verloskundige update 39+4 en sneakpeak babykamer.

by Tamara

Gister tikte de teller alweer 39+4 aan en was het weer tijd voor een bezoekje aan de verloskundige. Zo raar hoe deze zwangerschap omgevlogen is! Nog maar een paar daagjes en dan heb ik mijn uitgerekende datum gewoon al bereikt! Ik ben dan ook ontzettend benieuwd wanneer de kleine uk zich meld!

image

Bakfietsbuikselfie!

Eerst bracht ik s’ochtends Maxim naar school, ok ik geef toe, dat fietsen word nu wel een beetje zwaar, vooral met die regen en tegenwind gister! Gelukkig is het nog maar eventjesen mocht het niet lukken brengt Richard hem gewoon, maar ik vind het gewoon zo fijn om hem zelf naar school te brengen!

Daarna had ik geen zin om weer naar huis te fietsen en besloot ik met Floris gezellig bij de Hema te gaan ontbijten, zo schattig om te zien hoe ontzettend blij hij daarvan word! En kijk hem zitten! Klein prinsje! Haha!

image

Toen het op was gingen we even een rondje door het centrum lopen, ik had namelijk een lijstje met wat dingen die we nog nodig hadden, zoals wasmiddel enz. Om 10 uur moesten we bij de verloskundige zijn en die zit gewoon in het centrum tegenwoordig! Ideaal!

image

Wachten bij de verloskundige

Nou hele riedeltje van bloeddruk enz, was gelukkig goed! Ik zit nu nog steeds op + 7 kilo, heel netjes toch? ( nu was ik sws al te zwaar, maar goed). Daarna mocht ik nog even op de bank gaan liggen voor een echo. De verloskundige liet me wel even schrikken. Hij zei: ‘ je weet wat het geslacht is toch?’ Dus ik zei: ‘ Jaa een ‘…….’ Waarop hij reageerde met : ‘Hmmm’. Nou echt hoor, ik schrok me dood, haha! Maar hij bevestigde het daarna wel en liet het ook nog even duidelijk zien! Was geen twijfel zei hij! Hahaha!

Baby en mama dus weer een sticker! Ik hoef zelfs volgende week donderdag met 40+6 pas terug te komen! Als ik dan nog niet bevallen ben natuurlijk haha!

Ohja ik had nog een sneak peak beloofd! Soms vind ik het wel jammer hoor dat het geslacht niet bekend is, nu kan ik al die leuke minikleertjes enzo nog niet showen haha!

Maar hier nog even een foto van de ontzettend leuke haakjes die ik bij wibra scoorde voor maar 80 cent! Koopje toch?

image

image

Nou ik ben benieuwd of er nog een update komt! Wat denken jullie?

Misschien vind je dit ook leuk

25 comments

Mamablogger 4 juni 2015 - 06:26

Wat leuk die babykamer sneak peek! En fijn dat het nog zo goed gaat. Wij hebben ook een bakfiets en ik vond het met een niet zwangere buik al zwaar met die wind en regen 😉

Reply
lin 3 juni 2015 - 23:52

7kg??? weetje het zeker 😉 hihi
Nog heel even meis! Kan niet wachten de vlog bevalling mee te maken ik denk dat de rest dat ook wel ziet zitten! 😉

Reply
Manouk 3 juni 2015 - 22:57

Netjes hoor, 7 kg er bij! Ik was 9 kg aangekomen bij Djaïro, al leken het er op het einde wel 100 zoveel vocht hield ik vast. En respect hoor, nog op de fiets! Ik ging rond de 38 weken ofzo 5 minuten fietsen en het voelde echt niet prettig. Nu heb ik wel een zadel waar je een houten kont van krijgt haha!

Reply
Suus 3 juni 2015 - 21:24

Haha typisch tom! Zal duimen voor zeer binnenkort een hele mooie bevalling! Geniet nog even van je buik ( voor zover mogelijk )

Reply
Simonne 3 juni 2015 - 21:06

Ga maar gewoon bevallen hoor 😉

Reply
Saskia 3 juni 2015 - 20:47

Ik denk dat er nog een update komt! Knap hoor dat je nog met de bakfiets gaat!

