Sinterwinweek #5 Win een Nerf N-strike Elite Infinus Blaster.

by Tamara

Alweer de vijfde winactie van de sinterwinweek! Nu waren de eerste paar winacties dingen die vooral leuk zijn voor meisjes, zoals de Mila make-up eenhoorn en de zingende Rainbow Dash, maar nu kunnen de jongens hun hart ophalen! Ik geef namelijk een Nerf N-strike Elite Infinus Blaster weg! Wil jij weten wat we van deze blaster vonden en hoe je hem kunt winnen? Doe dan snel mee.

Over de Nerf N-strike Elite Infinus Blaster.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo’n fan ben van pistolen als kinderspeelgoed. Waterpistolen vind ik nog prima, maar voor de rest hoeft het van mij niet zo nodig. Alleen nu kregen wij twee jaar geleden een grote blaster van Nerf ( De Nerf Hyperfire elite) en sindsdien zijn jongens helemaal weg van Nerf geweren. Zal wel echt een jongensding zijn hahaha! Nu hebben we hier in huis al de nodige Nerf geweren verzameld, maar dit is weer een behoorlijke aanwinst!

In tegenstelling tot de gewone Nerf pistolen die je elke keer moet laden voor je ze afvuurt, is dit zelfladend pistool. Je kunt achter elkaar door blijven schieten, waardoor je nog meer kans maakt je tegenstander te raken. In het magazijn passen 30 pijltjes en je kunt hem tijdens het vuren bijladen, je hoeft hier niet eerst het magazijn voor los te koppelen!

Mijn zoons vinden hem beide erg leuk! Zoals je hierboven kon lezen, hebben we ook een voorganger van dit geweer en die haperde op den duur een beetje. Dat is bij deze gelukkig tot nu toe niet zo. Je kunt je er dus heel goed mee vermaken!
NERF N-Strike Elite Infinus – Blaster

Het is overigens wel een aanrader om er wat extra pijltjes bij te kopen, want hij schiet best ver en dus ben je de pijltjes snel kwijt!

Wil je de Nerf N-strike Elite Infinus Blaster zelf kopen? dat kan hier.

Zo doe je mee:

Wil je graag de Nerf N-strike Elite Infinus Blaster winnen? Lees dan eerst even de regels voor deelname!

  • Like Themommydiaries op facebook en/of volg mij op instagram.
  • Laat een reactie achter op facebook ( ik moet je daar een berichtje sturen. Dus een reactie is echt nodig) Originele reacties vind ik het aaaallerleukste!
  • Het taggen van je vrienden bij de winactie levert je heeeeeeeel veel extra karmapunten op!

Maandag 26 november krijgt de winnaar een berichtje!

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Claudia Diependaal 24 november 2018 - 12:00

H9i hoi,

Wow ik doe heel erg graag mee!

Groetjes Claudia!

Reply
Marian B 24 november 2018 - 11:02

Mijn zoon wil graag een Nerf pistool. Dit is wel een hele super de luxe uitgave hiervan, hij zou een gat in de lucht springen als dit uit de zak van sinterklaas komt! Ik denk wel dat papa dan stiekem jaloers is maar misschien mag hij er ook wel eventjes mee 😉

Reply
Cora van der Bijl 23 november 2018 - 23:08

Super gaaf voor onze bink

Reply
Madeleine 23 november 2018 - 20:48

doe heel graag mee voor mijn zoontje die 13 jan 11 word en deze heel graag wil zou leuk kado zijn voor hem

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.