Tussenstand Tamara aan de Weightwatchers | Kletsvlog, Flink afgevallen en WINACTIE.

by Tamara

We zijn weer een aantal weekjes verder en dus leek het me wel leuk om eens een tussenstand blog te doen. In deze blog vertel ik jullie hoeveel er inmiddels af is, hoeveel kledingmaten ik nu kleiner heb en ik heb ook weer eens een vlog voor jullie. Het wordt eindelijk weer mooier weer en nu de zomer er toch weer aan komt, stijgt de druk om een tandje bij te zetten ook weer. Ik wil natuurlijk in de zomer wel weer leuke jurken en rokken aankunnen haha! Eigenlijk had ik mezelf voorgenomen dat ik niks voor mezelf mocht kopen totdat ik mijn doel bereikt had, maar mijn oude kleding kon inmiddels echt niet meer. Dus ik heb ook een mini shoplog voor jullie.

Tussenstand Tamara aan de Weightwatchers.

Kletsvlog, Flink afgevallen en WINACTIE.

Ik kreeg een heleboel vragen met waarom ik geen vlogs meer online plaatse. Nou dat had verschillende redenen, maar de allergrootste reden was toch wel dat ik het de laatste tijd gewoon echt heeeeel erg druk had. Ik vind dat wanneer je vlogt dat je wel wat moet kunnen laten zien en alles wat ik filmde was gewoon gezeur van Tamara die zin heeft in ijs en Tamara die kaas wil eten hahaha. Bovendien filmde ik steeds zo weinig door tijdgebrek dat ik een vlog van 7 minuten overhield. Dus daar heb je ook niks aan haha.

Maar omdat ik het filmen en editten toch wel leuk vond heb ik deze keer toch een soort vlog. Een kletsvlog waarin ik vertel hoeveel ik tot nu toe afgevallen ben en hoeveel kledingmaten dat minder is!  Ook heb ik een hele leuke winactie. Ik mag namelijk 50 euro shoptegoed weggeven van Sans Online! Hoe je kunt winnen? Dat zie je ook in de vlog!

Ik zou het superleuk vinden als je je abonneert op mijn Youtubekanaal. Abonneren doe je hier.

De winactie in deze blog is in samenwerking met Sans online.

Misschien vind je dit ook leuk

21 comments

Anita te Gussinklo 2 april 2018 - 17:32

Ik vind het knap hoor, je bent een groot voorbeeld.
Nu al 2 maten verschil, Wauw.
Jij moet het boegbeeld worden voor The weight watchers!
En wat een leuke kleding heb je geshopt, ik vind Sans online ook een hele leuke webshop.
Superleuk dat je ons op de hoogte houd en ga zo door!

Reply
Marian B 30 maart 2018 - 14:58

Wow! Echt een prestatie, knap gedaan! Je ziet er ook goed uit 😉

Reply
Claudia Diependaal 29 maart 2018 - 13:03

Whoop whoop geweldig toch slijmen voor 50 euro ???.
Ik vind t knap. 4 kinderen moet heel erg druk zijn. Ook petje af voor manlief want ik neem aan dat hij als je sport thuis is. 12 kilo is echt al heel erg veel. De rest komt ook wel ok. Want ik merk dat je heel erg gemotiveerd bent om je doel te bereiken. Ik vind dat je er nu al toppie uitziet hoor! Maar je moet natuurlijk doorgaan totdat je zelf zoiets hebt van ja dit is wat ik wil. Ik ben niet goed in slijmen haha. Maar natuurlijk vind ik het w leuk om te winnen.

Reply
Lieke van Veen 27 maart 2018 - 19:05

Wat ontzettend knap dat je zoveel afgevallen bent. Niet om te slijmen hoor, maar dit is een welgemeende comment.
Ik doe graag mee met je winactie, maar slijmen is niet echt mijn ding. Hopelijk maak ik toch nog kans!

Reply
Saskia 27 maart 2018 - 17:47

Heey Tamara, Wat ben jij Goed bezig!!! Onwijs knap zeg zo’n druk leventje met 4 kids en dan ook nog eens presteren om zoveel af te vallen met een dieet en sporten: chapeau! Ik ben stik jaloers op jou dat je dat allemaal voor elkaar krijgt, haha! Tja om eerlijk te zijn… kan ik niet aan bovenstaande cheesy reacties tippen… Maar ik weet wel hoe zwaar een streng dieet is, ik zit zelf ook al bijna 2 jaar aan een heel strikt dieet (voor mijn gezondheid) en daar is veel doorzettingsvermogen voor nodig: good job girl! Je ziet er Fantastisch uit en jouw prachtige nagels hebben mij betoverd 😉 Ik maak Dolgraag kans op deze Mooie cadeaubon, omdat ik al veelste lang niet heb kunnen shoppuh! Veel Geluk, Rust, Energie, Doorzettingsvermogen, Concentratie & Liefs gewenst, zet ‘m op Kanjer!

