Stokke Trailz, eerste indruk.

by Tamara
stokke trailz

De Stokke Trailz, ik denk dat ik zelden een kinderwagen heb gezien die mooier is dan deze. Hij is robuust, heel erg stoer en toch op de een of andere manier niet lomp. Sommige van jullie zagen hem al voorbij komen op Instagram en weten dit dus al haha. Maar ik mag de Stokke trailz gaan testen voor mijn blog en ik geef jullie vandaag een eerste indruk!

Stokke Trailz, eerste indruk.

Jullie kunnen je vast wel voorstellen hoe vereerd ik me voelde toen ik een mailtje kreeg dat ik deze fantastische kinderwagen mocht gaan testen! Ik had hem al een paar keer op staat gezien en op internet vond ik zoveel ontzettend positieve reviews dat ik echt ontzettend benieuwd was hoe hij in het echt zou zijn!

image

Uiterlijk.

Het uiterlijk, nou hier kan ik heel kort over zijn. Hij is gewoon prachtig toch? Toen ik hem uit de doos haalde viel meteen op hoe groot en robuust hij eigenlijk is. Mijn vriend was helemaal blij met de hoogte, omdat hij nooit achter onze oude kinderwagen wilde lopen omdat deze zo laag was. De hoogte van de duwstang is verstelbaar, wat hem geschikt maakt voor mensen van alle lengtes.

We hebben heel erg getwijfeld of we voor de zwarte Stokke trailz moesten gaan of voor de diepblauwe. Nu is blauw echt 1 van mijn lievelingskleuren, dus ik vond deze stiekem ook het mooiste. Maar ik twijfelde een beetje of dat niet gek is voor een meisje, een blauwe kinderwagen. Nu we hem hebben ben ik wel heel erg blij dat we voor de blauwe gegaan zijn. Zwart is ook heel mooi, maar de blauwe kleur geeft hem net even wat extra pit!

image

Hoe hij rijdt.

Fantastisch. Tja, meer woorden heb ik er niet voor nodig. Aangezien de Stokke trailz best groot is, ging ik ervan uit dat hij dan ook best zwaar zou zijn. Dit is echter absoluut niet waar. Hij rijd ontzettend licht en is heel erg wendbaar door de 4 luchtbanden die eronder zitten. Je hebt zo een hele kleine draaicirkel wat heel erg fijn is in bijvoorbeeld wat krappere ruimtes.

Natuurlijk hebben we hem ook eventjes op een wat andere ondergrond getest om te kijken of hij zijn all terrain status een beetje waarmaakt! Nou en dat doet hij door! Over gras, over hobbelige weggetjes en zelfs over het strand. Nergens heeft hij erge moeite mee!

image

Handige extraatjes.

Aan deze kinderwagen zitten ook weer veel handige extraatjes. Ik noemde al de volledig inklapbare en verstelbare duwstang. Deze is wel echt ideaal! Je kunt hem supermakkelijk aanpassen aan jouw lengte en door het inklappen van de duwstang neemt hij heel weinig ruimte in!

Nog een handige extra is de extra grote boodschappenmand onder de kinderwagen. Hier past echt ontzettend veel in! Zoals je al op de foto kunt zien, een stokbrood, jassen, een boodschappentas en zelfs een Floris!

image

Ook zit er aan de Stokke trailz een hele handige zonnekap. Deze kun je helemaal naar beneden klappen zodat je kindje helemaal uit de zon ( of regen, we zijn hier wel in NL) zit. Maar je kunt hem in een heleboel verschillende standen zetten!

Overal eerste indruk? Positief of negatief?

Nu kunnen jullie vast wel raden dat de eerste indruk enorm positief is. Ik hou van de Stokke! Het enige nadeel dat ik zo snel kan bedenken is eigenlijk dat hij te groot is om mee te kunnen in de bakfiets. Daar gebruik ik dus nog steeds de Nuna Buggy voor. Maar verder gebruik ik de Stokke Trailz echt ontzettend veel! Heel erg positief dus!

Over een tijdje volgt er nog een uitgebreide review over de Stokke Trailz! Dan heb ik hem ook wat uitgebreider getest en kan ik er ook wat meer over vertellen! Maar de eerste indruk is extreem positief!

 

Misschien vind je dit ook leuk

15 comments

Jessica 9 augustus 2016 - 11:29

Hij ziet er mooi uit! Veel plezier ervan.

Reply
Kleine Prinses 7 augustus 2016 - 13:43

wauw super mooi!

Reply
Simone 7 augustus 2016 - 12:28

Wauw wat maakt Stokke toch een prachtige degelijke spullen! En hahaha? die Floris onderin de wagen!

Reply
Isa 7 augustus 2016 - 11:21

Prachtig ding! Lekker ruim ook, met die mand. Ben benieuwd naar je volgende review.

Reply
Liess7 7 augustus 2016 - 11:18

Wauw das echt een prachtige wagen zeg. Mooie kleur en fijn dat die banden helemaal van boven naar beneden zitten ipv alleen stukkie nek wat dan weer naar beneden glijd.

Reply
Joyce 7 augustus 2016 - 11:10

Wat een mooie wagen is dit! Hier zou ik onszelf ook wel achter zien lopen. De kleur is ook echt mooi, niet zo schreeuwerig als bij veel andere blauwe kinderwagens.

Reply
Tineke 7 augustus 2016 - 10:42

Heel mooi! Maar het valt me wel op dat steeds meer wandelwagens op de Joolz beginnen te lijken.

Reply
cassandra 7 augustus 2016 - 10:36

Hij is echt prachtig! Ik vind de kleur ook echt mooi en goed bij jullie als gezin passen. Daarnaast vind ik je eerste indruk super uitgebreid en heerlijk positief! Veel plezier met het verdere testen! lobbi xx

Reply
Nicole 7 augustus 2016 - 08:54

Ik ben zo jaloers dat is echt mijn droom kinderwagen!

Reply
Natascha Kooiman 7 augustus 2016 - 08:37

Hoe vaker ik hem zie, hoe enthousiaster ik ook word! Mijn vriend is 2 meter dus daar lijkt ‘ie me ook heel handig voor. Wij hebben onze keuze alleen net toevallig op een Joolz laten vallen.

Reply
Saskia 7 augustus 2016 - 08:13

Wat een leuke enthousiaste review. Veel plezier met het testen. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Reply
Nicole 7 augustus 2016 - 07:36

Toen ik kinderwagens ging kijken tijdens m’n zwangerschap dacht ik niet aan Stokke eigenlijk maar zie hem steeds vaker en nu wel benieuwd naar!

Reply
Manon 7 augustus 2016 - 07:28

Oh! Wat gaaf dat je hem voor je blog mag testen! Wij hebben een aantal maanden geleden een nieuwe kinderwagen gekocht, omdat onze vorige kapot is gegaan. We hebben toen ook naar deze gekeken. Uiteindelijk vonden we hem toch net wat te duur, anders waren we ook voor die gegaan.
Heel veel plezier met testen!

Reply
Kim 7 augustus 2016 - 07:26

Oef! Jaloerse mama hier hoor! ik vind vooral zo mooi dat je kindje ook lekker hoog zit.

Reply
Monique 7 augustus 2016 - 06:52

Hij is mooi!! Mooie kleur ook.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.