TRENDALERT. Monotone sneakers for Kids!

by Tamara

Eindelijk! Het is Lente en aangezien het weer eindelijk weer een beetje beter wordt, is het tijd om eens te gaan kijken naar de nieuwe trends voor het voorjaar! Hoewel ik kleding voor de winter stiekem veel leuker vind dan die voor de zomer (omdat je dan gewoon meer dingen kunt dragen, zoals vestjes en blazers bijvoorbeeld) vind ik de soorten schoenen die je in de zomer kunt dragen toch altijd een stuk leuker! Zelf woon ik in de zomer op mijn allstars. Mijn paar van de vorige jaren was behoorlijk aan vervanging toe en dus trakteerde ik mezelf dit jaar op een nieuw paar witte sneakers.

Om eerlijk te zijn twijfelde ik wel heel erg over de kleur. Zou ik voor de helemaal witte gaan met de kenmerkende rode en zwarte streep, of toch de helemaal monotoon witte? Die laatste is echt de trend van dit seizoen. Zowel bij de collecties voor kinderen als voor volwassenen zie je deze trend heel veel voorbij komen! Maar wat houd monotoon nou eigenlijk in?

converse-all-star-high-tops-150997-all-blue-trainers_LRG

Monotone sneakers

Mono betekend alleen of enkelvoudig. Bij deze trend gaat het dan ook om schoenen die maar 1 kleur hebben en helemaal egaal die kleur zijn, soms zelfs de schoenzolen inbegrepen! Dat klinkt misschien saai, maar eigenlijk is het juist wel heel stoer en zeker in het voorjaar kun je het supermakkelijk overal mee combineren.

Nu kwam ik zelf al Converse all stars tegen in hel helemaal wit of zwart, maar ook andere grote schoenenmerken doen hieraan mee. Wat dacht je van deze helemaal witte Vans! ( Of het handig is om een kind witte sneakers aan te trekken houden we even in het midden)

Wat vindt jij van deze trend? Zie jij je kind al rond paraderen op van die stoere sneakertjes? Op Nelson.nl kun je een blog lezen die je nog wat meer informatie geeft over deze opvallende voorjaarstrend!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met nelson.
Bron afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Cassandra 27 maart 2016 - 09:20

Ik hou van deze trend! Zelf heb ik helemaal witte Nike airforce en stiekem wil ik die ook voor Leia haha!

Reply
Channa 27 maart 2016 - 08:53

Oh leuk! Weet alleen niet of Jamie ze zou kiezen. Hij is dol op verschillende kleurtjes. Voor Fenna zou ik ze zo kopen!

Reply
Jodi - liefthuis 26 maart 2016 - 18:50

Onze spruit is nu 9 maanden dus over een tijdje Gaat hij echt schoenen dragen. Ik ben al goed inspiratie op aan het doen en deze witte vind ik ook zo leuk

Reply
Tessa 26 maart 2016 - 17:08

Hé, wat grappig, ik heb zelf monotoon zwarte all stars, die ik nu eindelijk weer uit de kast kan trekken nu het weer wat beter is. Helemaal wit vind ik ook tof, maar dan lijken mijn voeten helemaal van die slagschepen helaas. Voor zoon vind ik monotoon wat minder leuk, geen idee waarom, misschien iets te saai ofzo.

Reply
Lilian 26 maart 2016 - 13:05

Die schoentjes zijn onwijs schattig. Zou ze zo kunnen kopen, worden alleen wel heel snel vies. Aangezien ik ze wel heel leuk vind zou ik toch voor een andere kleur gaan.

Reply
Michelle 26 maart 2016 - 10:57

Oh ja ik ben fan! Witte sneakertjes vind ik ook zo leuk!

Reply
Nicole 26 maart 2016 - 08:18

Neeee saai. Meer kleurtjes!

Reply
Saskia 26 maart 2016 - 08:04

Die witte vans vind ik heel gaaf maar is voor Senna niet zo’n goed idee haha 🙂

Reply
Wilmaaa 26 maart 2016 - 07:06

Ik vind het heel leuk! Zo heb ik sneakers die helemaal wit zijn, leuk voor de zomer:)

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.