Sinterwinweek #4 Win een VTech Mila, mijn magische eenhoorn

by Tamara

Jeej, alweer de vierde dag van de winweek! Zijn jullie me al zat? Haha! Nu liet ik afgelopen week al mijn eigen favoriet zien, maar dit is de absolute favoriet van Lauren. Al vanaf het eerste moment dat ze hem voorbij zag komen op tv vind ze hem al geweldig en ik kan nu al niet wachten op haar koppie als ze hem met Sinterklaas krijgt! Maar behalve Lauren, mag ik ook een ander kindje heel erg blij maken met deze mooie prijs. Wat ik van de Mila, mijn magische Eenhoorn vind? En hoe je hem kunt winnen? Dat lees je in dit artikel!

Mila, mijn magische Eenhoorn.

Lauren heeft de laatste tijd iets met make-up en ze had eigenlijk altijd al iets met paarden en eenhoorns, dus dit is de perfecte combinatie daarvan! Voorkomt weer dat ze mijn dure make-up steeds aan het slopen is haha. Daarnaast kan Mila ook heel erg mooi zingen. Wat mij meteen opviel toen ik haar uit de doos haalde? Mila is zoooooo lekker zacht en knuffelbaar! Lekkere felle kleurtjes en een gouden pluk haar!

Ik had Mila al een paar keer voorbij zien komen op instagram en was echt meteen enthousiast! Dit is echt ontzettend leuk speelgoed voor kleine meisjes!

Wat kan Mila, mijn magische Eenhoorn?

Mila, mijn magische Eenhoorn kan een heleboel dingen. Allereerst kun je haar opmaken! Ja echt, je pakt het make-up palet, tikt een kleur aan en wanneer je de kleur tegen het ooglid of de vleugels van Mila houdt, veranderen ze van kleur! Wat ik trouwens wel grappig vind is dat je ook verschillende onderdelen verschillende kleuren kunt geven. Dat zal Lauren wel bevallen denk ik haha.

Wat ook heel erg leuk is, is dat je samen met Mila kunt zingen! Als je de microfoon bij haar mond houdt, dan gaat ze zingen! Haal je hem dan weer weg dan stopt ze met zingen, maar blijft de melodie doorspelen. Zo kun je zelf lekker mee zingen.

Maar dat is nog niet alles, want Mila kan hele lichtshows weggeven! En ze kan ook nog bewegen! Wat kan ik zeggen, het is gewoon een heel leuk ding!

Enthousiast geworden? Je koopt Mila, mijn magische eenhoorn hier.

Zo doe je mee:

Wil je graag de Mila, mijn magische eenhoorn winnen? Lees dan eerst even de regels voor deelname!

  • Like Themommydiaries op facebook en/of volg mij op instagram.
  • Laat een reactie achter op facebook ( ik moet je daar een berichtje sturen. Dus een reactie is echt nodig) Originele reacties vind ik het aaaallerleukste!
  • Het taggen van je vrienden bij de winactie levert je heeeeeeeel veel extra karmapunten op!

Maandag 26 november krijgt de winnaar een berichtje!

 

Misschien vind je dit ook leuk

11 comments

Jolanda 29 november 2018 - 16:14

Oh ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Ze zag hem onlangs ergens en wilde graag die “unicorn met opmaker” van sinterklaas hebben ? Ik volg je overal (Nouja online dan ;-))

Reply
Marian B 23 november 2018 - 09:47

Alweer zoiets leuks! Ook hier ga je een kindje erg blij mee maken., hopelijk die van mij 😉 Magische Mila en Shining San (bijnaam van mijn dochtertje, ik weet het een beetje vreemd …) worden vast goede vriendinnetjes!

Reply
Natasja keuter 23 november 2018 - 01:35

Zo mooi deze unicorn , mn dochtertje heeft m al bij ee vriendinnetje gezien en is er echt verliefd op. Toch zeurt ze niet aan mn hoofd er om. Des te meer ik m aan haar ook gun. Ik heb mn story al gepost onder je actie op facebook… winnen of niet… het is al lief dat je straks een meisje heel gelukkig gaat en wil maken. Bedankt voor je leuke blog weer.. ik volgde je al ol instagram en facebook onder natasja keuter

Reply
Claudia Diependaal 22 november 2018 - 22:40

Hoi hoi!

Jeetje zeg wat is deze cute! Ik hou zo van eenhoorns, GE-WEL-DIG! #I #LOVE #IT ??. Maar ik beloof plechtig, als ik deze adopteren mag. De kinderen en kleinkinderen er ook mee morgen spelen. We hebben een kamer over dus we kunnen de adoptie papieren zo tekenen. Wat een gave actie. Wij doen mee! Wat ze niet allemaal kan. Ik sta er echt versteld van, wat deze leukerd alkemaal jan. Van opmaken tot zingen. Daar zullen de meiden echt heel erg veel plezier mee kunnen hebben! Als ik uitgespeeld ben natuurlijk ???❤❤❤❤

Reply
Jacqueline kribi rozeboom 22 november 2018 - 22:36

Nee we zijn je nog niet zat

Reply
Eefje 22 november 2018 - 22:14

Dit is toch geweldig!! Ik doe mee voor mijn dochtertje van 3 jaar!! Helaas geen fb maar volg je wel op insta ?

Reply
Johanneke Bossenbroek 22 november 2018 - 21:14

Een unicorn EN make up? Win win ? ik doe mee voor mijn dochtertje Lara!

Reply
Mandy Koopman 22 november 2018 - 20:45

Oh heel gaaf.
Ons meisje is gek van eenhoorns en make-up op doen (bij mama). En van zingen… Nou wat wil je nog meer.
Oh ja… Een van haar beste vriendinnetjes heet Mila
Dit moét ze hebben dus ?

Oh en mama vindt hem zooooo gaaf ?

Reply
Wendy Van De Reyd 22 november 2018 - 20:43

Wauwwww ??deze kans laat ik niet passeren voor mijn unicorn fan, ?magie past perfect bij haar, ? dus ik duim zeker mee, ?? Sonja Rietjens , Jos , Bjorn kijk hier hoe geweldig

Reply
Rebekka 22 november 2018 - 20:23

Supergaaf ik doe mee voor mijn prinses??

Reply
HENNY 22 november 2018 - 20:18

Leuke winactie ik doe mee voor mijn kleine meisje Soof, dexe is helemaal gek van unicorn.
Lruk kadootje nu ze zo druk bexig us oma’s grote meid te worfen zonder luier

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.