Tamara aan de Weightwatchers | OEPS!

by Tamara

Tja, deze reeks heet Tamara aan de Weightwatchers, maar dat was afgelopen week niet zo. Ohhhhh wat ben ik vreselijk slecht bezig geweest afgelopen week zeg. Het is zooooo stom, maar afgelopen week was de motivatie gewoon helemaal weg! Zo zonde!

Tamara aan de Weightwatchers | OEPS!

Ik kan nu wel heel erg zielig gaan zitten doen, maar afgelopen week was gewoon mijn eigen schuld. Ik vierde vorig weekend de verjaardagen van Floris en mij en daarom was ik het gewoon echt even kwijt ofzo. Het was vakantie en ik weet van mezelf dat ik tijdens de vakanties gewoon niet zo’n goed eetritme heb. Normaal gesproken heb ik een behoorlijk strak ritme en dan is het ook veel makkelijker om regelmatig te eten.  Maarja.. Laten we zeggen dat ik het maandag en dinsdag zonde vond om de taart weg te gooien en de rest van de week ging het gewoon echt even heel erg k u t hier. (komt nog een blog over).

Wat ik dan wel weer braaf heb gedaan is sporten. Ik heb een manier gevonden waarop het zelfs voor mevrouw uber niet sportief leuk is om te sporten! Jaja ik meen het! En dan bedoel ik niet dat ik één of andere hippie sport heb gevonden waarbij je taart mag eten met je benen in je nek. Nee gewoon echt een serieuze sport waarbij ik een uur lang het zweet over mijn voorhoofd heb lopen en waarna ik de rest van de avond niet kan lopen, maar wat gewoon echt superleuk is om te doen. Ik heb er een aparte blog over geschreven, dus die zal ik later deze week even plaatsen.

Verder? Tja, we gaan er deze week weer met frisse moed tegenaan. Weer braaf tellen (want dat deden we afgelopen week ook al niet) netjes regelmatig eten en vooral gezond eten.

Mede afvallers, veel succes komende week!

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Kim 5 maart 2018 - 06:46

Ik ken het, ja. Hier was het ook vakantie. Vanaf vandaag maar weer even goed op de calorietjes letten…

Reply
Channa 5 maart 2018 - 06:37

Ik doe niet aan Weightwatchers, maar een gebrek aan motivatie is heel herkenbaar. Het gaat hier vaak even goed en dan een mega dip!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.