Terugblik 2015

by Tamara

2015 is al bijna ten einde en dus is dit een mooi moment om even terug te blikken op afgelopen jaar. Ik was al een tijdje aan het bedenken hoe ik dat eens moest gaan doen, toen Sanne van Laviesagista mij tagde voor haar zelfbedachte ‘Mijn jaar in vogelvlucht’ tag! Ik vul eigenlijk bijna nooit tags in, maar ik vond deze wel zo onwijs leuk, dat ik het nu toch gedaan heb!

 

Ik kijk met een trots gevoel terug op.. Mijn bevalling! Precies halverwege dit jaar beviel ik op 6-6-2015 van onze dochter Lauren! Een bevalling die ineens begon, 2.5 uur duurde en ons voor de derde keer ouders maakte! Ook ben ik ontzettend trots op mijn jongens en hoe ze hiermee om zijn gegaan. Ik maakte me er toch best wel druk over hoe het zou gaan met 2 drukke ventjes en een kleine meid. Maar ze hoorde er gewoon al vanaf het begin bij! En ze zijn zo gek op elkaar allemaal!

Ik denk met een lach terug aan..Alle mooie momenten die we als gezin hadden dit jaar. Alle streekjes die mijn jongens uithaalden en die ik op dat moment totaaaal niet grappig vond, maar waar ik achteraf zo om kan lachen!

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..Nouja mijn bevalling dus! Haha! Maar ook dat Maxim eindelijk na maanden van gedoe naar de basisschool mocht en het daar ontzettend naar zijn zin had. Dat Floris naar de peuterspeelzaal mocht waar hij elke leer weer zo van geniet!

Maar ook de start van mijn blog. Na jaren twijfelen besloot ik het toch te doen en ik vind het nog steeds zo leuk! Ik heb zoveel leuke mensen ontmoet door het bloggen en sommige hiervan spreek ik gewoon dagelijks! Nee dat is echt 1 van mijn beste keuzes ooit, want misschien klinkt het stom, maar ik word er heel gelukkig van haha!

Mijn drie mannen!

Mijn drie mannen!

De persoon die ik het meest dankbaar ben is.. Absoluut Richard! We zijn inmiddels bijna 10 jaar bij elkaar en het waren niet de makkelijkste jaren. We kregen wat toen ik echt in een ontzettend moeilijke periode zat en hij heeft me daar echt uit getrokken. Ook met de ziekte en het overlijden van mijn moeder is hij mijn grootste steun geweest. Ik kan overal met hem over praten en hij zet me af en toe even op mijn plaats, ( wat ik flink nodig heb haha).

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is.. Uhm, ja dat vind ik een lastige vraag. Eigenlijk niets!!

Andere dingen van 2015 die me bij gebleven zijn.. Alle eerste keren van Lauren! Het eerste lachje, eerste keer omrollen, eerste keer fruit en eerste tandje. Maar ook alle gekke uitspraken van Floris ( dit vind ik echt dikke ellende mama!) en alle mijlpalen van Maxim. Maar ook dat ik in 2015 voor het eerst het gevoel had dat ons gezin echt compleet was.

Voor 2016 hoop ik.. Dat het weer een geweldig jaar word! Het wordt sowieso een jaar met veel mijlpalen, waarin Maxim 5 wordt, Richard 30, Lauren 1 en ik 25. Het jaar waarin we 10 jaar samen zijn. Maar vooral dat iedereen om wie ik geef ( ok vooruit de rest ook) een geweldig jaar mag hebben en ontzettend gelukkig mag worden!

Vind jij deze tag ook zooooo ontzettend leuk om terug te blikken op afgelopen jaar? Neem hem dan vooral over en vergeet niet Sanne, de ontzettend leuke bedenkster van deze tag, ook even te vernoemen. Ik tag Saskia, Cassandra en Dineke.

Fijne feestdagen en een prachtig 2016 gewenst!!

 

Misschien vind je dit ook leuk

12 comments

Josan 26 december 2015 - 06:39

Ik vond het leuk om jou dit jaar te leren kennen en hoop in 2016 natuurlijk op meer blogs en grappige filmpjes van jouw hand.

Reply
Michelle 25 december 2015 - 16:46

Wat een mooi, positief artikel! Klinkt alsof je een geweldig jaar hebt gehad! Geniet van de kerst met z’n vijven.

Reply
Liess 25 december 2015 - 12:02

Leuke tag! Fie ga ik morgen eens invullen.

En hele fijne kerstdagen !

Reply
Cassandra 25 december 2015 - 10:48

Een hele mooie tag, met een prachtig jaar voor jullie. Ben blij dat ik je heb leren kennen het afgelopen jaar. Ik zal hem snel gaan invullen! Fijne feestdagen lieverd, ook voor je gezinnetje!

Reply
Mathiske 25 december 2015 - 10:42

Wat een mooi jaar! Op naar volgend jaar, dat dat voor jullie maar net zo’n mooi jaar mag worden. En mede door jou (super leuke) blog ben ik ook aan het bloggen begonnen! Ik zit altijd met veel plezier te lezen

Reply
Malou 25 december 2015 - 10:39

Heel leuk ingevuld, ik heb hem zelf voor morgen ingepland 🙂

Reply
Bregje 25 december 2015 - 10:17

Wat een mooi jaar en volgend jaar eentje vol mijlpalen! ❤

Reply
Nicole 25 december 2015 - 09:15

Maak er een mooi jaar van!! Veel lol en liefde!

Reply
Saskia 25 december 2015 - 08:31

Dankjewel voor het taggen en hele fijne feestdagen voor jullie ❤️

Reply
Charlotte 25 december 2015 - 07:28

Mooi jaar is het geweest voor jullie! Eerst jij even genieten van de feestdagen en dan naar 2016! X

Reply
Tips voor Papa's 25 december 2015 - 07:28

Inderdaad een hele leuk tag, als ik die toch eens eerder had gezien was mijn eindejaars blog een stuk leuker en interessanter geweest ??. Ik wist trouwens niet dat je “pas” een jaar aan het bloggen bent?. Ik vind je blogs altijd erg leuk en inspirerend: keep up the good work en hele fijne feestdagen!

Reply
Channa 25 december 2015 - 07:07

Leuk!! En logisch dat bloggen gelukkig maakt 😉 hele fijne Kerst!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.