Themommydiaries Halfjaardag! + winactie!

by Tamara

Het is vandaag 1 september, een half jaar geleden zat ik met een dikke buik op de bank, terwijl ik toch wel ietsje zenuwachtig mijn eerste blogje online zette. Een blogje over mijn jarenlange twijfels over of ik nou wel of niet een blog moest beginnen, hoe ik aan de naam kom en waarom ik dan nu eindelijk wel echt begonnen was. Een eerste blog is ook een soort mijlpaal. Ik zat boordevol inspiratie en was zo ontzettend blij dat ik die grote stap gezet had!

Mijn allereerste header!

Mijn allereerste header!

Die allereerste blog werd 126 keer gelezen! 126 keer gewoon! Ik vond dat zo ontzettend onwijs veel! Dat er gewoon echt 126 mensen op mijn blogje waren geweest om mijn geleuter te lezen! In de weken daarna typte ik wat af en merkte ik dat er steeds wat meer bezoekers bij kwamen. Met behulp van andere bloggers verbeterde ik mijn site en SEO en groeide stug door! Het is bijna een taboe om toe te geven, maar ik werd stiekem toch wel erg gelukkig van die stijgende lijn en alle lieve reacties! Aan het einde van die eerste maand zat is op 1600 unieke bezoekers.

Ik vond dat zo gigantisch veel!! Je moet er toch niet aan denken dat er per maand even 1600 mensen bij je op visite komen? Waar ik in het begin eigenlijk alleen over zwangerschap en grappige dingen blogde, merkte ik dat de persoonlijke blogjes over bijvoorbeeld mijn moeder heel goed gelezen werden en ik had echt ontzettend veel steun aan alle ontzettend lieve reacties als ik het weer even erg moeilijk had.

Maar nu, een klein overzichtje van het eerste Half jaar van Themommydiaries.

Best gelezen blogs:

  1. 19 en gepland zwanger
  2. Een vreemde nam mijn baby mee
  3. Bevallingsverhaal Lauren

Leukste blogs om te schrijven.

  1. Waarom kinderen goed zijn voor je ego
  2. en we kregen een dochter!
  3. ojee, weer zo’n blog over borstvoeding.

Persoonlijkste Blogs

  1. Ik vind moeder zijn best zwaar
  2. Het verlies van mijn moeder
  3. Zwanger na verlies moeder

Maar goed, jullie zijn vast niet naar mijn blog gekomen om naar het geleuter over mijn eerste half jaar als blogger te luisteren. Want jullie zagen natuurlijk ook heel groot het woord winactie staan en daar zijn jullie vast wel benieuwd naar!

 

Goed. Om te vieren dat Themommydiaries een half jaar bestaat een hele gave winactie met ontzettend leuke producten!

DSC_0662

In het pakketje zitten:

– Een zomers jurkje in maat m/l, (elastische stof dus rekt lekker   mee! Haha)
– Garnier Miccelair water
– De Casting Sunkiss Jelly van L’oreal Paris
– Esse topcoat – Good to Go (care range)
– Essie – Happy Saltwater
– Essie – Sunday Funday

Het jurkje zit dubbel op de foto. Maar hij is erg leuk!

Het jurkje zit dubbel op de foto. Maar hij is erg leuk!

En…. als verassing zitten er nog voor 35 euro aan een cadeaubob van Felientje in, een webshop waar ik hier al wat over schreef!  Plus nog een persoonlijke verassing!

Hoe doe je mee?

–  Like de facebookpagina van Themommydiaries .

– Laat in een reactie achter wat jij heb komende halfjaar graag zou willen lezen en waarom jij moet winnen!

Je hebt bij deze actie ook een paar dingen die je kunt doen om extra kans te maken! Hierbij telt elke handeling voor een extra kans!

– Volg mij op Instagram

– Volg mij op twitter

-Volg mij op bloglovin

Volgende week maandag zal de winnaar bekend gemaakt worden!

