Terug naar jou | hoofdstuk 2

by Tamara

Ik reed de oprit op en zag tot mijn grote verbazing Noah zijn auto staan. In tegenstelling tot mij had hij het heel erg druk op het werk en was het alweer weken geleden dat ik hem voor negen uur ’s avonds thuis had gezien. Ik keek op mijn horloge en zag dat het nog maar één uur was. Wat zou hij midden op de dag thuis doen?

Ik maakte de voordeur open en haalde Ava uit haar stoeltje, die nog steeds doorsliep. Ze sliep zo vast na de drukke ochtend dat ik haar slapend in haar bedje kon leggen en daarna naar  beneden liep om de deur te sluiten en mijn jas uit te doen. Beneden keek ik of ik Noah ergens zag, maar behalve zijn sleutels op tafel, was hij nergens te bekennen. 

Ik liep naar boven om me om te kleedden, toen ik ineens de douche hoorde in onze badkamer. We hadden in het huis twee badkamers, ééntje bij de logeerkamer en de kamer van Ava en eentje die grensde aan onze slaapkamer. Een beetje een ongemakkelijk gevoel bekroop me. Noah die midden op de dag thuis was en onder de douche stond? Zou er op het werk iets gebeurd zijn waarom hij moest douchen?

Ik opende de deur en liep naar de badkamer, waar hij meteen om het hoekje gluurde. 

‘He Rosie! Hoe was het bij het krijspaleis?’

‘Ja enig.. Waarom sta je midden op de dag onder de douche?’

Hij grinnikte en wees naar een stapeltje sportkleren op de grond. 

‘Ik heb gesport met Dari en Luuk, die nieuwe van de benedenverdieping.’

‘Maar jullie hebben op het werk toch een douche?’

Afgelopen jaar hadden Darius en Noah alledrie de verdiepingen van FIXXIT helemaal laten verbouwen en opknappen. Behalve een hele nieuwe indeling van de middelste verdieping, was er op de benedenverdieping in de vergaderzaal die ze niet gebruikten een soort sportzaal gekomen. Noah had gemerkt dat sommige werknemers het wel fijn vonden om zich wat af te kunnen reageren na een drukke dag en dat klopte, want hij werd ontzettend veel gebruikt. Naast de sportzaal waren er twee douches zodat niet iedereen helemaal bezweet weer aan het werk zou gaan. Noah sportte zelf vooral veel in zijn pauze, samen met Darius en sinds kort met Luuk. Een jongen van mijn leeftijd die sinds een paar maanden bij FIXXIT werkte. Ik had hem twee keer ontmoet omdat hij Noah ergens voor nodig had, maar met zijn kakkerige accent en zijn dure woorden, vond ik hem niet zo leuk om mee te praten. 

‘Ik heb niet op het werk gesport. Ik had vandaag die afspraak met FittyGym weet je nog? Ze nodigden ons uit om mee te doen met een les..’

Ineens herinnerde ik me de afspraak weer en voelde dat mijn wangen rood werden. Waarom dacht ik ook dat hij iets heel anders had gedaan? Wat had hij gedaan moeten hebben dan? Met Rebecca rollebollen in onze slaapkamer? Vreemdgaan was eerder iets dat ik zou doen dan hij…’

‘Sorry.. Ik weet het weer…’ zei ik zachtjes. 

‘Wat is er aan de hand Roos? Is er iets gebeurd?’

Ik dacht terug aan wat Rebecca had gezegd en schudde mijn hoofd. 

‘Nee.. Ik was het gewoon vergeten…’ 

Hij kneep wat shampoo in zijn handen en begon zijn haren te wassen. Ik wist dat ik eigenlijk weer weg zou moeten lopen, maar stiekem vond ik het wel leuk om op een afstandje naar hem te kijken. Hoe zijn spieren bewogen onder zijn huid terwijl hij zich aan het wassen was en wat voor een gekke gezichten hij trok bij het uitspoelen van zijn haren.

‘Ben je me weer aan het begluren Rosie?’ grinnikte hij met zijn ogen nog dicht.

‘Jep.’

‘Vind je dat normaal?’

‘Ja, we zijn getrouwd, dus ik mag je zo vaak begluren als ik wil.’

Hij opende één oog en begon te lachen. 

‘Nou goed, op één voorwaarde dan.’

‘En die is?’

‘Dat je bij me onder de douche komt staan.’

Nog voor ik iets kon zeggen pakte hij mijn arm vast en trok hij me met kleren en al onder de douche. Meteen voelde ik hoe het water doordrong in de stof en zette boos mijn handen in mijn zij.

‘NOAH!’

‘Wat? Dat is je straf voor je gegluur!’

‘Ja, maar ik moet zo nog weg! Nu ben ik helemaal nat!’

Hij begon te lachen en legde zijn handen om mijn middel. 

‘Nee, zoals je er nu uit ziet kun je niet weg inderdaad.’

Ik zag hoe zijn ogen van mijn ogen afdwaalden naar beneden. Ik keek en zag dat mijn shirt heel erg doorschijnend was door de natte stof en gaf hem een duw. 

‘Je bent een viespeuk.’

Lachend pakte hij mijn gezicht vast en kuste me. 

‘Stiekem vind je dat best leuk.’

‘Soms wel.. Maar hoe kom ik nou weer uit deze natte kleren dan??’

‘Oh, daar ben ik heel erg goed in. Moet je opletten hoor.’

Hij kuste me in mijn nek, terwijl hij met zijn vingers de knoopjes van mijn doorweekte blouse openmaakte. Hij drukte zijn lippen op elk vrijgekomen stukje huid en pelde de natte kleren van mijn lichaam. 

‘Heb je haast met weggaan? Of heb je nog wel even?’ fluisterde hij in mij oor. 

‘Als je het mijn tijd waard maakt, heb ik nog wel even.’

Hij lachte, zette de douche uit, tilde me op en droeg me naar het bed. 

‘Oh, dat komt helemaal goed. Moet je maar opletten!’

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.