Tamara aan de Weightwatchers | Stilstand is achteruitgang?

by Tamara

Ohhh jongens ik weet het even niet meer hoor. Vorige week vrijdag was ik zooooo blij omdat ik echt flink was afgevallen. Er was gewoon 8.2 kilo af! En nu? Helemaal niks! Ik doe niks anders dan normaal, eet gezond en gevarieerd, ging uit eten (ja oeps) wisselde mijn lunch en ontbijt om, maar gewoon helemaal NIKS! Niks eraf en niks erbij. Dat is toch raar? Nu heb ik gelezen dat het wel redelijk normaal is dat je op den duur niet meer elke week veel gaat afvallen. het was nu steeds ruim een kilo per week en ik had er ak rekening mee gehouden dat ik dat resultaat heus niet nog maanden vol ging houden. Maar ik vind het gewoon zo raar! Eerst zo’n resultaat en nu gewoon heeeelemaal niks!

Tamara aan de Weightwatchers | Stilstand is achteruitgang?

We beginnen de week op maandag en maandag was meteen een beetje raar. Ik stond namelijk op met een buik die zo groot was dat ik serieus wel een paar maanden zwanger leek. Ook had ik behoorlijk veel last van buikpijn en een heel erg opgeblazen gevoel. Tegen beter weten in besloot ik toch maar even op de weegschaal te gaan staan en daar schrok ik me kapot! 93 KILOOOO???? Meteen stapte ik er weer af en er weer op. 86 kilo.. Hmm Kijk dat lijkt er meer op. Voor de zekerheid nog maar eens checken en hoppa! 97 kilo! Nou, zoals jullie vast wel begrijpen heb ik het er maar gewoon even bij gelaten. Haha.

Ook dinsdag stond ik op met een enorm opgezette buik en woensdag ook weer. Maar ik ging wel gewoon braaf door met gezond eten en woog woensdag nog maar een keer. Hmm 87.1, niks veranderd dus sinds vrijdag. Woensdagavond gingen we heerlijk uit eten voor valentijnsdag en daarom besloot ik donderdag maar niet te wegen. Vrijdag deed ik dat wel, met hetzelfde resultaat als maandag, 93, 89 en 95. Stomme digitale weegschaal! Ik zou bijna een gewone kopen.

Dusja.. Niet zo hele interessante update van mijn kant deze week. Ik ben wel benieuwd of er meer zijn dit dit herkennen, dat stil staan af en toe? Ik hoop natuurlijk gewoon dat er op weegdag een heleboel af is, maar dat zal wel niet. Ach, er is al 8 af die nooit weer gaan terugkomen!

Ohja, ik heb deze week gevlogd, maar behalve zeuren over een zere opgezette buik en mopperen op de weegschaal was het niet zo heel erg boeiend, dus ik denk dat ik er maar weer een twee weekse vlog van maak.

 

Tot de volgende keer!

 

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Jildou 23 februari 2018 - 08:14

Ik herken de digitale weegschaal struggle enorm. Het is gewoon niet betrouwbaar. Als je jezelf drie keer weegt met verschillende resultaten, raar! Ik twijfel er ook over om een analoge te kopen. En ik weeg mezelf max. 2 keer per week trouwens. Het gaat om hoe je je voelt en anders gaan de nummers alleen maar overheersen (bij mij althans). Succes!

Reply
Zebrazonderstrepen 20 februari 2018 - 16:36

Geduld en blijven doorzetten. Hier ook aan Ww en al 7.5 kg kwijt. Maar helaas sinds de feestdagen ieder weekend wel wat te doen dus minder strikt en dat wilt zeggen dat ik al paar weken stabiel ben. Uitkijkend naar de zomer ga ik een stapje bijzetten.

Reply
Tamara Bouchard 19 februari 2018 - 08:33

Ik ben ook op dieet. Heb eerst Infraligne gestart dat is sporten in een infarood cabine, maar door dat ik nu al enkele weken niet heb kunnen gaan door een pees ontsteking in mijn hand en pols , ben ik nu gestart met rainpharma ik drink smorgens een shake en dan nog supplementen smorgens, en het gaat ook niet super snel maar er is wel resultaat. 8 Januari woog ik 60,3 kg en nu weeg ik 56.3 kg , ik ben nu 1 week bezig met Rainpharma. Ik heb een nieuwe wegschaal gekocht vorige week omdat de vorige al oud was en soms flipt! Maar van weight watchers heb je zelf ook weeg schalen, kan je kopen in de media markt dacht dat ze 60 a 65 euro kosten heb die zien staan in de media markt.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.