Tussen twee vuren hoofdstuk 7.

by Tamara

‘Joris?’ zei ik verbaast. Ik zag hem met een lange vrouw met lichtblond haar op bed liggen en een gevoel van misselijkheid overviel me. De vrouw keek me boos aan terwijl ze haar jurk weer vast ritste en langs me heen naar de gang beende. ‘Nooit gehoord van kloppen?’ beet ze me toe, waarna ze de deur achter zich dicht trok. Luke deed boos zijn armen over elkaar heen en keek Joris vragend aan. Maar Joris had alleen oog voor mij en keek me verbaasd aan. ‘Isa? Wat doe jij hier?’ mompelde hij. Ik keek naar Luke, die vragend naar mij keek en toen weer naar Joris. ‘Ik.. Ik..’ stamelde ik. ‘Ik.. Ik kan dit niet, sorry. Luke, kun je me naar huis brengen?’ Hij knikte en ik rende de kamer uit, de trap af en pas toen ik in Luke zijn auto zat, kon ik weer rustig adem halen. Joris in bed met een andere vrouw? Had hij een vriendin? Had hij daarom al die maanden niks laten horen? Maar waarom? Waarom was hij niet gewoon eerlijk geweest?

Ik vocht tegen de tranen en veegde boos een traan van mijn wang toen ik Luke naar buiten zag komen. Hij nam naast me plaats en startte de auto. ‘Gaat het een beetje?’ vroeg hij zachtjes terwijl hij mijn hand pakte. ‘Ja.. Nee eigenlijk niet. Wat deed hij op een feest van jouw ouders?’ Ik voelde weer een traan over mijn wang rollen en veegde hem af met de mouw van mijn jas. ‘Liam en Joris kennen elkaar al vanaf de kleuterschool, hij is een soort van huisvriend? Hij was er altijd toen ik opgroeide. Ze hebben ook samen gestudeerd en samen een appartement gehad tijdens hun studie. Ik kon nooit echt goed met hem opschieten, maar sinds we allebei ontslag hebben genomen merkten we dat we wel een heleboel overeenkomsten hebben op zakelijk vlak en hebben we besloten samen voor onszelf te beginnen.’ Verbaasd keek ik hem aan. Luke en Joris waren samen een bedrijf begonnen? Hoe dan? Zouden ze niet juist een hekel aan elkaar moeten hebben na hun geschiedenis met mij? Luke zag dat ik hem vragend aankeek en vertelde wat meer over hun bedrijf. Ze ontwikkelden marketingconcepten en maakten kansberekeningen voor bedrijven over hoe ze zo snel mogelijk winst konden maken. Ze bestonden nog maar net, maar omdat hun concept zo vernieuwend was, waren er allerlei bedrijven over de hele wereld die hun inhuurden en waren ze zelfs al één van de meest succesvolle bedrijven in opkomst genoemd.

Langzaam reden we de stad uit richting mijn huis. Luke parkeerde zijn auto op de oprit en stapte uit om de deur voor me open te doen. Hij deed mijn deur open en zakte door zijn knieën. ‘Mooie eerste date dit.’ glimlachte hij. Ik kon niet anders dan voorzichtig naar hem glimlachen en vroeg hem of hij binnen wilde komen. Hij knikte en volgde me naar de deur. Terwijl we naar binnen liepen, zag ik hem verbaasd naar mijn huis kijken, wat waarschijnlijk even groot was als zijn woonkamer. ‘Ik ga me even opfrissen. Ik ben zo terug.’ zei ik zachtjes terwijl ik naar de slaapkamer liep. In de badkamer zag ik pas hoe vreselijk ik eruit zag. Mijn lippenstift was uitgeveegd door de zoenpartij met Luke en mijn mascara liep in lijntjes uitgelopen over mijn wangen. Snel spatte ik wat water in mijn gezicht en maakte ik mijn huid schoon.