Heel veel succes!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

33 comments

Jamey 6 september 2015 - 09:16

Gefeliciteerd!
Ik doe graag mee aan de winactie.
Wat ik heel leuk vind aan je is dat je zo lekker jezelf en origineel blijft. Dat is volgends mij een van de key ingredients. Wat ik graag wil zien zijn stiekem toch tips voor mommys to be. Wij denken aan kids dus kan de tips wel goed gebruiken!
Ik heb alle stapjes verder genomen, dus… Duimen!
Xoxo

Reply
Liset Verschoore (mevrouwliset) 6 september 2015 - 08:52

Gefeliciteerd !! Wat vliegt de tijd! Ik lees je blogs ook al vanaf het begin! Leuk hoor! Succes de komende tijd! Hij zal vast nog verder groeien…
En de winactie… Tja. Misschien is het een goede reden dat ik nog nooit een winactie heb gewonnen ? ?

Reply
Versatile Eva 5 september 2015 - 15:27

Oh, gefeliciteerd! Een blogverjaardag is toch altijd iets speciaals, het geeft zo’n goed gevoel! Je organiseert ook een hele leuke winactie, eentje die ik niet aan me ga laten voorbijgaan! Waarom ik MOET winnen? Geen idee! Ik hoef niks, maar het is toch altijd leuk als er een pakketje voor je toekomt met een nog leukere inhoud!

Reply
priscilla 5 september 2015 - 09:29

Yeaaah, leuk! Gefeliciteerd 🙂
Wij verwachten zelf ons eerste kindje (een meisje) in november en ik vind het ontzettend leuk om tips en ervaringen te lezen. Waarom ik moet winnen? Hmm, ik gun het iedereen.. maar zo een heerlijk pakket kan ik nu wel gebruiken.. nog even wat me-time 🙂
Ik heb overigens alle stappen gedaan om kans te maken.
Liefs Priscilla

Reply
Sofie 4 september 2015 - 22:01

Proficiat ! En wat een leuk pakketje, ik doe graag mee aan de winactie 🙂

Reply
Michelle Vis 4 september 2015 - 21:07

Oeps, dat stukje tekst bovenin had er niet bij gemoeten ☺️

Reply
Michelle Vis 4 september 2015 - 21:05

– Laat in een reactie achter wat jij heb komende halfjaar graag zou willen lezen en waarom jij moet winnen!

Ik lees je blog altijd met veel plezier! Aangezien ik zelf voor het eerst moeder wordt vind ik het vooral leuk om blogs te lezen over het beginnen/aankomende moederschap. Een blog over bijvoorbeeld veiligheids maatregelen die je kan nemen zowel in het huis als buitenshuis. Een blog over welke overwegingen er gemaakt moeten worden als je parter en jij zitten te denken aan een volgend kindje.

De reden dat ik graag het verwenpakket zou willen winnen is misschien voor de hand liggend, maar ik kan het wel gebruiken na de bevalling. Af en toe een moment voor jezelf nemen is volgens mij erg belangrijk en met dit pakketje kan ik dat zeker doen!

Reply
Linda 4 september 2015 - 20:39

Nog een keer gefeliciteerd! Netjes hoor wat je allemaal in een half jaar hebt bereikt.

Reply
Jennifer 4 september 2015 - 13:58

Gefeliciteerd met je half jaar bloggen!

Reply
Angel 2 september 2015 - 13:09

Gefeliciteerd! Volg je overal hoot 😉

Reply
Angel 2 september 2015 - 13:10

*hoor 😛

Reply
Nicole 1 september 2015 - 20:13

Gefeliciteerd meis!!

Reply
Nikita 1 september 2015 - 13:14

Zoo een half jaar alweer! Goed man. Gefeliciteerd.!!!

Ik vind het leuk je blogs te lezen omdat zoveel herkenbaar is (gelukkig niet wat er in ponypark gebeurde, pff )
Maar ik heb veel respect voor je, jong en dan met 3 kindjes… Ik heb het soms al mega zwaar met maar 2 haha.

