Spaart u ook zegeltjes?

by Tamara
zegeltjes

Ken je dat liedje nog? ‘Spaart u ook zegeltjes? Bonuskaart of airmilesss?’ Elke keer als in een supermarkt aan mij gevraagd wordt of ik ook zegeltjes spaar, heb ik dat liedje in mijn hoofd. Nou moet ik zeggen dat ik vrijwel nooit mee doe aan spaaracties. Ik heb gewoon niet zo’n behoefte aan wuppies, opbergblikken en ‘tweede kaartjes gratis.’ Maar zo af en toe komt er een actie voorbij die ik wel heel leuk vind om aan mee toe doen. Zo was er begin dit jaar de Vivo messen spaar actie van de Albert Heijn en momenteel de Vivo pannen actie. Kijk, dat zijn nou nuttige acties!

Spaart u ook zegeltjes?

Met de messenspaaractie hebben we met behulp van een heleboel andere meespaarders het messenblok helemaal vol met messen weten te sparen. Nou moet ik ook echt eerlijk zeggen dat het hele fijne messen zijn. We gebruiken ze dagelijks en ze blijven scherp en mooi! Toen ze weer een nieuwe spaaractie aankondigden met pannen, wist ik dus al zeker dat we wel mee wilden doen! De hele set bij elkaar sparen word hem niet, aangezien het wel even duurt voor je een spaarkaart vol hebt, maar een paar mooie nieuwe pannen is nooit weg en ach, die boodschappen doen we toch.

Toch vond ik het wel leuk toen ik een mailtje kreeg, of ik alvast 2 pannen wilde ontvangen! Nou daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Onze huidige pannenset is een beetje op sterven na dood en 2 nieuwe pannen is dan alvast een mooi beginnetje! Ik ontving een kleine koekenpan en een kleine kookpan.

img_4841

Nu zal ik eerst maar toegeven dat ik niet echt een keukenprinses ben. Ik doe heel vaak mijn best hoor en wat ik maak is meestal wel lekker, maar ja.. Echt spannende maaltijden maak ik niet. Nu heb ik gelukkig een vriend die echt dol is op koken en het liefst ook echt uren in de keuken staat. Ik gaf hem de pannen en hij werd er heel blij van! Vooral de koekenpan is echt een aanwinst. Anders dan andere koekenpannen heeft hij een hele hoge rand. Bij mij komt het wel eens voor dat de inhoud van de pan over de rand gaat, maar bij deze pan is dat dus niet zo. Door de hoge rand is het bovendien een heel veelzijdige pan. Kleine gerechten waar je normaal een wok voor zou pakken, kun je prima in deze pan doen.

img_5046

Ook de kleine kookpan bevalt ons prima. hij is niet heel groot, dus we sparen nog even door voor een broer in een maatje groter, maar hij is wel echt ideaal om wat groente in te koken.

Nu is Richard gek op koken, maar Maxim ook! Dus ik liet hem zelf zijn eigen ei bakken in de Vivo koekenpan. ( Ja, ik hield hem goed in de gaten. ) Ziet er goed uit toch?

img_5044

Of de pannen het waard zijn om zegeltjes voor te sparen? Ja, als je naar de kwaliteit kijkt wel. Maar ik moet wel zeggen dat ik liever had gezien dat ze de spaarkaarten wat kleiner hadden gemaakt. Als je bijvoorbeeld 30 zegeltjes moest plakken voor 1 pan ipv 60, dan hebben mensen net even wat meer kans om een set bij elkaar te sparen. Doe jij al mee met de Albert Heijn pannen spaaractie?

 

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Leonie van Mil 19 november 2016 - 09:58

Meestal zijn die acties van de AH wel leuk. Maar de pannenactie vind ik dat je er te veel van nodig hebt, en nog best veel bij moet betalen. Dus deze sla ik over.

Reply
Linda 18 november 2016 - 23:16

Ik spaar altijd de zegeltjes. Niet eens altijd voor mezelf, maar vaak voor schoonzusje die bijvoorbeeld haar uitzet bij elkaar aan het sparen is. Of ik zet ze aan het einde van een actie op de weggeefgroepen op FB.

Reply
Cassandra 18 november 2016 - 20:24

Ik spaar de pannen zegels voor jou haha! Vind idd wel dat je eeeeeuwig moet sparen voor je eenkaart vol hebt. Ze hadden bijvoorbeeld ook ipv bij 10 euro aan boodschappen, bij 5 euro de zegels kunnen geven denk ik dan.. Dat maakt het sparen net even makkelijker en sneller

Reply
Anna 18 november 2016 - 16:43

Hier aan de servicebalie van de AH bij de scankassa staan op sommige dagen heel aardige jongens die niet zo moeilijk doen over die zegeltjes en je graag wat zegeltjes extra geven. Zo komt de kaart wat sneller vol. Zo krijgen we wel 2 of 3 kaarten vol denk ik. Bij de bestekactie hadden we 3 kaarten vol en bij de glazenactie ook. Altijd meegenomen 🙂

Reply
Bianca Schrijft 18 november 2016 - 15:34

Leuke link naar het liedje. Het is en blijft een herkenbaar nummer. Zelf spaar ik de zegels niet, maar dat komt doordat ik bijna nooit tijd de AH kom. Als er een hele goede actie zou ik wel van winkel wisselen daarvoor, maar in dit geval niet.

Reply
Marian Zw. 18 november 2016 - 14:06

Ik ben ook aan het sparen voor de kleine koekenpan, hopelijk haal ik een kaart vol 🙂 zijn inderdaad wel echt heel veel zegels

Reply
Vlijtig Liesje 18 november 2016 - 13:46

Ik weet precies welk liedje je bedoelt. Ik heb nu al in mijn hoofd hangen : )

De pannenset zegels heb ik niet gespaard.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.