Tamara aan de Weightwatchers | Its my birthday and I eat what I want to.

by Tamara

Er is weer een week voorbij! Afgelopen week was een beetje een gekke week, ik was namelijk jarig en de dag erna was Floris jarig. Nu ben je niet elke dag jarig (dan zou Richard failliet gaan haha) en ik had me dus al voorgenomen dat ik deze week niet te streng zou doen. Nadat er vorige week helemaal niks af was, was ik namelijk stiekem een beetje teleurgesteld en ik was de motivatie een beetje kwijt. Dus ik ging deze week uit eten, at taart en snoep en deed niet zo gezond. Maar toch had ik een heel verrassend resultaat!

Tamara aan de Weightwatchers | Its my birthday and I eat what I want to.

Maandag was ik zo gedemotiveerd dat ik niet heb gewogen. Tja, ik had er gewoon even helemaal geen zin in en besloot het gewoon niet te doen. Maarrrr toen ik dinsdag dan toch een poging deed, stond ik te juichen! Jeej weer flink afgevallen! Gewoon im totaal 9 kilo eraf! Ik weet het, ik ben er nog lang niet, maar dit is al zoveel!

Ik krijg heel erg vaak de vraag of je met Weightwatchers uit eten kunt. Nou, dat kan dus gewoon en dat doe ik ook regelmatig. Ik denk dat veel mensen weightwatchers verwarren met een echt dieet. Het is namelijk iets heel anders. Natuurlijk is het gericht op afvallen, maar het is wel een levenstijl die je de rest van je leven moet kunnen volhouden. Stel jij vind magere kwark niet te hachelen maar je eet het omdat het gezond is en je ermee afvalt, dan ben je niet slim bezig. Je kunt dan beter voor iets kiezen wat je wel lekker vind. Zo heb je meer kans dat je het gaat volhouden.

Ik wissel heel veel in de dingen die ik eet. De ene dag eet ik yoghurt als ontbijt, de andere dag brood, de dag erna knackebrod. Zo word het ook niet eentoning of saai!

Ook is het ook helemaal niet nodig om jezelf van alles te ontzeggen. Zo ben ik bijvoorbeeld gek op uit eten gaan en dit wil ik ondanks weightwatchers gewoon blijven doen want ik vind dat heerlijk en ik word echt gelukkig van uitgebreid uit eten gaan. Kijk ik eet me niet helemaal misselijk in stokbrood en ik ga me niet te buiten aan frietjes, maar ik geniet er wel heel veel en heel erg bewust van. Ik kies alleen gerechten die ik echt lekker vind en luister daarbij goed naar mijn lichaam. Voel ik dat ik vol ben? Dan eet ik niet verder, hoe lekker het ook is.

Je hebt overigens per week een heleboel extra punten die je kunt inzetten bij etentjes of iets lekkers op de bank in de avond.

Leuke verrassing!

Dus woensdag gingen we uit eten, donderdag aten we ook wat lekkers en dit weekend kwam er visite voor onze verjaardagen. Wie wel eens bij ons op verjaardag komt, weet dat je bij ons altijd suuuuperveel lekkere hapjes en ander eten kunt kiezen.  Normaal zou ik mezelf helemaal volgepropt hebben, maar nu hield ik me in. Ik heb een stukje taart gehad, een paar hapjes en heel veel water. Ik moet ook zeggen dat dat komt omdat ik wel een heel erg mooi resultaat op de weegschaal had deze vrijdag, namelijk…… 85.7!!!!! Nog maar 400 gram tot de -10 kilo.

Begonnen met sporten.

Ook deed ik deze week iets wat ik al jaren niet heb gedaan! Namelijk sporten! Ik doe een combinatie van de bikini body guide en wat losse oefeningen en het gaat steeds beter. De eerste dag vroeg ik mezelf echt af waar ik mee bezig was, maar het voelt wel echt fijn als je klaar bent. Binnenkort ga ik ook beginnen met hardlopen! Wish me luck!

 

 

Sorry deze keer geen lange update. Sarah is steeds om 5 uur in de ochtend al wakker en ik ben doooooodop haha. Tot de volgende keer!!

 

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Sarah 26 februari 2018 - 14:10

Heb je wel nodig ook. Meid wat een naar mens ben je!

Reply
Tamara 26 februari 2018 - 14:13

Een naar mens? Hoezo dan?

Reply
Liset - Beautydagboek 26 februari 2018 - 12:07

Wauw wat gaat dat goed! Ik hoor allemaal positieve ervaringen van WW. Ga zo door :).

Reply
Tan Callie 26 februari 2018 - 10:31

Goed bezig!

Reply
Marianne 26 februari 2018 - 09:27

Jeetje wat een prestatie. Knap hoor ?

Reply
Mireille 26 februari 2018 - 08:30

Wat ga je goed zeg!!! Super!!!!

Reply
Joyce 26 februari 2018 - 08:06

Je gaat als een speer!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.