tamara
babykleding bij de lidl

Ik blijf maar blogjes over de Lidl schrijven hoor, maar sinds we vorig jaar een XL Lidl in ons dorp hebben, ben ik helemaal fan van deze winkel. Terwijl ik er daar voor nog nooit ( ja echt nog nooit) geweest was! Omdat ik merk dat mijn volgers al die koopjes wel heel erg leuk vinden en ik het leuk vind om over koopjes te schrijven, besloot ik daar vrolijk mee door te gaan. Vorige week schreef ik al dit artikel over de geweldige lampen van de Lidl en toen ik daar foto’s voor zocht, zag ik dat ze vanaf morgen superleuke babykleding bij de Lidl verkopen. Die kon ik jullie natuurlijk niet onthouden! Kijken jullie mee?

Superleuke babykleding  bij de Lidl.

Een tijdje terug schreef ik ook al eens een artikel over de superleuke kledinglijn voor baby’s die Lidl toen  net had uitgebracht. Hoewel ik die collectie superleuk vond, kreeg ik veel reacties van mensen die die collectie toch een beetje saai vonden. Ik kreeg een mailtje van Lidl dat ze mijn blog hadden gelezen en dat ze wat gingen doen met de feedback van mijn bezoekers. Nu wil ik niet zeggen dat het daardoor komt, maar de nieuwe babycollectie van de Lidl is inderdaad een stuk kleurrijker!

De jongenscollectie.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind de jongenscollectie echt heel erg leuk! Niet te overdreven felle kleuren of te drukke printjes. Maar gewoon echt leuke kleertjes! Vooral van de items in de donkerblauwe kleur ben ik echt fan. Nu heb ik ook twee jongens die die kleur heel erg mooi staat, dus dat ik wel logisch! over de prijsjes hoef ik niet zoveel te zeggen, die zijn heel erg schappelijk toch? De lijn gaat van maat 50/56 tot maat 74/80 en sommige items gaan tot 86.92. Ik vind zelf dat Lidl heel groot valt, dus mocht je twijfelen, neem dan een maatje kleiner.

 

De meisjeskledinglijn is ook weer superleuk! Veel lieve kleurtjes en printjes. Een paar items ken ik terug uit de vorige collecties zoals het pandajurkje en de 3 beige shirtjes. Ook deze collectie gaat van maat 50/56 tot maat 74/80 en sommige items gaan tot 86.92.

 

Gaan jullie ook kijken voor deze babykleding bij de Lidl?

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

MarjonS 18 januari 2017 - 19:25

Leuke collectie. Ik heb er voor beide kinderen ook al eens kleding gekocht.
Prima kleding!

Reply
Anja 18 januari 2017 - 12:52

Wat een leuke collectie! Helaas zijn mijn kids al wat groter 😉 Wel leuk om een keer een cadeau te kopen voor anderen en de prijzen zijn redelijk.

Reply
Tineke 18 januari 2017 - 11:46

Als ik een meisje had gehad, bestelde ik sowieso al die jurkjes. Voor Fedde heb ik die onesie online gekocht. Hij heeft al genoeg kleren dus heb mij in weten te houden.

Reply
Kim 18 januari 2017 - 10:57

Ik heb al een bestelling geplaatst in de webshop. Ben heel benieuwd naar de onesie. Ik vind het fijne kleertjes, heb uit de vorige collectie ook wat items aangeschaft. Wel vind ik het wat wijd vallen.

Reply
Priscilla 18 januari 2017 - 09:54

Ik vind die gebreide meisjes vestjes zo schattig!

Reply
Tips voor Papa's 18 januari 2017 - 09:40

Bij de vorige actie (die met de “milieubewuste” kleding) hadden we voor het eerst wat gekocht voor de baby. Het voelt als goede kwaliteit aan, maar nog even afwachten hoe het bevalt als de baby geboren is. Daarnaast zitten hier ook wel weer leuke dingen bij, maar die met print zijn niet echt mijn smaak. Ik denk dat we wel het pakje met snor en hoge hoed gaan halen, die is dan wel weer cool :).

Reply
Simone 18 januari 2017 - 09:17

Ik vind vooral die kleine jurkjes lief. Wij hebben geen Lidl in het dorp. En ik ga hier niet speciaal voor op pad.

Reply
Tamara 18 januari 2017 - 09:20

Ze hebben ook een webshop!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.