Ik wilde mijn jurk uitdoen, maar ik merkte dat de rits vast zat. Ik trok aan de rits, maar ik kreeg hem met geen mogelijkheid los. Net op dat moment klopte Luke op de deur. ‘Isa, is alles goed? Mag ik binnen komen?’ Ik deed de deur voor hem open en geschrokken keek hij me aan. ‘Gaat het een beetje met je? Ik maakte me zorgen, je bleef zo lang weg.’ Zijn groene ogen stonden bezorgd en voorzichtig glimlachte ik naar hem. ‘Mijn rits zit vast, ik krijg hem met geen mogelijkheid open. ‘Wil je dat ik je help?’ vroeg hij en ik knikte waarna ik me omdraaide. Hij sjorde wat aan de rits en trok hem naar beneden. Ik voelde zijn zachte warme handen over mijn onderrug glijden en er trok een siddering door mijn lichaam. Hij pakte voorzichtig mijn haar vast en legde het over mijn schouder, waarna hij zijn lippen zacht over mijn hals liet gaan. ‘Isa, je windt me zo ontzettend op. Heb je enig idee wat je met me doet? Ik barst van verlangen naar je.’ Ik slikte en draaide me om. Ik liet de jurk van mijn lichaam glijden en omdat ik geen beha droeg, stond ik alleen in mijn string voor hem. Het voelde heel raar om zo naakt en zo kwetsbaar voor de man te staan waarop ik zo verliefd was geweest, die mijn baas was geweest en die mijn hart had gebroken, maar die blik in zijn ogen terwijl hij naar me keek, maakte alles goed. Zijn ogen werden groot en ik zag aan hem dat hij even geen raad wist wat hij moest doen. Voorzichtig, alsof ik een tere bloem was, liet hij zijn vingers over mijn hals gaan. Vanaf mijn hals vervolgden ze hun weg naar beneden, waar ze zachtjes mijn sleutelbeen en daarna mijn borsten aanraakten. Bij de aanraking van zijn handen kreunde ik zachtjes en dat was voor hem het signaal om me op te pakken en me naar het bed te tillen. Minutenlang zoenden we alsof we elkaar opnieuw leerden kennen. De tijd leek stil te staan en het leek alsof dit moment eeuwig duurde. We ontdekten alle plekjes van elkaars lichaam. Ik kreunde terwijl hij zijn handen over plaatsen liet gaan waar ik zo vaak over gefantaseerd had. Ik zag hem voor het eerst helemaal naakt en werd gek van verlangen naar hem. Ik knielde voor hem en nam zijn geslachtsdeel in mijn handen. Zachtjes likte ik eroverheen, terwijl ik omhoog keek naar zijn gezicht dat een mengeling van verlangen en bewondering uitstraalde. Ik deed datgene waar ik heel goed in was, waar ik al meerdere mannen gek mee had gemaakt en zo te voelen en te horen, miste het ook bij Luke zijn uitwerking niet. Ik voelde hem steeds harder worden en net toen ik wilde versnellen, pakte hij me op en tilde hij me weer op bed. Uit zijn broekzak pakte hij ene condoom die hij heel snel om schoof en direct daarna stootte hij bij me naar binnen.

Onze lichamen leken voor elkaar gemaakt. Bewegingen volgden elkaar moeiteloos op en al snel smolten we samen tot één geheel. Hij keek me recht aan en terwijl hij versnelde, drukte ik mijn lichaam tegen hem aan. Ik voelde hoe hij klaarkwam en keek bewonderend naar zijn prachtige gezicht en lichaam die zich aanspanden van genot. Hij liet zich op me zakken en een paar minuten lagen we zo, totdat hij overeind kwam en zich uit me trok. Zachtjes kuste hij me en stapte hij uit bed. Ik hoorde de douche aangaan en draaide me om terwijl ik de dekens over me heen trok.

Met een tevreden glimlach op mijn gezicht viel ik in slaap.

Dit verhaal is het vervolg op  het boek ‘Onbereikbare liefde’ Dit boek koop je hier.

Dit verhaal meteen verder lezen? Het ebook ‘Tussen twee vuren’ is hieronder onder de blauwe knop verkrijgbaar!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.