Twins & Trackstyle. De schoen die altijd goed zit!

by Tamara
Twins & Trackstyle

Ik heb op mijn blog al wel eens verteld wat een drama het is om goede schoenen voor Maxim te vinden. Hij heeft namelijk grote voeten, met een hoge wreef en ze zijn ook nog eens heel erg breed. Gewoon simpele sportschoenen en sneakers past hij dus niet, daar komt hij gewoon niet in met zijn voet. Een tijdje terug maakte ik weer de fout om sportschoenen voor hem uit te zoeken, maar die konden dus meteen weer in de bak voor Floris, aangezien hij na 1  dragen al drukplekken op zijn wreef had. Ik kreeg van Twins & Trackstyle schoenen voor Maxim en hoewel ik heel erg bang was dat deze weer niet zouden passen, gleed hij er zo in met zijn voeten! Lees vandaag mijn review over deze superstoere schoenen!

Twins & Trackstyle

Twins & Trackstyle, schoenen die echt alle kindjes passen!

Dat was dus wel een aangename verassing dat de schoenen van dit merk wel heel goed pasten. Nog een mooi voordeel is dat ze ook nog eens heeel erg stoer zijn! Vaak als je kinderschoenen in een lastige maat koopt zijn het van die ‘gezondheidsschoenen’ oftewel gewoon hele lelijke schoenen. Maar bij  Twins & Trackstyle is dat zeker niet het geval! Echt alle schoenen uit de collectie zijn gewoon superleuk!

 Twins & Trackstyle, schoenen in lengte en breedte maten.

Kindervoeten hebben goed de ruimte nodig om te groeien, zowel in de lengte als in de breedte. Nu zijn er genoeg schoenen verkrijgbaar in de normale maten. Maar zodra je kind een wat afwijkende maat heeft trek je eigenlijk altijd aan het kortste eind! Je hebt wel bepaalde merken die ietsje breder vallen dan andere merken, maar echt heel veel verschil is het nooit. Daarom kwam  Twins & Trackstyle met dé oplossing! Ze ontwikkelden namelijk schoenen in verschillende lengte en breedte maten. Van extra smal tot extra breed. Een uniek concept waarbij de groei van de kindervoet en het comfort centraal staat. Ik persoonlijk vind het echt een ontzettend goede ontwikkeling. Ik werd er af en toe gewoon chagrijnig van dat je schoenenwinkel na schoenenwinkel afloopt en er gewoon helemaal niks leuks te vinden is dat past.

Twins & Trackstyle

Hoe controleer je of een kinderschoen nog goed past?

Zelf weten we het heel goed wanneer een schoen te klein is en niet goed past. Maar kinderen vinden dat toch een stuk moelijker om aan te geven. Bij Maxim zag ik vaal pas bij het weel uitdoen van de schoenen dat zijn wreef een beetje rood was, wat duid op slecht passende schoenen. Er zijn een paar handige manieren om erachter te komen of de kinderschoen nog past en welke maat je kind nodig heeft!.

  • Meet de voet goed op. Dit doe je door de voet op een vlakke ondergrond te zetten en te meten van de grote teen tot aan de hiel. Dan heb je de goede lengtemaat, dit kun je ook herhalen in de breedte van de voet. Je kunt vervolgens heel makkelijk je schoenmaat berekenen. Meestal is dit het aantal cm x 1.5.
  • Twijfel je of de oude schoen nog goed past? ( er zit behoorlijk wat verschil tussen de maten van merken) dan kun je de binnenzool uit de schoen halen en de kindervoet hier plat op plaatsen. Zo zie je heel eenvoudig of de schoen nog goed past!

Onthoudt dat het echt heel erg belangrijk is dat je kind goede schoenen draagt. Ik zie vaak mensen voor goedkope sportschoenen gaan omdat ze toch snel slijten, maar de voeten van je kind moeten zijn hele leven mee en daarom moet je er gewoon goed voor zorgen. Ja, goede schoenen zijn vaak wat duurder en ik baal ook als een stekker als ik net 100 euro aan goede schoenen voor de jongens uitgeef en de maand daarna zijn ze alweer te klein of afgetrapt. Maar alles beter dan dat hun voeten zich niet goed kunnen ontwikkelen.

 

Wij zijn helemaal Fan van  Twins & Trackstyle en zodra er weer nieuwe schoenen nodig zijn gaan we zeker weer voor dit merk! Je vind de hele collectie hier. www.twins-trackstyle.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.