Van de trap gevallen….

by Tamara

‘ I believe I can flyyyyy’ of toch niet?

Mweh, het is op dit moment 3.06 uur en ik ben doooodop. Ik wil zo ontzettend graag slapen, maar alles doet me zeer. Opgepast dit word een beetje een klaagblog!

image

Gisteravond moest Richard overwerken en toen ik zag dat de jongens een yoghi gevecht hadden gehouden toen ik aan het afwassen was, ( kwam ineens een schaterlachende kletsnatte floris de keuken ingelopen, monsters) besloot ik hun te douchen en ondertussen even de boel flink op te ruimen en de container enzo op te halen. Sukkel dat ik ben. Want als gevolg natuurlijk weer een keiharde buik.

Toen Richard eindelijk thuis was, Floris ( pappa’s kindje, gaat echt niet slapen zonder pappa gezien te hebben. ) naar bed gebracht en op weg naar beneden kreeg ik ineens kramp onderin mijn buik. Ik schrok hier zo van dat ik mijn evenwicht verloor er naar beneden kukelde.

‘Gelukkig’ viel ik hard op mijn kont en rug en niet op mijn buik. Baby liet even merken niet gediend te zijn van dat gestuiter en gaf een paar flinke trappen. Met baby gelukkig niks, mamma een beetje beurs en waarschijnlijk flink blauw morgen. Nou het is maar goed dat blauw me goed staat!

Gelukkig morgenochtend naar de tandarts dus Maxim kan met de auto naar school! Al hoop ik dat de pijn morgen wat over is. Zo erg als ik nu waggel, nou lijk wel een manke pinguin 🙁

Door de harde buiken steeds probeer ik wat rustig aan te doen en komen er mogelijk niet elke dag blogjes online.

Liefs!

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Monique 17 maart 2015 - 19:09

Jeetje wat schrikken joh! Kijk uit he! Rustig aan daar! Xx

Reply
Tamara 17 maart 2015 - 20:05

Ja! 🙁 ja nu moet ik wel rustig aan doen! Haha

Reply
dineke 17 maart 2015 - 14:00

Joh doe je Wel rustig??

Reply
Tamara 17 maart 2015 - 19:44

Ja nu moet ik wel! Haha

Reply
twinkelbella 17 maart 2015 - 11:29

Aahjeetje schrikken zeg! Doe maar lekker rustig aan!

Reply
Roos 17 maart 2015 - 10:54

Ooh pijnlijk vallen op de trap! Toen ik zwanger was van Kenji kukelde ik ook van de trap, gelukkig ook op mn billen en rug, maar de schrik zat en goed in! Hopelijk snel geen pijn meer.

Reply
Marijke 17 maart 2015 - 10:46

Jeetje! Dat is schrikken! Hopelijk zijn je blauwe plekken ook snel weer weg!

Reply
justthelittlething 17 maart 2015 - 05:50

Oh wat vervelend meis! Hopelijk gaat het vandaag een beetje goed. Doe zeker rustig aan. Denk aan jezelf en het kleine mensje in jaar buik!

Reply
Tamara 17 maart 2015 - 09:20

Hoop het ook! Wel heeeel beroerd geslapen! Vandaag maar even rustig aan!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.