Dit is absoluut het leukste speelgoed voor de zomer!

by Tamara
speelgoed voor de zomer

Hoewel mijn kinderen echt heel erg veel speelgoed hebben ( en dan bedoel ik ook echt heeeel veel) ze spelen eigenlijk standaard maar met een paar dingen! Zeker nu het heerlijk weer is buiten, spelen ze hele dagen buiten en vermaken ze zich prima met het speelgoed dat daar staat. Maar wat is nou eigenlijk echt leuk speelgoed voor de zomer?

Het leukste speelgoed voor de zomer.

Eigenlijk stel ik best wel veel eisen aan het speelgoed voor mijn kinderen. Vooral mijn twee zoons zijn echte slopers, dus het is fijn als het speelgoed is dat een beetje lang meegaat. Nog een punt dat ik heel belangrijk vind, is dat het veilig is. Ik had een tijdje geleden een houten speelgoedautootje voor Lauren ( klein zusje met grote broers, dooool op auto’s) waar toen ze ermee speelde, zomaar de wielen afbraken. Niet echt handig en ook niet veilig! Hieronder som ik wat soorten buitenspeelgoed op die ik wel erg leuk vind!

Een watertafel.

Ongeveer een jaar terug hebben we een hele gave piraten watertafel gekocht van little tikes en werkelijk elk moment dat ze buiten aan het spelen zijn, zijn ze hiermee bezig. Als ik had geweten dat zo’n watertafel zo ontzettend leuk was dan had ik hem veel eerder gekocht. Zelfs Lauren vind hem heel erg leuk! Vooral bij de webshop Lobbes hebben ze ontzettend veel keuze hierin!

image

Een glijbaan.

Twee jaar geleden hebben we voor de verjaardag van de jongens geld gevraagd en van dat geld hebben we toen een houten klimtoesten voor in de tuin gekocht. Een ontzettend goede aankoop want er wordt ontzettend veel mee gespeeld! Zo’n speeltoestel is natuurlijk wel duur en daarom is een goede tip om hem na de zomer te kopen. Als wij dit eerder hadden geweten dan hadden we bijna de helft van het geld kunnen besparen!

Waterpistolen.

Bij echte zomerpret hoort natuurlijk water en wat is er leuker speelgoed voor de zomer dan waterpistolen?Het is toch superleuk om je broertje helemaal nat te spuiten en zelf keihard weg te rennen?

Een zwembadje.

Een zwembadje is hier ook groot favoriet speelgoed voor de zomer. Wel is het een aanrader om erbij te blijven, zeker bij kleine kinderen. Er is maar een heel dun laagje water nodig om in te verdrinken en dat wil je natuurlijk absoluut niet!

image

Loopauto’s.

Een grote favoriet bij zowel de jongens als Lauren zijn de loopauto’s die we buiten hebben staan. Ze hebben een heleboel waaronder 2 trekkers, een auto en 2 motors, waarmee ze uren achter elkaar rond kunnen racen!

 

 

 

Wat is het favoriete speelgoed van jouw kinderen in de zomer?

Dit artikel is een samenwerking.

 

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Willemieke 10 mei 2016 - 11:46

Als je al dat buitenspeelgoed ziet, krijg je toch bijna zelf zin om weer buiten te gaan spelen? Ik vond vroeger zelf die glijbaan en de watertafel het leukst en dat is precies wat ik nu ook weer zie bij kinderen om me heen. Hutten bouwen, glijden en kliederen met water: fantastisch, haha

Reply
Miranda 10 mei 2016 - 07:53

Bij ons is de schommel en glijbaan groot favoriet. ( wij hebben ook zo’n klimtoren met schommel en glijbaan)
En ballen, fiets en step. Oja stoepkrijt ook ☺️

Reply
Josan 10 mei 2016 - 06:11

Ons favoriete speelgoed is de trampoline.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.