Vacature reis/uitjes blogger

by Tamara
Vacature reis/uitjes blogger

In 2019 ben ik me met de site iets meer gaan focussen op leuke uitjes met kinderen en op reizen. In 2020 wil ik hiermee verder gaan en ter ondersteuning ben ik nu op zoek naar een leuke ondernemende gastblogger die wil schrijven over reizen en uitjes met kinderen, in binnen en buitenland.

Ik ben op zoek naar:

  • Iemand met affiniteit voor Reizen. Iemand die vaak op reis gaat en het leuk vind om daarover te schrijven. Wat ik vooral belangrijk vind is dat er geschreven wordt over kindvriendelijke bestemmingen, of uitjes waar je juist niet zo snel aan denkt als je met kinderen op reis gaat.
  • Iemand die mooie foto’s maakt.
  • Iemand die wie schrijven over leuke uitjes in binnen en buitenland. Is er bijvoorbeeld een te gekke dierentuin of wandeltocht die je op vakantie bent tegengekomen en wil je dat delen met anderen? Dat is dit wel wat voor jou.
  • Je krijgt de mogelijkheid voor mijn site naar pretparken en eventueel weekendjes weg te gaan. Hier moet je vervolgens verslag van doen.

Ben jij degene die ik zoek en lijkt het je leuk om voor TMD te schrijven? Mail me dan op Gastblog@themommydiaries.nl