Sinterwinweek #3 Win een Vtech Storio Max XL 2.0

by Tamara

Op deze derde dag van de Sinterwinweek heb ik een hele speciale winactie voor jullie. Ik doe namelijk met een heleboel andere bloggers een bloghop voor Vtech en daarom kun je niet alleen op mijn blog, maar ook op die van een heleboel andere bloggers een Vtech Storio Max XL 2.0 winnen!

Het tabletgebruik van mijn kinderen!

Mijn oudste drie kinderen zijn helemaal gek op tablets de laatste tijd. We hebben hier in huis bewust geen schermtijd, dus ze mogen de tablet best vaak gebruiken. De enige voorwaarde die we stellen is dat ze niet alleen maar filmpjes mogen kijken, maar ook wat educatieve spelletjes moeten doen. Of nouja moeten, jullie snappen me vast wel. Ik vind tablets een hele goede manier om bepaalde vaardigheden te leren. Zo had één van mijn zoons wat moeilijkheden met tellen. Niet met gewoon tellen van 1 t/m 10, maar wel om bijvoorbeeld te tellen hoeveel appels er op tafel lagen, hoeveel auto’s er voor het huis stonden en hoeveel eendjes er in de vijver zwommen. Door hem een spel te laten spelen waarmee dit spelenderwijs geleerd wordt, is die vaardigheid ineens heeel goed vooruit gegaan. En dat terwijl we het al tijden op de reguliere manier probeerden  te oefenen.

Over de Vtech Storio Max XL 2.0.

Nu gebruikten mijn kinderen vooral onze tablet en hoewel dat geen probleem is, wil ik die natuurlijk soms ook wel eens zelf gebruiken. Bovendien gingen ze er toch vaak mee op youtube en dat vind ik niet zo’n succes. ( Ze kijken namelijk steeds van die rare filmpjes van volwassenen die aan het kleien zijn of met speelgoed spelen en dat vind ik echt verschrikkelijk) Op de Vtech Storio Max XL 2.0 kan dat niet. Op deze kindertablet kun je een veilige omgeving voor je kind creëren en hierin de spelletjes zetten die hij of zij mag spelen.

Naast spelletjes, kan je kind nog veel meer dingen doen met de Vtech Storio Max XL 2.0. Er zit namelijk een draaibare camera op waarmee je kind foto’s en video’s kan maken, om deze vervolgens weer te bewerken. Daarnaast zit er nog een app op, genaamd Kids connect, waarmee hij of zij berichtjes naar vriendjes en familie kan sturen. Een soort whatsapp voor kinderen haha!

 

Specificaties Vtech Storio Max XL 2.0.

 • De storio is een multimedia tablet met wifi en Android besturingssysteem dat erg makkelijk en simpel te bedienen is.
 • Hij is geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar
 • Naast filmpjes kijken, heeft je kind toegang tot een heleboel VTech apps en android apps die geschikt zijn voor kinderen.
 • Naast leuke spelletjes zijn er via Explor@ Park ook veel educatieve apps te downloaden.
 • Met de apps Kids Connect kan je kind spraak en tekstberichten met familie en vrienden delen.
 • De tablet bevat 20 apps en daarnaast nog twee gratis download via Explor@ Park wanneer je een account aanmaakt.
 • Een draaibare camera en een superleuk fotobewerkingsprogramma.
 • Een stevige rubberen rand, zodat de tablet bestand is tegen stoten en vallen.

Oordeel over de Vtech Storio Max XL 2.0

Ik ben blij verrast! Ik wist niet zo goed wat ik over deze tablet moest denken omdat ik nog niet zoveel ervaring had met kindertablets, maar deze is echt heel erg leuk! Het is een tablet gemaakt voor kinderen en heeft precies de dingen die kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar leuk vinden. Omdat hij zo veelzijdig is, hebben zowel mijn dochter van 3 als mijn zoon van 5 en zelfs mijn zoon van 7 er plezier van. Dus ik vind het een aanrader!

Wat kun je precies winnen?

Via de winactie van vandaag kun je een Vtech Storio Max XL 2.0 mét spel winnen. Bij de Vtech Storio Max XL 2.0 die jij ontvangt als je wint zit een Paw patrol spel dat mijn beide zoons erg leuk vinden. Nu is het zo dat deze versie niet in Nederland in de winkels te verkrijgen is. Wel de tablet zelf, maar niet de tablet inclusief het spel. Mocht je de Vtech Storio Max XL 2.0 zelf willen aanschaffen, dan is het goed om daar rekening mee te houden.

Zo doe je mee:

Wil je graag de de Vtech Storio Max XL 2.0 winnen? Lees dan eerst even de regels voor deelname!

