Toch een zomerrooster?

by Tamara

Haha, ja.. de zomervakantie is al bijna voorbij en ik begin nog eens met een zomerrooster. Ik zie het bij een heleboel bloggers voorbij komen en eigenlijk wilde ik er niet aan beginnen, maar goed. Toch een soort van aangepast rooster dus! Wat dat inhoudt? Dat lees je in de blog hieronder!

minder inspiratie.

Misschien hebben jullie al gemerkt dat de blog een beetje een andere kant op gaat de laatste tijd. Het is geen persoonlijke blog meer, niet alleen maar mama en niet alleen maar over mij. Ik zat er al een aantal maanden of zelfs jaren mee wat ik nou met die blog moest en om eerlijk te zijn vond ik het best lastig. Als ik iets doe wil ik het ook goed doen en ik had het gewoon te druk met allerlei dingen om ook nog eens elke dag een blog online te zetten. Er zijn bloggers waarbij dat wel lukt, sommige lukt het zelfs om meerdere blogs online te zetten per dag en dat vind ik ontzettend knap, maar mij lukt het gewoon niet. Het is niet dat ik niet wil, maar ik heb gewoon een enorme inspiratiedip en heb geen idee waar ik over wil schrijven.

laatst vroeg ik op instagram of er ook dingen waren die mensen over me wilde weten en hoewel er best wel leuke suggesties tussen zaten, waren er veel vragen die over baby’s en zwangerschap gaan. Nu snap ik dat ergens wel, als moeder van vier kinderen, wordt je al sneller gezien als een ‘ervaren’ moeder. Ik bedoel, als ik iets zou willen weten, zou ik het eerder aan iemand met vier kinderen vragen dan aan iemand die net moeder is. Maar om eerlijk te zijn, ik heb de baby periode achter me gelaten. Mijn jongste kind is al bijna drie en er komen geen baby’s meer. Ik wil dus ook niet meer steeds over baby’s bevallingen en zwangerschappen schrijven. Het is niet dat ik een hekel heb aan baby’s ineens hoor, maar ik vind dat gewoon niet passen bij de levensfase waarin ik nu zit.

Maar goed, die inspiratie is een dingetje, ook grotendeels omdat het hier momenteel gewoon heel erg veel gestress en heel erg druk is. Ik hoop dat ik jullie daar snel meer over kan vertellen, want er zijn een aantal dingen waar ik heel erg graag over wil schrijven, maar het kan gewoon nog niet helaas. Zo jammer! Komt vanzelf, nog heel even geduld.

Dus, dat zomerrooster.

Om een lang verhaal kort te maken. Ik wil geen blogsonline zetten omdat ik vind dat er blogs online moeten komen, ik wil bloggen omdat ik iets te vertellen heb. Of omdat ik een leuk onderwerp vind. Ik heb zelf een hekel aan tags of lijstjes blogs zonder verdere inhoud en ga daar ook niet aan beginnen. Dus komende tijd is het een beetje rustiger, maar het komt allemaal helemaal goed!

Mocht je nou nog leuke suggesties hebben, laat het dan vooral weten!

 

Tot ziensss!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.