Reply
lifetimes 3 juni 2015 - 14:44

Haha, het zou wat zijn als je opeens een jongetje krijgt in plaats van een meisje (of andersom natuurlijk). Heb je al je spulletjes al gekocht in een bepaalde kleur! Ik wens je een hele mooie en veilige bevalling toe. Xx

Reply
Dionne 3 juni 2015 - 14:16

Heel spannend, het kan nu echt niet meer lang duren!

Reply
Eline 3 juni 2015 - 13:18

Spannend! Ik ben heel benieuwd wanneer de kleine komt. Het is nu echt aftellen he!
En wow maar 7 kilo aangekomen, ik ben jaloers haha! En kan me voorstellen dat je even schrok. Ik heb tot nu toe ook bij elke echo gevraagd: ‘is het nog steeds een meisje?’. Je weet immers maar nooit haha.

Reply
Josan 3 juni 2015 - 12:52

spannend! ik word nu wel heel nieuwsgierig. Lekker sfeervol dat grijs met wit

Reply
angelique 3 juni 2015 - 11:41

de babykamer ziet er super uit! ik heb echt zwaar voorgevoel dat je een meisje krijgt haha.

Reply
Roxanne 3 juni 2015 - 10:52

Was de kleine wel al aan het indalen enzo? Je lijkt nog zo fit dat ik denk dat er nog wel een update komt, maar je weet het maar nooit natuurlijk. Hoop voor jou dat je niet met 30 graden ligt te puffen!!

+7 valt enorm mee ja! Ik viel er eerst 7 af. Toen kwam ik er 5 aan en nu weer 2 eraf. Dus hmmm… Blijft een raar iets.

Ik kon het geslacht zelf echt niet voor me houden want ik vind het zo leuk om foto’s te delen 🙂

Reply
Saskia Hippyhappymommy 3 juni 2015 - 10:41

Mooi kamertje. Ik had de geboortedag op 3 juni gegokt dus dan mag de kleine uk wel opschieten 😉

Reply
Marijke 3 juni 2015 - 10:17

Leuk een mannelijke verloskundige! En leuk om je babykamer te kunnen zien. Alleen weet ik nu nog het geslacht niet 🙁
7 kilo is wel echt weinig hoor! Ik was zelf ook 2x maar 10 kilo aangekomen. En dat vond men al weinig. Maar dan hoeft dat er tenminste ook niet allemaal af

Reply
Daniëlle 3 juni 2015 - 09:58

Ooh Tamara! Spannend he! Ik denk dat je deze week gaat bevallen 🙂

Reply
joyfromjoyce 3 juni 2015 - 09:39

Mooi kamertje!! En Tom kan mensen goed laten schrikken haha.

Reply
Tamara 3 juni 2015 - 09:46

Ja nou echt! Hij vond het nog grappig ook volgens mij! Pfff hahaha

Reply
Marije Keereweer 3 juni 2015 - 09:18

Neeee geen update meer! kleine meid (denk ik nog steeds) komt namelijk komende zaterdag, 6 juni, dus bereid je vast voor, regel oppas voor je jongens etc. ;-).. Succes nog ff meis :-* !

Reply
Tamara 3 juni 2015 - 09:47

Whahahaha! Nou echt! Ik ben heeeel benieuwd! Krijgen we alleen niet een hittegolf dit weekend ofzo? Haha

Reply
Jeanine 3 juni 2015 - 07:51

Leuke spulletjes! En schattig die foto’s van het ontbijt. Ik ben benieuwd wanneer je kleintje zich aandient. Haha stel je voor dat het toch het tegenovergestelde geslacht zou worden dan wat je dacht.

Reply
Tamara 3 juni 2015 - 09:47

Ohhh ik zou zo schrikken! Maar alsnog leuk hoor!

Reply
Sylvie 3 juni 2015 - 07:24

Fijn dat alles goed was! Ben heel benieuwd naar de echte kleurtjes! Denk nog steeds een meisje. Oh en wat grappig dat je vk een man is, hoor je niet vaak!

Reply
Tamara 3 juni 2015 - 09:48

Neee klopt! Maar wel een suuuuperfijne vk!

Reply
maloubeld 3 juni 2015 - 07:12

+7 kilo maar? Wauw, dat is zeker netjes! Ik was 18 kilo aangekomen haha. Gelukkig is dat er nu wel weer af.

Ik gok op nog 1 update voor de bevalling 🙂

Reply
Tamara 3 juni 2015 - 09:48

Hahaha ik bij maxim bijna 30 XD

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.