 • Like Themommydiaries op facebook en/of volg mij op instagram.
 • Volg Vtech op Instagram @vtechspeelgoed
 • Laat een reactie achter op facebook ( ik moet je daar een berichtje sturen. Dus een reactie is echt nodig) Originele reacties vind ik het aaaallerleukste!
 • Het taggen van je vrienden bij de winactie levert je heeeeeeeel veel extra karmapunten op!

Zoals ik al vertelde doe ik een bloghop met een aantal andere bloggers. Morgen kun  je dan ook een Vtech Storio Max XL 2.0 bij Sarah van littlefamilyof3 winnen!

Wil jij nou zelf alvast de Vtech Storio Max XL 2.0 aanschaffen? Je koopt hem via deze link: Vtech Storio Max XL 2.0

Succes!

Misschien vind je dit ook leuk

32 comments

Sherry 5 december 2018 - 00:50

Super ik doe mee. Zie fb voor mijn reactie. Taggen doen we maar al te graag.

Reply
Djotie 29 november 2018 - 09:53

Wat een waanzinnige mooie winactie. Fijn voor het hoppende publiek en een leuke manier om kennis te maken met andere bloggers. Vtech is favoriet. We hebben vele producten van Vtech en na jaren nog plezier van. Het kan zo door naar de volgende erfgename 😛 Je review over de tablet past prima in het plaatje. Deze zal echter niet doorgegeven worden. Ik doe graag mee voor de kleine.

Reply
melissa 28 november 2018 - 11:49

WAUW wat een gave prijs. We hebben momenteel geen kindertablet. Nou ja, eigenlijk überhaupt geen tablet want de vorige Samsung Kids Tablet is gesneuveld. En daarna hebben we geen nieuwe meer gekocht. ze staan wel bij zowel elise als Jarno op de verlanglijstjes maar we hebben ervoor gekozen om ze pas met hun verjaardag (februari) er eentje te geven zodat we ons eerst konden gaan oriënteren. En deze is wel echt heel gaaf haar! Vooral voor Jarno (5 jaar). Hoef ik mijn telefoon niet steeds af te geven voor bijv. Squla en filmpjes kijken! tuurlijk volg ik via fb. liefs melissa

Reply
Familie Andel 28 november 2018 - 00:37

Wauw, wat een geweldige actie! Wij doen graag mee voor onze zoon Jona. Hij zou dit echt geweldig vinden!

Reply
Adriana de Ruiter 27 november 2018 - 17:42

Wat een geweldige winactie! Dat zou voor onze pleegzoon een droom zijn die uitkomt, een éigen tablet!! Ik doe dus gráág mee! 🙂

Reply
Sabine Kohino 26 november 2018 - 19:27

Dit lijkt me nou gewoon bijna een soort van eerste levensbehoefte voor mijn jongste dochter! ? Je hebt t over kleiende volwassenen, nou keek mijn dochter daar maar naar. Ik kwam er ineens achter dat die lieve peppa big filmpjes een hoop bloed en ander naars lieten zien, pfffff!! Dus dit lijkt me nou echt heel veilig. Met mijn computerkennis is nou ook weer niet zo bijzonder, dus wat een uitkomst! En wat kun je er onwijs veel leuks mee doen… Toen ik 5 was speelde ik met mijn enige babypop, en knikkeren enzo, Haha…

Reply
Henny 23 november 2018 - 12:56

Wat een super gaaf ding,leuk voor mijn kleindochter Lauren.

Reply
Jos neys 22 november 2018 - 22:44

Als grootvader wil je u kleinkids gelukkig zien, mijn kleindochter haar wens is een eigen tablet , daarom kan ik deze pagina niet zomaar voor bij laten gaan , het is dan maar een klein kansje , maar als we winnen doen we zeker een vreugdes dansje

Reply
Sandy v geul 22 november 2018 - 17:30

Ohhhhh daar zal mijn meisje blij mee zijn!!

Reply
Mariette van hooijdonk 22 november 2018 - 13:57

Omaaaaaaa deze wil ik zoooooo graag ahhhh asjbliefffft? zei ze pas in de speelgoedwinkel ? wat zou het een leuke verrassing zijn ook voor haar vijfde verjaardag ??

Reply
Kim sabbe 22 november 2018 - 10:07

Oh super zeg!!!! De winnaar zal super blij zijn! Elk kindje zou dit in huis moeten hebben.die van ons werd gestolen jammer genoeg…

Reply
Daan Moerland 22 november 2018 - 07:14

Anhhhhh jaaa !!!! Wat zou dit een GEWELDIGE verrassing zijn voor mn lieve meisje! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan zowel voor haar verjaardag als voor de sint ? papa en mama zijn er ook helemaal weg van want wat is wr nou fijner dan een kindvriendlijke tablet waar wij als ouders de meeste zicht op kunnen hebben??

