Speciale aankondiging voor de zomer!

by Tamara

Jeeej! Het is vakantie en ik heb een hele leuke aankondiging voor jullie! Al een tijdje had ik een idee in mijn hoofd, maar ik wist niet helemaal of het me zou lukken en hoe ik het vorm zou kunnen geven. Ik gaf mezelf een opdracht en hoewel ik van te voren nooit had gedacht dat het me zou lukken, is het gelukt om speciaal voor de zomervakantie een extra boek te schrijven! Hieronder vertel ik een beetje meer over het verhaal en wat ik ermee van plan ben.

Over het nieuwe zomerverhaal!

Op vakantie in Frankrijk zag ik een meisje met een gitaar lopen en dat was genoeg om meteen bij thuiskomst een heel plot uit te schrijven. Uiteindelijk las ik het nog een aantal keren door, veranderde een heleboel en toen het perfect was, begon ik met schrijven. De vaste lezers van de boeken en de vakantieverhalen weten vast wel dat ik normaal voor vakanties of speciale dagen ( Halloween of Valentijnsdag) een verhaal online zet. Nu wilde ik dat eens voor de zomervakantie doen, maar dan geen vervolg op een ander verhaal, maar een uniek verhaal, dat ik tijdens de zomer zou publiceren. In eerste instantie had ik het idee om misschien 7 hoofdstukken, of heel misschien 14 te doen, maarja.. Wie mij kent weet dat ik altijd een beetje teveel hooi op mijn vork neem en dus besloot ik een heel verhaal te schrijven.

En een heel verhaal is het geworden! Want met bijna 50.000 woorden en 38 hoofdstukken is het niet zomaar even een kort verhaal!

Wat voor verhaal is het?

Zonder teveel te verklappen, zal ik jullie een beetje vertellen over de hoofdpersoon van het verhaal. Haar naam is Liva, ze is drieëntwintig jaar en heeft de droom om ooit eens door te breken als zangeres. Ze kan geweldig goed zingen, maar haar thuissituatie houdt haar tegen om haar dromen achterna te gaan. Plots krijgt ze hulp uit onverwachte hoek en lijkt haar zangcarriere van start te gaan.

Maar is die wereld wel wat ze ervan verwacht had?

Het laatste lied is een verhaal vol muziek en een verhaal dat enorm leuk was om te schrijven. Ik werd tijdens het schrijven zelf ook een beetje verliefd op de hoofdpersonages, maar ik kan van te voren al zeggen dat er geen vervolg gaat komen. Ik ben er wel ontzettend trots op dat het me binnen zo’n kort tijdsbestek gelukt is om zo’n tof verhaal te schrijven en ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan gaan vinden.

Hoe koop je het boek?

Om meteen maar met de deur in huis te vallen, JA het boek komt in delen op de site. Tijdens de hele zomervakantie komen er op alle doordeweekse dagen hoofdstukken online, zodat jullie allemaal mee kunnen lezen.

Maar het boek is natuurlijk ook gewoon te koop. Het boek kost 7.50 en je koopt hem hier:

Koop ‘het laatste lied’ hier.

Het boek is iets duurder dan de andere boeken, namelijk 7.50. Dit heeft een aantal redenen.

  • Het boek is langer dan de andere boeken.
  • De hoofdstukken zijn een stuk langer.
  • In het schrijven van de hoofdstukken ging heel veel tijd zitten en ik heb hiervoor een aantal opdrachten laten schieten.. ( niet slimmmm, ja ik weet het)

Volgens sommigen zal dit veel te hoog zijn, maar ik heb al van een aantal gehoord dat ze het deze prijs echt wel waard vinden! Dus we zullen zien hahhaha!

Heeeel erg veel leesplezier en ik hoop dat jullie vanaf maandag weer massaal reageren en jullie je mening over het boek sturen! Ik ben heel benieuwd!

( Mocht je ergens een spelfoutje tegenkomen, stuur me even een pb. Dan pas ik het direct aan!)

 

Veel leesplezier!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.