Terug naar jou | hoofdstuk 14

by Tamara

Het effect dat het interview had, was meer dan we ooit hadden durven hopen. Zonder ook maar een testrun gedraaid te hebben, zaten we al voor drie weekenden volgeboekt en we werden overspoeld met allerlei vragen over de retreat van vrouwen die heel veel interesse hadden. Lou en ik werkten beide keihard om alles in goede banen te leiden en ik keek ontzettend uit naar het testweekend, waarbij we zelf ook onze retreat zouden uit gaan proberen. 

Het succes had alleen wel een keerzijde, hoe meer ik voor The Mom Retreat deed, hoe minder plezier ik had in het werk bij FIXXIT. Zeker nu Noah amper aanwezig was en meer in Londen zat dan dat hij thuis was, vond ik het niets meer aan om daar te komen. Maar vanmorgen was hij geland en we hadden afgesproken dat ik naar zijn kantoor zou komen zodat we samen konden lunchen, voordat hij in de avond weer zou vertrekken. 

Toen ik in Noah zijn kantoor aan kwam, zag ik tot mijn grote teleurstelling dat hij er nog niet was, dus ik ging maar achter zijn bureau zitten om wat mail voor TMR weg te werken. 

‘Noah? Ik heb hier…. Wat doe jij hier nou weer?’

Ik keek op en zag Rebecca boos naar me kijken.

‘Pardon?’

‘Je hoort me toch? Wat doe je hier? Ben je weer met je bedrijfje bezig? Kun je daar geen ander kantoor voor zoeken?’

Ik klapte mijn laptop dicht en stond op.

‘Rebecca, er is iets wat ik je al heel erg lang wil vragen.. Waarom heb je zo’n hekel aan me? Wat heb ik jou ooit aangedaan om ervoor te zorgen dat je me zo ontzettend haat?’

Ze schrok overduidelijk van mijn directheid en wachtend op haar antwoord, leunde ik tegen het bureau, met mijn armen over elkaar.

‘Ik heb geen hekel aan je, ik vind je alleen zo ontzettend nutteloos en ik snap niet wat je hier doet. Je voegt helemaal niets toe, doet amper wat en niemand mag je hier. Als je hier bent ben je alleen maar met je eigen domme bedrijfje bezig, samen met die vriendin van je.’

Ik had niet verwacht dat ze dit zou reageren en even wist ik niet wat ik moest zeggen. Rebecca glimlachte vals en deed een stapje dichterbij, tot ze zo dicht bij me stond dat ik haar fluisterende stem goed kon verstaan. 

‘Ik daarentegen voeg wel een heleboel toe aan dit bedrijf en Noah ziet dat ook. Laten we zeggen dat we het steeds ontzettend gezellig hebben in Londen.’

‘Ik geloof er niets van, Noah zou nooit vreemdgaan… Zo is hij niet.’

‘Oh Rosie, dat zeggen ze ook van jou. Maar we weten allebei dat er nog een zekere Marcus broer rondloopt die jou het hoofd op hol brengt toch?’

Haar donkere ogen priemden zich in de mijne en was sprakeloos. Mijn wangen werden rood en ik kreeg het ontzettend warm. 

‘Ik ben iemand die altijd krijgt wat ze wil en ik heb nog nooit gefaald. Iedere man heeft een zwak voor een sterke carrièrevrouw als ik.. En dan weet jij nog niet eens wat ik met mijn tong kan doen.’

Ze kwam nog een stapje dichterbij en voor ik het wist trok ze me tegen zich aan en kuste ze me. Uit verbazing opende ik mijn mond, waar ze meteen haar tong naar binnen liet glijden. 

Ik was nog nooit gekust door een vrouw en vond het maar een gek gevoel. Ik was gewend aan een ruwe huid die langs mijn wang streek, een mannelijke geur en handen die me stevig vasthielden. Maar Rebecca’s kus was zacht, ze rook naar bloemen en haar aanraking was teder.

Het duurde even voor ik me realiseerde wat ze aan het doen was en meteen duwde ik haar weg.

‘Rot op Rebecca! Wat doe je?’

Ze veegde een beetje van mijn rode lippenstift uit haar mondhoek en lachte op een gemene manier naar me. 

‘Ik dacht ik laat je voelen wat je man zal voelen.. Of misschien wel al gevoeld heeft.’

Haar borst ging snel op en neer en haar ogen schitterden, het was duidelijk dat ze hier een kick van had gekregen en dat ze niet onder de indruk was van mijn woede.

‘Ga weg.’

‘Oh, en anders? Ik was net van plan om hier op Noah te wachten. Misschien kunnen we wat verder gaan. Noah wil vast wel toekijken, of misschien meedoen.’

‘Ga NU weg Rebecca.’

Ze liep naar me toe en pakte een krul die over mijn borst had gelegen af, die ze tussen haar wijsvinger en duim hield. 

‘Ah toe Rosie, ik voelde hoe je ervan genoot.. Stiekem ben je een stuk wilder dan je je voordoet.’

Ze liet het plukje los en streek daarbij heel even over mijn borst heen, wat me nog bozer maakte.

‘Ga NU WEG! Rot een eind op!’

Ze hield haar handen omhoog en lachte hard, waarna ze de deur uit liep. Zelfs nadat de deur gesloten was, hoorde ik haar nog lachen, terwijl het getik van haar hakken langzaam maar zeker uitstierf. 

Ik liep naar het raam en schoof hem helemaal open, waarna ik ervoor ging staan. Ik had frisse lucht nodig, ik moest even afkoelen voor ik Noah onder ogen kon komen. Misschien was het omdat er al maanden niets tussen mij en Noah was gebeurd, maar die kus had iets in me aangewakkerd dat ik kwijt moest voordat hij hier zou komen. Maar net toen ik mijn ogen sloot, hoorde ik de deur opengaan en hoorde ik hem mijn naam zeggen. 

‘He Rosie.. Wat doe je daar bij het raam?’

Ik draaide me om en zag zijn blauwe ogen schitteren in het licht van de zon die door het raam scheen. Ik kon geen woord uitbrengen, mijn hart ging nog steeds als een razende tekeer en ik had het ontzettend warm. 

Een beetje bezorgd kwam hij dichterbij en keek me aan. 

‘Rosie?’

‘Sluit de deur.’

‘Huh wat?’

‘Sluit de deur en draai hem op slot.’

Ineens zag ik zijn blik veranderen, alsof hij wist wat ik wilde doen. Hij sloot de deur en draaide hem op slot. Nog voor hij hem weer los had gelaten, stond ik al voor hem en zoende ik hem. 

Zonder onze kus te verbreken, liep ik naar achteren, naar zijn bureau, waar ik met één veeg alle papieren die ik er neer had gelegd, wegveegde. 

‘Rosie ik…’

‘Ssst.. Ik heb je gemist..’ Mompelde ik in zijn nek.

Terwijl hij zijn broek open knoopte, stroopte ik mijn jurkje omhoog en leunde naar achteren over het bureau. 

Misschien deed ik dit niet met de goede intenties.. Want dit was waarschijnlijk nooit gebeurd als Rebecca me niet gezoend had. Maar ik had hem nodig. Ik moest me weer verbonden met hem voelen en hem laten weten wat hij zou missen als hij dit opgaf. En terwijl ik hem tegen me aantrok en hij zijn handen op mijn heupen legde, hoopte ik zo dat dit zou werken.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.