Ik ben Tamara en ik heb een geheime hobby!

by Tamara

Ik ben Tamara en ik heb een geheime hobby. Iets wat een heleboel mensen niet weten en al helemaal niet verwachten van mij. Ik heb namelijk als hobby tassen verzamelen! Nu moeten jullie niet denken dat ik allemaal mega dure designertassen heb hoor. Er staan wel een paar op mijn lijstje en die wil ik ook heeeel graag hebben, maar dan moet ik eerst even sparen haha. In de blog van vandaag laat ik jullie mijn vier favoriete crossbody tassen zien en vertel ik hoe ik eraan gekomen ben.

Mijn vier favoriete crossbodytassen.

Ik weet niet wat dat is met tassen hoor. Het is helemaal niet zo dat ik helemaal weg ben van merkspullen namelijk. Ik draag van kleding eigenlijk nooit merkdingen (tenzij je only en vero moda mee telt als merken haha) maar ik ben dus wel dol op merktassen. Dat is ook pas iets van de laatste jaren, ik was altijd al wel dol op mooie spullen, maar tassen vond ik niet zo heel erg boeiend. Totdat ik ongeveer 2 jaar geleden mijn eerste merktas kocht.

Guess Suave quilted crossbody flap bag.

Dit was mijn eerste wat duurdere tas. Ik weet niet meer precies wat hij gekost heeft, maar volgens mij was hij iets van 300/350 euro. Vergeleken met echte designertassen is dat natuurlijk een lachertje, maar ik weet nog dat ik dat destijds heel erg veel geld vond. Ik wilde al een hele tijd een mooie klassieke crossbody tas. Nu kent denk ik iedereen wel de tassen van Chanel van quilted leer en een ketting als hengsel. Nu zal ik van zijn levensdagen nooit zo’n tas bezitten, maar ach, deze leek er op en is ook heel mooi. Hij is ruim, er past lekker veel in en hij is door het aanpasbare hengsel als schoudertas en als crossbodytas te dragen.

Ik gebruik hem alleen heeeel weinig omdat ik het drukknoopje heel irritant vind, maar ach, hij staat wel heel mooi in mijn collectie haha.

Rebecca minkoff Mini mac in soft blush.

Kijk nou hoe moooooi! Ik kwam deze tas tegen bij Madelaine van Nivex (de tasseninfluencer haha) en ik was meteen verkocht. Ik ging even op internet rondspeuren of ik hem kon vinden en omdat Richard zei dat ik wel iets leuks verdiend had (want zwanger van de vierde met alle klachten van dien) en ik een mooie aanbieding tegen kwam, besloot ik hem te bestellen. Nu het winter is gebruik ik hem niet zo heel erg vaak, maar ik hoop hem straks in de lente en zomer wat meer te gaan gebruiken. Hij is zoooo mooi!

En tja. Lauren is van mening dat het haar tas is omdat hij roze is. Dus ehh. Ik ben hem regelmatig kwijt haha.

Rebecca minkoff Mini Mac in black.

Ik vond de Mini Mac zo mooi en fijn dat ik hem nog graag in een iets makkelijkere kleur wilde hebben, namelijk in zwart. Op die manier kon ik hem overal mee combineren en hem eigenlijk altijd dragen. Dat doe ik dus nu ook, want deze tas is echt heel erg favoriet! Hij lijkt klein, maar er past toch best een heleboel in. Kijk luiers enzo niet, maar daar heb ik toch een luiertas voor en ik doe mijn sleutels en portemonnee nooit in mijn luiertas, want dan ben ik ze gegarandeerd kwijt.

Ik vind het een hele leuke, vrouwelijke, maar ook stoere tas! Absoluut mijn favoriet!

Guess Leila mini Black Crossbody.

En dan mijn allernieuwste Guess tas ! De Guess Leila mini Crossbody tas. Ik was al een tijdje op zoek naar een wat kleinere crossbodytas die wat vrouwelijker was en die makkelijk mee te nemen was en die kwam ik tegen bij Brandfield! Toen hij bezorgd werd vond ik hem meteen heel erg leuk! Het is echt een heel klein schattig tasje waar je wat geld, je telefoon en je sleutels in kunt stoppen. Oh en eventueel wat make-up.

Helaas vond mini tassen fan Lauren hem ook helemaal geweldig en elke keer als ik hem wil pakken wordt ze heel erg boos want ‘Isse mij pinses tas!’  Tja, had ik maar geen tas met strik moeten kopen he? Haha!

Zo, dat waren mijn 4 favoriete tassen van dit moment! Ik heb nu een iets duurdere tas op het oog, namelijk een Mulberry Bayswater in Blush. Maar als jullie de prijs horen dan snappen jullie vast dat ik daarvoor nog heel eventjes moet sparen. Hij is namelijk ongeveer 1200 euro. Duss ehh, dat wordt hem voorlopig niet haha.

Hebben jullie ook zo’n gekke hobby die niemand bij jou zou verwachten?

 

 

In samenwerking met Brandfield.

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Channa 6 maart 2018 - 06:44

Haha, tassen verzamelen is zo gek toch niet? Ik ga overigens altijd voor de makkelijke tassen waar veel in last, zou ook is dit soort mooie tassen moeten kopen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.