Ik doe heel graag weer eens mee met de gave winactie! Top kleurtjes! Me like ver much ;-p

Liefs Nikita

Reply
Charlotte 1 september 2015 - 13:08

Gefeliciteerd met je halverjaardag! 🙂

Reply
Vlijtig Liesje 1 september 2015 - 11:53

Gefeliciteerd met je halfjaar jubilieum. Heerlijk dat je blog zo goed loopt. Comments krijgen blijft altijd fijn : )

Reply
lin mommysworld 1 september 2015 - 11:30

Hieperrrrdepieppp gefeliciteerd meis met je half jarig bestaan van Themommydiaries!! Je doet het superrrr! liefssss mij!

Reply
Maud Raaijmakers 1 september 2015 - 11:29

Ohhw echt een hele leuke winactie!!
Is het geen leuk idee om iets met eten te doen. geen recepten ofzo maar bijv. De favo lunch van elk gezinslid!
Verder vind ik je blog suuuper leuk!!
Liefs!

Reply
Marijke 1 september 2015 - 10:26

Gefeliciteerd hoor met deze mijlpaal!
Volgen doe ik natuurlijk allang. Al voor je eerste blog volgens mij. En waarom ik moet winnen? Omdat de jurkje mij nooit past en dat vast een hilarische foto zal opleveren in een te grote jurk. Waarom zou hij moeten rekken dan??????
En blijf zo schrijven als je nu doet, dan blijf ik wel lezen!

Reply
Charlotte 1 september 2015 - 10:19

Wat goed! Gefeliciteerd! Geniet van deze dag en op naar het volle jaar!
Ik volg je al een tijdje met veel plezier 🙂

Reply
Malou 1 september 2015 - 10:18

Natuurlijk doe ik mee! Ik volgde je overal al, maar dat wist je volgens mij al wel 🙂

En qua bloggen, gewoon doorgaan zoals je al deed, ik vind je artikelen echt heel leuk.

Reply
Bien 1 september 2015 - 09:47

Mooie mijlpaal! Nogmaals gefeliciteerd :). En ik zou zeggen, ga vooral zo door, lekker veel schrijven over je gezin, ik lees het graag!
En leeeeuuuuke winactie! Vooral die nagellakjes, ik hou van Essie!

Reply
Simone 1 september 2015 - 09:45

Gefeliciteerd! Je hebt een leuke blog. Ik volg hem met plezier. En ik doe ook mee met je winactie! Leuk 🙂

Reply
Janske 1 september 2015 - 09:30

Gefeliciteerd meid! Je doet het super!op maat de volgende 6 maanden ?

Reply
Lifesabout 1 september 2015 - 09:23

Van harte! Daar gaan we op proosten!

Reply
Josan 1 september 2015 - 09:05

Van harte gefeliciteerd met je halfjaardag. Op naar de volgende half jaar 🙂

Reply
Ilsiee prins 1 september 2015 - 09:02

Van harte!! Op naar de volgende gezellige jaartjes, of halve jaartjes hihihi! Wat superleuk dat je dit met de lezers van je blog wilt gaan vieren, ik vier je feestje ook graag mee hoor! Wat een superleuk pakketje zeg, heeerlijk ff een verwenmomentje voor mezelf hihihi!
alle verplichte stapjes doorlopen!
Groetjes ilsiee

Reply
Femke 1 september 2015 - 07:59

gefeliciteerd ?? En dat je nog lang door mag gaan!
Ik doe graag mee met je winactie in de hoop dat ik een keer iets win ?
Je hebt een top website ga zo door?

Reply
Bregje 1 september 2015 - 07:50

Gefeliciteerd!! 🙂

Reply
Cassandra 1 september 2015 - 07:36

Een half jaar alweer!! Dansjeeeeee! Ben trots op je hoor, en vind het erg leuk om je artikelen te lezen. Ik kom niet voor de winactie, maar om jou persoonlijk te feliciteren met deze mijlpaal! Xx

Reply
SoMama 1 september 2015 - 07:33

Gefeliciteerd!!

Reply
angelique 1 september 2015 - 07:26

Gefeliciteerd! Wat gaat het snel he?

Reply
Saskia 1 september 2015 - 06:57

Van harte gefeliciteerd met je halfjarig bestaan!! Wat gaat het snel!!

Reply
Geertje - Stay At Home Mama 1 september 2015 - 06:33

Gefeliciteerd met je half jarig bestaan!!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.