Reply
Diana Sinon 21 november 2018 - 23:42

Deze Sint is blij verrast
Dat de Vtech Storio in het rijtje educatief mag
Onze kleine jongen wil hem heel graag
Dus vandaar aan de Sinterklaas zijn vraag

Hij is dikke vrienden met Paw Patrol
Daar staat het huis al helemaal mee vol
Met dat spel komt het dus helemaal goed
En hij leert vast snel hoe dat het moet.

Bedankt voor het testen voor de Sint
Hij is blij te weten wat jij er van vindt ?

Reply
Claudia Diependaal 21 november 2018 - 22:37

Wow wat een pracht kans! Ik doe mee! Mijn kleinkinderen zullen het geweldig vinden mocht ik winnen!

Reply
Linda Raaijmakers 21 november 2018 - 21:10

Dit zou echt helemaal geweldig zijn voor ons nichtje Tess want daar scoort tante zeker punten mee 😀

Reply
Lotte en Saar 21 november 2018 - 20:14

OHMYY! Toooff! En eeh, Saar weet wel raadt met dat “woefwoef”spel geen probleem trouwens engels.. hebben jullie dat ook dat ze dat door die welbekende achterlijke youtube filmpjes beter kunnen dan nederlands? Yellowww, rubble, orange, Zumaaa! nee? Oh naja, dan ligt het vast aan mijn exemplaar! Toedelss X

Reply
Lara 21 november 2018 - 19:48

Waauuuww wat een geweldige winactie
Ik die graag mee voor nijn kinderen ?

Reply
Jvg 21 november 2018 - 17:16

Voor mijn twee (b)engeltjes doe ik zeker mee met deze actie, via instagram. Ik heb geen facebook dus die moet ik nog even aanmaken hiervoor?

Reply
Laura 21 november 2018 - 15:52

Ik doe graag mee voor mijn kinderen 😀 ontzettend gaaf!

Reply
Helma Keijzer 21 november 2018 - 15:48

Ik doe heel graag mee!!
Want als 2 dochters elkaar dwars zitten is schermpjestijd mijn redding..!

Reply
carolien schutte 21 november 2018 - 14:23

Lijkt me erg leuk voor me zoon die na de kerst al 7 jaar word hij speelt nu graag spelletjes op me telefoon maar zo’n tablet lijkt me ideaal hoef ik ook niet steeds me telefoon af te staan en heeft hij als we een lange rit na mijn familie maken ook wat leuks om in de auto te doen ?

Reply
miranda wils 21 november 2018 - 13:44

Oooo en ook dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, ze is dol op squala en hoe gaaf zou het zijn om dit te kunnen spelen op haar eigen tab??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

Reply
Marjo 21 november 2018 - 13:05

Ja inmiddels kan ik weer op je blog. Doe heel graag mee voor mijn 3 boeven die dit heel graag willen winnen. Weet je nog welk spelletje je zoon deed voor tellen. Hier ook 1 die moeite heeft. Kunnen wij dat ook eens proberen

Reply
Joënne Sterken 21 november 2018 - 13:03

Heeeeeeeeel graag voor mijn eigen kleine pietje ???

Reply
Paula Prins-Wijnalda 21 november 2018 - 12:33

Een hele gave prijs om te winnen,zeg! Met deze VTech Storio Max wordt spelenderwijs mijn zoontje van bijna 3 zeker weten heel wijs!

Reply
MarjonS 21 november 2018 - 12:20

Te gek! Volgen deed ik al allemaal dus nu even snel berichtje achter laten (bij de andere 111 reacties, wat ja!)

Reply
Marian B 21 november 2018 - 10:55

Dat zou super zijn! Mijn zoontje heeft nog helemaal geen tablet en had er nooit zoveel interesse in, maar dat begint nu te veranderen. Daarnaast vind ik het tijd dat hij toch hiermee in aanraking komt. Mijn dochtertje is jonger maar ik denk dat zij er ook snel mee overweg kan. Een mooie kans, zeker omdat tablet niet bepaald goedkoop zijn.

Reply
Cora van der Bijl 21 november 2018 - 10:37

Ow zo gaaf voor mijn meisje ze wil deze al zo lang

Reply
Jacqueline kribi rozeboom 21 november 2018 - 10:20

Weer een gave actie ga zeker op Fb een kansje wagen voor me dochtertje Zeineb

Reply
Nanine 21 november 2018 - 10:14

Leuk!

Reply
Tess 21 november 2018 - 10:09

Kan je ook gewoon via Instagram deelnemen ?… aangezien ik geen Facebook heb ?

Reply
Debbie Lobbezoo 21 november 2018 - 09:58

Wauw wat een gave winactie. Perfect voor onze me jongste Liam. