Superleuke Budgetvriendelijke cadeautjes voor Juf!

by Tamara
cadeautje voor juf

Oeps! Moeten ze nog maar 1 dag naar school? Maar ik heb nog helemaal geen cadeautje! Tja, zo had ik vanmorgen even een moment van totale verstandsverbijstering toen ik erachter kwam dat Maxim nog helemaal geen cadeautje voor zijn drie juffen had. Normaal gesproken zou ik dan een kant en klaar dingetje kopen, maar ik vond het voor deze keer juist wel leuk om even iets zelf te maken. Geloof me, ik ben totaaaal niet creatief en toch vind ik dit best wel een heel erg leuke en creatieve cadeautjes voor juf! Kijk je mee?

image

Superleuke Budgetvriendelijke cadeautjes voor Juf!

Eigenlijk is het een heel simpel cadeautje. Het in namelijk niks meer dan een ondergekliederde bloempot met een plant erin. De emmertjes kocht ik bij xenos voor een euro per stuk, de lolly’s haalde ik daar ook vandaan. Bij Hema kocht ik een pakje met 4 markers voor 3 euro en bij een lokale bloemenzaak 3 bloemetjes voor 6 euro.

image

Het enige wat je eigenlijk doet is een leuke tekst op een bloempot zetten en dan de bloemen erin. Ik kwam deze tekst ergens tegen en vond hem echt ontzettend leuk. ( weer eens wat anders dan: ‘Bedankt voor het helpen groeien’) maar je kunt er echt vanalles opzetten! Ik vond ‘Bedankt voor een Meesterlijk jaar, Meester!’ ook heel erg leuk voor als je kind een meester heeft ipv een juf!

image

Nouja vervolgens doe je de bloemen in de pot en eigenlijk ben je dan al klaar! Ik heb er voor de leuk ook nog een lolly ingeprikt, maar je kunt er bijvoorbeeld ook snoepjes overheen strooien ( snoepjesplant) of bijvoorbeeld dino’s ( dit wilde maxim eerst doen, maar ik kon nergens mini dino’s vinden)

 

Ik vind het cadeautje voor juf best wel heel erg leuk geworden! Wat geven jullie dit jaar aan de juf? Ik ben erg benieuwd!

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Moniek 23 juli 2016 - 23:11

Ik had voor de juffen een wekpotje met haribo beertjes gevuld. Daar aan hing een kaartje met erop: het was een beregezellig jaar!

Reply
Cassandra 15 juli 2016 - 08:30

Goed gefixt, fixer!

Reply
Marijke 14 juli 2016 - 00:08

Leuk en beter dan weer chocolade. Toch koos ik deze keer voor het gemak van een kant en klaar stukje chocolade.

Reply
MetMirjam 13 juli 2016 - 19:11

Wat een leuk idee! Fiene gaat nog niet naar school, maar leuk om te onthouden!

Reply
Jessica 13 juli 2016 - 17:26

Wauw dat is een leuk idee! Dat dan vele juffies daar heel blij mee zijn.

Reply
Kleine Prinses 13 juli 2016 - 15:24

leuk en origineel!

Reply
Jodi - liefthuis 13 juli 2016 - 15:22

Ik als juf word hier heel blij van

Reply
Nathalie 13 juli 2016 - 14:29

Superleuk idee! Beter dan al die chocolade hihi

Reply
Kimberley 13 juli 2016 - 14:16

Leuk bedacht! Ook niet duur en lekker makkelijk te maken. En toch ook nog heel leuk om te ontvangen. Voor volgend jaar wel een leuk idee 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.