Tussen twee vuren | Hoofdstuk 2.

by Tamara

‘Zeg, moeten we niet eens gaan?’ We lagen uit te hijgen op bed na onze uitgebreide vrijpartij en ik zag dat het inmiddels al kwart voor 12 was. ‘Moet dat echt? Kunnen we niet gewoon hier blijven zodat ik dat ene van laatst nog eens bij je kan doen?’ zei hij lacherig. Ik rolde me naar hem toe en keek naar zijn zwarte haar en zijn gebruinde huid, ik legde mijn hand op zijn borst en keek hem pruilend aan. ‘Heel graag, maar hadden we niet beloofd dat we zouden komen?’ Hij lachte zijn witte tanden bloot en gaf me een snelle kus. ‘Oké, geef me een minuutje om te douchen.’ Naakt liep hij naar de douche, waar hij de deur open liet staan zodat ik in het schemerlicht naar hem kon gluren. Zijn naam was Enrique, maar iedereen hier noemde hem Rico of Ric. Hij kwam uit Spanje, maar was naar eigen zeggen verdwaald met zijn zeilboot en hier ergens in de buurt beland. Na een tijdje in deze hutjes op het strand gewoond te hebben, kon hij het bedrijfje voor een prikkie overnemen omdat de eigenaren een andere uitdaging zochten. Ik leerde hem kennen toen ik hier kwam om te kijken of er nog hutjes beschikbaar waren. Er heerste een tropische storm en mijn witte jurkje was doorweekt en doorschijnend toen ik bij hem aanklopte. Hij bood aan dat ik bij hem binnen kon komen om even op te warmen, maar nadat hij zijn ogen niet van me af had kunnen houden, wat niet zo gek was aangezien ik praktisch naakt was door die doorschijnende kleding, belandde ik bij hem in bed.

Die man kon dingen met zijn mond en handen die ik nog nooit had gevoeld. Hij gaf al snel toe dat het zijn grootste hobby was om vrouwen klaar te laten komen en daar maakte ik dankbaar gebruik van. Nadat we een paar keer klachten van zijn buren hadden gehad over de geluidsoverlast, kwam hij nu regelmatig tegen de avond naar mijn hutje toe dat behoorlijk afgelegen had. Urenlang hadden we seks, op alle mogelijke manieren en ik snapte niet hoe die man zo onuitputtelijk door kon gaan. Het leek alsof hij pas tevreden was als ik de volgende dag door de spierpijn amper kon lopen. Natuurlijk wilde ik niet weer het risico lopen om weer zwanger te worden, maar Ric stond erop om het veilig te doen, waar ik erg blij mee was. Ook aangezien hij natuurlijk al de nodige bed partners had gehad.

‘Blijf je me aanstaren of kom je erbij?’ riep hij. Ik hees me uit bed en ging bij hem onder de douche staan, waar hij me langzaam inzeepte. Ik voelde iets tegen mijn buik aankomen en giechelde. ‘Jij weet ook echt niet van ophouden he?’ Hij schudde van niet en ging door zijn knieën. Ineens voelde ik zijn mond in mijn kruis en ik greep het douchegordijn vast om overeind te blijven. Hij keek omhoog en zei lachend: ‘Zeg, als je dat sloopt, betaal je er dan ook voor?’ Hijgend keek ik omlaag: ‘Ja, is in natura goed?’ Hij knikte en ging verder, waardoor ik snel tot een hoogtepunt kwam. Daarna kuste hij me snel, pakte een handdoek en kleedde zich aan. Ik zette ook de douche uit en haalde snel een borstel door mijn haar. Door het zout van de zee was het wat droger geworden en had ik een enorme bos krullen. Ik spoot een klein beetje bodyspray over mijn naakte lichaam en in mijn haar en trok een strak rood jurkje aan dat precies de vormen van mijn lichaam volgde. Ik liep de slaapkamer in en terwijl hij omkeek zag ik zijn ogen groot worden. ‘Jeetje Mi Amor, zo kan ik me toch nooit bedwingen met jou?’ Ik grinnikte: ‘Nou je zult wel moeten, we zijn al veel te laat en we gaan nu weg.’ Hij sloeg een arm om me heen en zo liepen we naar het strand waar het feest inmiddels al in volle gang was. De dorpelingen liepen met hun armen wijd op ons af om ons welkom te heten en terwijl ze met Ric over wat zaken praatten, excuseerde ik me om alvast wat eten te pakken. Ik boog me over de barbecue waar de vers gevangen vis op lag en wees eentje aan die ik wilde hebben. De kokkin legde hem op mijn bord en schepte er nog wat gegrilde groente bij. Ik ging aan een tafeltje zitten en keek naar het feest dat al in volle gang was. Mensen die in felgekleurde kleding over het zand dansten en andere mensen die aan tafeltjes genoten van het heerlijke eten. Ik wist dat ik ooit weer naar huis zou moeten, maar voor nu schoof ik die gedachte heel ver voor me uit. Als het aan mij zou liggen zou ik hier voor altijd blijven, maar natuurlijk wist ik heel goed dat dat niet kon.

