Update verloskundige 37+ 4

by Tamara

Mag ik eerst even zeggen hoe ontzettend leuk jullie reacties op mijn blog van gister waren? De reacties op mijn Team pink or team blue blog stroomden binnen ! Ook via Instagram! Grappig is dat iedereen denk dat het een meisje word, maar volgens mij denkt iedereen dat na 2 jongens! Haha! Ook ben ik jullie heeeeeeel dankbaar dat jullie geen gekke namen hebben gegokt!

image

Ja een echte dame die Tamara! Maar hier kun je wel zien dat mijn buik wat zakt en de baby dus wat ingedaald is, laten mijn ribben dat nou heeeeeel fijn vinden!

Ik dacht al, zul je net zien dat er mensen met namen zoals Princess Tiara D’Shonta of D’Jermajesty ofzo aankomen! Muhaha! Ook de bevaldate liepen uiteet, maar de meeste zaten wel rond de 5 juni! Ik ben heel benieuwd!

Vandaag een druk dagje! Maxim ging op schoolreis en Richard had eerder vrij genomen zodat we hem samen konden halen en daarna samen naar de vk konden. Volgens mij was ons kleintje wel goed gegroeid aangezien mijn buik momenteel heel erg ‘vol’ aanvoeld. De huid van mijn buik staat regelmatig heel strak gespannen en op de plekken waar de baby vaak tegenaan schopt en duwt, zijn mijn prachtige streepjes nog even wat verder doorgescheurd.

Natuurlijk ben ik na vorige week wel wat gerustgesteld dat ons kleintje gewoon klein is, maar wel gewoon groeit. Dat was en is nog steeds een ontzettende opluchting! Maar toch was ik weer verschrikkelijk zenuwachtig, ik had die middag voor het eerst sinds lange tijd helemaal geen kinderen om me heen, ( Maxim op schoolreis en Floris sliep) en had me dus voorgenomen even verder te bloggen voor na de bevalling, zodat er dan ook nog af en toe wat online komt. Maar er kwam gewoon echt heel weinig uit mijn handen. Dus samen Maxim van school halen was een leuke afleiding!

Bij de verloskundige aangekomen, werd mijn buik opgemeten, bloeddruk en mijn persoonlijke favoriet ahem, op de weegschaal. Gelukkig alles goed en geen bijzonderheden.

Nog even snel gespiekt met de echo en ook nog even in 3d en alles zag er gelukkig weer mooi uit! Ik dacht dat ik deze keer weer een groeiecho zou krijgen, maar daarvoor mag ik volgende week donderdag weer terugkomen! Ik ben benieuwd!

Vandaag, eindelijk maar toch alvast wat spul voor de baby ingepakt en de maxi cosi klaargezet! Zo gek al die kleine mini kleertjes en zo raar dat de jongens ook zo klein zijn geweest!

Verder niet zoveel bijzonders, dit weekend gaan we nog even wat kleine kleertjes bijkopen, ik heb namelijk echt heel weinig in maat 50 en aangezien het toch een kleintje is, mogen de jongens nog wat dingen uitzoeken. Iets wat ze heeeeeel leuk vinden!

 

Misschien vind je dit ook leuk

10 comments

Mamablogger 21 mei 2015 - 19:09

Ik denk toch dat het een jongetje wordt hoor ? heel veel succes met de laatste loodjes!

Reply
Sylvie 20 mei 2015 - 20:10

Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig! Fijn dat alles goed was bij de vk!!

Reply
lin 20 mei 2015 - 13:43

Spannend!! En zo leuk dat je jongens het mee shoppen leuk vinden!!

Reply
janske 20 mei 2015 - 12:46

zoooo spannend! Bijnaaaa! Kom maar kleine Julian 😉

Reply
Sonja 20 mei 2015 - 12:16

Wat een mooie buik heb je! Succes met de laatste loodjes!

Reply
Nicky 20 mei 2015 - 10:51

Het wordt nu toch wel spannend zo aan het eind, nog even geduld … Ben erg benieuwd wanneer de baby komt en ik leef met jullie mee
Zelf denk ik dat je een jongentje krijgt 🙂

Reply
dineke 20 mei 2015 - 10:40

Hmmm.. En nu denk ik een meisje!!

Reply
Eline 20 mei 2015 - 10:01

Aww goed om te horen dat alles goed gaat met de kleine! Ik ben zo benieuwd wat het gaat worden en wanneer hij/zij komt! Het begint nu wel op te schieten zeg, spannend allemaal! Geniet er nog even van meis en succes met de laatste loodjes :-)!!

Reply
Gwen 20 mei 2015 - 09:30

Oohhhhhhhhhh ik ben plaatsvervangend gespannen voor jou. Hij (ja ik denk dus een jongen haha) kan zo maar op dit moment al onderweg zijn 😉

Reply
Charlotte 20 mei 2015 - 08:47

Wat spannend dat het nu zo dichtbij komt!
Succes met de laatste loodjes!

Liefs, Charlotte

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.