Een mooie steigerhouten speelgoedkist.

by Tamara
steigerhouten speelgoedkist

Als er 1 ding is waar ik een waanzinnige hekel aan heb dan is het wel rondslingerend speelgoed. Met 3 kinderen is het geen wonder dat je af en toe struikelt over al het speelgoed en op sommige dagen weet ik ook werkelijk niet meer waar ik al dat speelgoed moet laten. Ik heb twee zoons die vlak na elkaar jarig zijn  en laten die verjaardagen nou net in Januari en Februari vallen, de maanden na de feestdagen. Tel daar nog een heleboel meisjesspeelgoed bij op en je kunt je vast voorstellen dat ik inmiddels een speelgoedwinkel kan beginnen!

Speelgoed opbergen.

Ik ging dus op zoek naar een manier om al het speelgoed eens goed op te bergen. Ik heb bij die ene blauwe winkel met de gele letters gekeken naar een oplossing,maar ik kon daar eigenlijk niet iets vinden dat een beetje duurzaam en ook mooi was. Na een zoektocht op het internet zocht ik deze mooie steigerhouten speelgoedkist uit.

DSC_0193

Een steigerhouten speelgoedkist.

Ons interieur is een mengelmoes van grijstinten, veel wit en verder heel veel steigerhout. Aangezien ik op zoek was naar een opbergmethode met veel ruimte die ook mooi in ons interieur zou staan, kwam ik al snel uit bij deze mooie steigerhouten speelgoedkist van  Sanderswoodworks. Een mooi robuust model van gebruikt steigerhout met een heleboel opbergruimte! Hier kunnen we een heeeeeleboel speelgoed in kwijt en dat was ook precies de bedoeling!

Wat ik ook wel fijn vind, is dat het op het eerste oog niet echt op een speelgoedkist lijkt. Toen ik namelijk ging zoeken op speelgoedkisten op internet, kwam ik een heleboel ontzettend schreeuwerige dingen tegen. Die staan natuurlijk best leuk op een kinderkamer, maar voor in de woonkamer vind ik dat wat minder geslaagd!

DSC_0198

Nog een voordeel van deze kist is dat wanneer je kinderen niet echt meer met speelgoed spelen, je de kist nog voor een heleboel andere dingen kunt blijven gebruiken! Zo weet ik nog dat wij vroeger een prachtige oude houten dekenkist in de gang hadden staan voor al onze sjaals en handschoenen! Maar ook voor bijvoorbeeld het opbergen van dekens, fotoboeken of tijdschriften is hij erg leuk!

Ik ben heel erg blij met mijn houten speelgoedkist! Heb jij ook zo’n overvloed aan speelgoed in huis? En wat voor manier heb jij gevonden om het allemaal een beetje netjes op te ruimen?

 

Deze blog is een samenwerking.

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Jessica 26 april 2016 - 20:30

Hij is gaaf! Super mooi ook en handig om alles in op te bergen. Hier gaan jullie veel plezier van hebben.

Reply
Simone 25 april 2016 - 17:40

Supergave kist! Wij hebben nu het grootste gedeelte onder de box in een grote stoffen doos. En er staat ook nog een hoop naast. En straks is ze jarig… haha, dan kunnen we vast wel eens een kist aanschaffen.

Reply
Nicoline 25 april 2016 - 13:29

Heel tof! Ik berg al het speelgoed ook elke keer weer op. Als Elisa op bed ligt wil ik geen speelgoed over de vloer haha! Dan is het even weer een opgeruimd en net huis 🙂

Reply
MetMirjam 25 april 2016 - 12:16

Wat een gave kist! Wij hebben inderdaad ook diverse plekken in de woonkamer waar we het speelgoed zo veel mogelijk opbergen. Anders is het echt niet te doen hoor haha

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.