Reply
Wendy van Zetten 27 maart 2018 - 14:43

Wauw geweldig toppie, ik ben ook veel afgevallen doe graag mee voor dit te gekke bedrag aan shoptegoed het zou echt geweldig zijn om te mogen winnen om deze zomer met een nieuwe outfit te mogen beginnen nu maar heel hard hopen #spannend fijne dinsdag

Reply
melissa 27 maart 2018 - 10:57

WOW goed bezig zeg. Je ziet er echt top ui; goed doorzettingsvermogen. Ik moet zeggen: ik vond het begin bij mij zwaar, vooral geen zin in te sporten en zin in suikers maar na 2 weken was ik al om. Nu ben ik ongeveer een maand of twee verder en -4 kilo. Ben zo trots op mezelf (en op jou, haha)!

Reply
Adriana de Ruiter 27 maart 2018 - 10:39

Goedemorgen Tamara,

Zeg je nou even tussen neus en lippen door dat je cheezy sexboekjes schrijft? Huh? Dat wist ik helemaal niet!!!??? Dat heb ik dan ergens enorm gemist! Waarom vertel je daar niet een keer wat meer over? Lijkt mij in ieder geval enorm interessant! Ga straks nog wel even de website door om te kijken of ik dat niet tóch ergens gemist heb?

Superknap dat je al 12 kg kwijt bent! Goed ook dat je jezelf goed genoeg kent om te weten wat voor jou werkt én dat je jezelf wel af en toe gewoon geeft waar je zin in hebt! Vond deze kletsvideo eigenlijk wel heel erg leuk! Misschien de volgende keer een Q&A? Ik heb namelijk nog wel wat vragen voor je! 😀

Ok en dan nu even flink slijmen aangezien je daarvan geniet 😉 : Lieve, mooie, knappe, sexy, geweldige Tamara. Wat ben je toch een fantastische vrouw, perfecte vlogger (waarom eigenlijk geen Feednominatie??), geweldige mama en ubersexy vrouw! Een voorbeeld voor de vrouwen in jouw generatie en de generaties die nog komen gaan een droom voor de prinsen op het witte paard, een schoondochter die iedere schoonmoeder zich wenst en een schrijfster van (naar ik hoorde) de prachtigste boeken!!! (genomineerd voor een literatuurprijs?!!) Ik wens je een geweldige, rustige, schone, liefdevolle dag!! Heeeeeeel veeeeeel liefs, knuffels en (virtuele) kusjes!!!

Pffff… Dat was dat… En nu maar hopen dat het werkt! Werd je er warm van????

Fijne dag!

Reply
ilsiee 27 maart 2018 - 09:46

Super zeg,,, je ziet er goed uit! Fijn als je resultaat boekt, weet je in ieder geval waar je het voor doet! 😉 Ik moet nog naar de zolder om mijn zomerkleren uit te zoeken haha, maar weet zeker dat ik iets nieuws nodig ben! 😉
Doe graag mee voor dat fijne shoptegoed!
Groetje

Reply
Bianca Schrijft 26 maart 2018 - 22:53

Hoe je dit voor elkaar krijgt, ik weet het niet. Al jaren worstel ik met mijn gewicht en sporten. Eten vind ik te lekker en sporten vervelend, geen goede combinatie. Super hoe je in 3 maanden 12 kg kwijt ben, ga zo door. Ik moet toch ook maar eens WW overwegen.

Reply
MarjonS 26 maart 2018 - 20:19

Goed bezig! Ik ben zelf ook van de streepjes! Uhm een slijm comment…. mag ik ook gewoon meedoen ?

Reply
Yvonne Sas 26 maart 2018 - 14:18

Zoo wat ga je lekker! Hier wat minder afgelopen 3 weken (en ik ben nog maar 5 weken bezig 🙁 ) en nu ik vrijdag bleek te zijn aangekomen, terwijl ik me netjes aan het programma had gehouden volgde een behoorlijke vreetbui, ik had even sch**t aan die punten. Nu maar weer verder waar ik gebleven was en ik blijf jou volgen om de motivatie vast te houden.

Reply
Helma Keijzer 26 maart 2018 - 13:51

Wat een leuke vrouw!! En zo knap die 12 kilo eraf….! Gaaf om te volgen ..diëten met ups and downs. Maar vooral doorzetten en sporten.
Ik ben ook 8 jan begonnen … en ik eet bijna suikervrij…ook 12 kilo kwijt!
Je bent mijn voorbeeld.
Ook mijn kleding is te groot…en lekker shoppen met een code lijkt me super fijn. Ee n mooie nieuwe jeans en gave blouse staan op de lijst.
Ik zou graag een vlog zien met je ritme met 4 kids. Ik heb 2 dochters … gewoon nieuwsgierig hoe dat met 4 gaat!
Fijne middag. En zet em op!!!

Reply
Samantha 26 maart 2018 - 13:17

Goed bezig meid!!

Reply
Natascha Ippel 26 maart 2018 - 11:41

Woooww jij bent echt goed bezig! Wat knap! Wat goed, awesome! Amazing! Ik ben jaloers op je! Topper! Wat een prestatie! Ongelooflijk!

Haha. Oké, het klinkt vast niet gemeend, maar natuurlijk meen ik het wel: vind het zo goed hoe jouw knop naar een gezonde leefstijl is omgegaan. En nu al zoveel kg kwijt! Super!