De eerste maand in het hotel had al een flinke deuk in mijn spaarrekening geslagen en ik had uitgerekend dat ik hier ongeveer nog twee maanden kon blijven voor echt alles op was. Voorlopig waande ik mezelf nog even in de ontkenningsfase, ook omdat ik Ric nog helemaal niet had vertelt dat ik uiteindelijk weer terug zou moeten. Voor zover als hij dacht was ik hier net als hem verzeild geraakt met het idee om nooit meer weg te gaan. Tijdens de momenten dat we samen waren, waren we nooit echt aan serieuze gesprekken toegekomen en dus was het ook nog niet ter sprake gekomen.

Ik zag Ric vanuit de verte naar me toe komen lopen met nog een bord en een fles wijn. Hij had genoeg voor ons beide opgeschept en na een tijdje zat ik echt propvol. ‘Wil je dansen?’ zei hij terwijl hij zijn hand uitstak. Ik onderdrukte een gaap en zag dat hij met zijn ogen rolde. ‘Ja, hallo! Jij put me zo uit!’ grinnikte ik. Hij trok me overeind en ik liet me in zijn armen vallen. Bloedserieus keek hij me aan: ‘Sorry schatje, ik zal niet meer de liefde met je bedrijven.’ Met grote ogen keek ik terug, de vele wijn en het slaapgebrek maakten me kennelijk goedgeloviger dan normaal. Toen hij mijn verbaasde blik zag lachte hij en gaf hij me een kus. ‘Alsof ik dat ooit vol zou houden!’ Hij trok me mee het strand op waar we dansten en tot zonsopkomst feest vierden. We ploften op het strand neer om de prachtige rode zon boven de blauwe zee uit te zien komen en terwijl hij zijn arm om me heen sloeg en iets in het Spaans in mijn nek fluisterde, wist ik het zeker. Dit was het perfecte leven voor mij, ik wilde hier nooit meer weg!

Ondertussen gleed Ric zijn hand alweer tussen mijn benen en terwijl ik een siddering door mijn lichaam voelde gaan, gebaarde hij naar mijn hutje. Nog voor ik goed en wel binnen was, lagen mijn kleren al op de grond en lag ik naakt op de vloer matten terwijl hij daar ergens beneden zijn ding weer aan het doen was. Vonken van verlangen schoten door mijn lichaam en net toen ik op mijn hoogtepunt kwam, voelde ik hem bij me naar binnen stoten. Onze lichamen werkten samen alsof we elkaar al jaren kenden en ik sloeg mijn benen om hem heen terwijl hij steeds dieper in me kwam. Mijn nagels krasten in zijn rug en ik kreunde toen hij met zijn hand mijn borst beetpakte en zacht in mijn tepel kneep. Ik keek naar hem terwijl hij zijn hoofd naar achter gooide en kreunde terwijl hij klaar kwam. Even bleven we liggen, nog in elkaar terwijl we uithijgden. Tot slot stond hij op en tilde hij me naar bed. Terwijl hij naast me onder de lakens kroop, hoorden we buiten de golven ruizen en de wind door de palmbomen blazen. Onder het genot van dat geluid viel ik in een diepe slaap.

Ik werd wakker van het piepende geluid van mijn telefoon op het nachtkastje en ik zag dat ik tig gemiste oproepen had. Ik scrolde door de berichten en sloeg mijn hand voor mijn mond toen ik een bericht van mijn moeder las.

Isa, je moet NU naar huis komen. Kate is aan het bevallen.

Dit verhaal is het vervolg op  het boek ‘Onbereikbare liefde’ Dit boek koop je hier.

Dit verhaal meteen verder lezen? Het ebook ‘Tussen twee vuren’ is hieronder onder de blauwe knop verkrijgbaar!

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Patricia 10 juni 2017 - 07:06

Pittig zo op de vroege ochtend; ik lees vanavond even verder.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.