Supersnelle winactie! Win een persoonlijke video van Sint.

by Tamara
video van sint

Ik heb iets leuks voor jullie! Iets wat ik eigenlijk nog nooit gedaan heb. Ik organiseer een 24 uurs winactie voor jullie waarbij je een persoonlijke video van Sint kunt winnen. Je kunt dus 24 uur lang mee doen en morgen weet je al of je gewonnen hebt! Leuk he? Kijk hieronder voor meer info+ hoe je mee doet.

Supersnelle winactie! Win een persoonlijke video van Sint!

Vorig jaar had ik een app op mijn telefoon waarmee je Sinterklaas iets kon laten inspreken voor je kinderen. Dat vonden de jongens hier helemaal het einde zo’n persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Dit jaar hebben we nog iets leukers voor ze in petto! Ze krijgen namelijk niet een persoonlijk telefoontje van Sinterklaas, maar zelfs een hele persoonlijke video op dvd van de Sint!

Op de site Video van Sint kun je voor je hele gezin een video samenstellen die je helemaal kunt personaliseren en aanpassen zodat hij kloppend is bij elk gezinslid! Ik heb natuurlijk ook zo’n filmpje gemaakt en ik vond het heel erg leuk dat je uit zoveel opties kunt kiezen. Je kunt de Sint iets laten zeggen over het favoriete eten van je kind, de hobby’s en eventueel zelfs een opvoedtip laten geven! Ook kun je foto’s toevoegen om de video nog persoonlijker te maken!

Kijk hieronder de informatie over de video van Sint.

Ik mag 2 volgers blij maken met zo’n ontzettend leuke video van Sinterklaas. De winactie duurt 24 uur en nadat ik de winnaar bekend heb gemaakt, krijg je van mij een code waarmee je een video van Sint kunt bestellen. Deze heb je dan binnen 24 uur in huis! Nog mooi op tijd voor pakjesavond dus!

Hoe je meedoet?

  • Laat onder het bericht op facebook achter dat je meedoet en vertel mij hoe jullie dit jaar Sinterklaas gaan vieren. (Doe ik niks mee, vind ik gewoon leuk om te lezen!)
  • Like de facebookpagina van Themommydiaries zodat ik je kan taggen als je gewonnen hebt!

Heel veel succes!

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Marian B 29 november 2017 - 17:22

Dit zou Sinterklaasavond nog specialer maken! Alle kinderen, papa, mama, opa en oma een rolletje in de videoboodschap. Doe graag mee!

Reply
Nathalie Hellmig 29 november 2017 - 16:27

Whaaaaaaa!! dit is echt superleuk Themommydiaries <3 Wat een WAANZINNIG leuke prijs gaan jullie weggeven, WAUW! Ik wil natuurlijk héééééééééééél graag kans maken op een Video van de Sint voor dochterlief, TE GEK! ze is nu 7 jaar.. misschien wel het laatste jaar *zucht* dat wil ik dus wel GOED doen 😀 Dus kom maar op! wij vieren sinterklaas met alle opa's, oma's en ooms en tante's.. huis zit dus vol 😀 SPANNEND! p.s: mocht ik winnen, gaan we gillen 😛

Reply
Joyce Rozema - van Dijk 29 november 2017 - 15:43

Ooh dit zouden m’n tweelingdochtertjes echt super leuk vinden, een persoonlijk bericht van Sinterklaas !!

Ik ga voor ze duimen ??

Ik moet helaas werken tot 5 met pakjesavond, maar als ik thuis kom liggen de kadootjes ‘opeens’ voor de deur en mogen ze deze uitpakken. Dan lekker gezellig met z’n allen eten, en daarna lekker met hun kado’s spelen. Gewoon een gezellig avondje onder ons viertjes ! ?

Reply
Marian Zw 29 november 2017 - 08:20

Dit zouden we heel erg leuk vinden. Dit jaar is onze papa helaas op zakenreis in China. Maar we vieren wel Sint op 5 december. Samen met de oudste en haar vriend. Een leuke video zal het nog gezelliger naken zeker als Sint van die persoonlijke dingetjes weet

Reply
Susan 29 november 2017 - 06:50

Dit is echt super leuk voor de kinderen! De eerste 2 jaar hebben wij Sinterklaas bij mijn broer gevierd en die had dit voor zijn kinderen en mijn dochter.
Toen onze zoon geboren was vieren wij dit thuis met ons gezin en de opa’s en oma’s. Toen hadden wij een boodschap voor iedereen laten. Dat was echt hilarisch…. Vanaf vorig jaar hebben dit alleen voor de kinderen gemaakt en de dvd’s hebben zijn deze weken al geregeld opgezet! Voor dit jaar zijn we weer klaar want hier vragen ze niet of hij persoonlijk komt maar verwachten een boodschap van de Sint.

Het is als je dit 1x hebt gedaan dan blijf je het doen tot ze niet meer geloven.

Reply
Mireille 29 november 2017 - 06:38

Ik heb helaas geen Facebook! Maar zou t heel leuk vinden om dit te winnen! Dit jaar vieren we het iets soberder dan normaal gesproken. Deze winactie zou heel goed van pas komen!

Reply
Miranda ten Hoeve 28 november 2017 - 23:00

Wij vieren dit voor jaar voor t eerst echt sinterklaas met ons gezinnetje.
Onze oudste van bijna 4 maakt t nu echt bewust mee.
Onze dochter is net 2 en vind de schoenzetten en cadeautje erin krijgen super leuk.
Onze jongste dochter is bijna 5 maandjes en krijgt nergens wat van mee maar word niet vergeten door broer en zus.
Ook haar slofje staat naast hun schoentje bij de schoorsteen..
Wij hebben al een video van de Sint laten maken dus als we met deze winactie dam het geld terug krijgen zou dat heel mooi zijn.
Want hoe leuk zo’n video ook is, vond ik hem wel prijzig met 3 kids….

Reply
Joyce 28 november 2017 - 21:49

Leuk! Ik like je al heel lang ?
Wij gaan dit jaar Sint vieren met onze 3 kids maar ook met mn schoonmoeder & moeder zoals elk jaar. Alleen komen er dit jaar ook nog de nieuwe vriend van mijn moeder, zijn dochter en mijn oom die in Duitsland woont bij. Hele gezellige boel! Lekker eten samen, pakjes uitpakken en dan nog lekker na borrelen ☺️

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.