Dat shoptegoed kan ik wel goed gebruiken. Nu ook zo’n 5 kg kwijt en mijn Lauren is het laatste halfjaar in het nieuw gestopt maar deze new mom vergeet zichzelf wen beetje.

Reply
Isabel 26 maart 2018 - 11:24

Slakken produceren slijm om vooruit te komen, mensen doen soms hetzelfde ??

Maar hè.. wie wil er nu geen €50,- winnen??

Even zonder gekheid.. door jouw blogs en blogs zelf ook weer de stap naar ww gemaakt en met succes!! 5 kg kwijt in 6 wkn en weer weer terug op het startgewicht van voor mijn zwangerschap. Nog zo’n 20 te gaan.. dus zolang jij blijft bloggen en bloggen blijf ik gemotiveerd om met je mee te doen!

Reply
Yvonne 26 maart 2018 - 10:57

Goed gedaaaaan! 😀
Ik heb er ook 13 kilo af en 2 kledingmaten kleiner, al heb ik daar wel een paar maandjes langer over gedaan dan jij, haha! Super knap van je! 😀 Maar ook ik loop er nu tegen aan dat mijn oude kleding eigenlijk echt niet meer kan. Die broeken inderdaad vooral! Veel te wijd om de benen en bovenaan… Aan de ene kant super fijn natuurlijk, maar heel veel nieuwe kleding aanschaffen vind ik nog wel zonde, omdat ik er nog eens 13 kilo af wil/moet. Ik dacht eerst ook dat ik pas weer nieuwe kleding zou kopen als ik m`n doel bereikt had, maar dat is echt nog even te ver weg! 😉 Een paar nieuwe basics enzo erbij zou wel goed zijn, dus ik maak ook graag kans! 😉 Ik kende de site eigenlijk alleen nog maar van naam, maar leuke dingen heb je er uitgekozen!

Reply
Annabel de Ruiter 26 maart 2018 - 10:22

Wat leuk om je te volgen! Al hele lekkere recepten voorbij zien komen. Moet ik echt eens gaan maken. Regelmatig maak ik nu wat lekkers uit een nieuw kookboek. Zo fijn! Want vind het toch wel moeilijk om voor elke avond iets gezonds, lekkers en gevarieerds te koken. Ik was afgelopen woensdag (mijn weegdag) 11,3kg afgevallen in 8 weken tijd ??. Zo herkenbaar wat je zegt in de vlog. Ik heb nog geen nieuwe kleren gekocht. Ik vind het ook soort zonde ?, maar de broeken zakken van m’n kont! ? Met riem is t nog te doen. Ik vind die witte trui erg leuk die je hebt gekocht. Met €50 shoptegoed zou ik graag zoiets uitkiezen. Een wat strakker vallende trui. Nu verstop ik mezelf nog vaak in twee lagen met een lekker warm vest. Haha maar zo zie je weinig van de resultaten die ik al behaald heb. Al moet ik zeggen dat je het al heel goed ziet in m’n gezicht ☺️.

Reply
Tamara v Bodegom 26 maart 2018 - 09:08

ff beginnen met je nagels…. ik heb de hele vlog naar je nagels zitten kijken… Wat zijn die mooi!! Wauw! Dat wil ik ook!
Tja en die 12 kg… Dat wil ik ook! Echt super gaaf! Maar je hebt het voor elkaar hoor… ik doe al een week (ja al een hele week, bel de krant) met je mee! Niet via weight watchers, maar ik snoep niet meer zoek allemaal gezonde gerechtjes op internet en heb m’n hometrainer weer gevonden… ik weet niet waarom, maar je inspireert me echt! Misschien komt het door dezelfde naam en dat de (voor mij) confronterende berichtjes over Tamara die afvalt hahaha. Ik vind het superknap dat jij al 12 kg kwijt bent terwijl jij ook super druk bent met je gezin en je werk. Oh nog 1 ding… als je nog meer afvalt moet je ook nog aan de nieuwe bril hahaha! Deze lijkt steeds groter te worden, maar dat komt natuurlijk omdat je gezicht steeds smaller wordt. Heel veel succes met je lijnpoging, maar volgen mij heb jij je nieuwe lifestyle wel gevonden en is het dus niet echt een “poging” meer.

Reply
Nadia Lahpor-Hesse 26 maart 2018 - 07:36

Goedemorgen!!!
Nou is dat even lekker wakker worden met een blog van jou! Dat zou ik elke ochtend wel willen… Je ziet er goed uit en echt petje af hoe je het doet hoor! Ik vind het echt knap met 4 kids, afvallen en sporten… You are doing a good job girl! Petje af!
(Oke… ik kan volgens mij niet zo goed slijmen, maar meen wel echt dat je het super goed doet!)
Maarruh… ik wil dus wel die 50 euro shoptegoed winnen… Lekker shoppen want zag dat ze mooie dingen hadden!

Reply
Nadia Lahpor-Hesse 26 maart 2018 - 07:37

Oké… ik ben nog niet helemaal wakker… vlog bedoel ik natuurlijk ?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.