Over Tamara

by Tamara
Over Tamara

Welkom op mijn site!

Ik ben Tamara, een 28 jarige, ontzettend chaotische, impulsieve en altijd om zichzelf lachende moeder van vier ! Ik ben dus de eindredactrice/schrijfster/eigenaresse van deze blog!

Ik woon samen met mijn vier rommelkonten en mijn vriend/verloofde in een dorpje helemaal boven in Groningen waar je me dagelijks op mijn bakfiets voorbij kunt zien scheuren (waarschijnlijk met rood hoofd aangezien deze mama een ster is in te laat komen).

Het begin van Themommydiaries.

Ik ben de moeder twee ontzettend stoere zoons en twee prachtige dochters. Tijdens de zwangerschap van mijn oudste dochter verveelde ik me nogal en besloot ik na jaren (had ik al gezegd dat ik een eeuwige twijfelkont ben?) de knoop door te hakken en te gaan bloggen! Op 1 maart 2015 ging TheMommyDiaries online en sindsdien is het mijn hopeloos uit de hand gelopen hobby!

Op mijn site lees je over heeeel erg veel verschillende dingen. Over mijn kinderen raak ik natuurlijk niet uitgepraat, maar ook vind ik het leuk om eindeloos door te kletsen over mijn zwangerschappen en bevallingen. Stiekem ben ik verslaafd aan kinderkleding shoppen en dus komen er hier ook de nodige shoplogs voorbij! Maar natuurlijk schrijf ik ook over dingen die elke vrouw leuk vind! Denk daarbij aan mooie kleding en mooie hebbedingetjes zoals tassen, schoenen (hoarder alert) en nog veeel meer!

Schrijven is een passie die ik altijd al gehad heb en sinds twee jaar schrijf ik verhalen die je hier ook op de site leest.

MOM GOES SOCIAL.

Wil je graag een kijkje nemen achter de schermen van het MOMMYDIARIES HQ? Dat kan! Ik ben redelijk actief op veel soorten social media en geef jullie daarbij een kijkje achter de schermen in mijn leven als mama van vier! Verwacht geen pinterest perfect plaatjes en luxe filtertjes, want johh! Daar hebbe we het tochhh te drukk voor!

Ik ben te vinden op:

Facebook Themommydiariesnl

Instagram @Themommydiaries_nl

Twitter @mommydiariesnl

En als je nou helemaal weg bent van mijn blog ( wat ik best snap natuurlijk 😉 ) kun je hem ook volgen op Bloglovin.

 

Ik wens jullie veel leesplezier en laat vooral een heuleboel reacties achter! Vinnik leuk!! 😀