Review Sleek Hypnotic Highlighting Giftset.

by Tamara
Sleek Hypnotic Highlighting Giftset

‘Zeg Tamara? Kan jij niet eens een make-up tutorial doen?’ Het wordt me de laatste tijd steeds vaker gevraagd en om eerlijk te zijn heb ik dat altijd een beetje afgehouden. Ik ben dól op make-up en ik kan er echt van genieten om mijn hele gezicht onder te ‘plamuren’ of uren te tutten. Maar ik heb absoluut geen ambities om ooit beautyblogger te worden. Toch vond ik het wel heel erg leuk toen ik van mijn favoriete make-up merk Sleek de vraag kreeg of ik hun Sleek Hypnotic Highlighting Giftset wilde reviewen. Nou ja, ik moest wel heeeeel erg hard nadenken hoor (dus niet). Dus hierbij de review over de Sleek Hypnotic Highlighting Giftset.

Review Sleek Hypnotic Highlighting Giftset.

Wat zit er in de Sleek Hypnotic Highlighting Giftset?

img_6052

Er zitten twee hele populaire producten van Sleek in deze gifset. Namelijk het Solstice Highlighting Palette met daarin de kleuren Ecliptic, Hemisphere, Subsolar en Equinox.

Ecliptic is een zachte creamhighlighter in een warme tint. Persoonlijk hou ik niet zo van Creamhighlighters, maar deze is best wel heel erg mooi, mits je hem goed blend met je foundation. Anders heb je al snel zo’n plakaat op je wang liggen.

Hemispere is een zacht lila highlighter met een hele mooie koele ondertoon. Hij is heeel erg mooi en je hebt maar een klein beetje nodig voor een mooie glans.

Subsolar is een lichtgele highlighter. Van alle 4 de kleuren vind ik deze kleur het meest subtiel.

En dan mijn persoonlijke favoriet: Equinox! Het is een prachtige highlighter in een hele mooie warme tint. Ik heb de Sleek face contour kit in kleur light die ik bijna dagelijks gebruik en daar past deze highlighter perfect bij. Ook is hij heel erg mooi als je hem combineert met Rose Gold Blush van Sleek.

img_6050

Alleen het doosje is al prachtig om te zien. De glimmende gouden verpakking geeft hem een prachtige luxe uitstraling en zelfs al gebruik je hem niet dagelijks ( wat ik dus niet doe met highlighter, omdat ik dat al snel een beetje to much vind) dan staat hij prachtig in je makeup collectie.

img_6060

Naast het highlighting pallette, zit er ook een matte lipgloss in. Het is de kleur Birthday suit uit de Matte Me collectie van Sleek. Ik droeg nooit lippenstift totdat ik liquid lipgloss ontdekte. Birthdaysuit is een bruinige nude tint, waar ook wel een beetje oranje in zit. Ik vind hem heel erg mooi en bovendien voelt hij heel erg fijn aan op de lippen. Hij blijft goed zitten en een hapje en een drankje overleefd hij prima!

img_6037

Swatches.

 

Oke, ik moet toegeven dat het heel erg gek voelt om make-up op je arm te smeren ipv op je gezicht. Maar ik zag dat alle beautybloggers dat doen, dus het moet maar hahahah!

img_6006

Van Links naar Rechts: Equinox,Subsolar, Hemispere,Ecliptic ! Helemaal rechts Sleek Matte Me Birthdaysuit.

Wat vind ik van de Sleek Hypnotic Highlighting Giftset?

Geweldig! Ik ben verliefd op het Solstice Highlighting pallette en ik heb hem ook al meerdere malen cadeau gegeven omdat ik er zo enthousiast over ben. hij is top gepigmenteerd, blift heel erg mooi zitten en is totaal niet poederig. ALs ik dan toch een minpuntje moet geven is dat het doosje heel erg besmettelijk is. Als je er met je foundationhanden aan hebt gezeten dan is hij meteen smerig!

De look die ik maakte met de Sleek Hypnotic Highlighting Giftset.

Nee, geen beautyblogger, maar ik vind make-up wel echt ontzettend leuk. Stiekem vind ik het wel een beetje spannend om een ‘Look’ online te zetten. ZO geweldig ben ik namelijk niet met make-up haha. Op de eerste foto heb ik één laagje van de kleur Equinox op. Op de tweede foto heb ik daar nog een laagje van Hemispere overheen gedaan. Zoals ik al zei is Hemisphere best heftig. Maar wel mooi! Al zou ik die niet zo snel overdag gebruiken om het discobal effect te vermijden.

img_6018

img_6043

Dit was dus mijn allereerste make-up review! En nee, ik ga niet ineens heel vaak make-up reviewen, maar af en toe vind ik het wel leuk!

Je koopt de sleek hypnotic highlighting giftset hier:

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

priscilla 15 december 2016 - 11:29

Het highlighter palette is zòòòò mooi!

Reply
Iva 14 december 2016 - 20:17

I need that higlither palette in my life. Staat op mijn verlanglijste voor kerst ? Hij is zo mooi.
Ik heb ook een matte lipglos van sleek alleen een andere kleur weet even niet meer welke haha. Maar vind hem super fijn en mooi xx

Reply
Willeke van Es 14 december 2016 - 12:49

Die matte lipgloss vind ik echt supermooi! en inderdaad je eyeliner!!! (jalooeers!)

Reply
Nicole 14 december 2016 - 10:49

Wow wat een prachtige pallette. Ik ben altijd zo jaloers hoe mooi jouw eyeliner zit trouwens.

Reply
Josan 14 december 2016 - 10:12

Let it glow, let it glow, let it glow

Reply
Tamara 14 december 2016 - 10:13

?????

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.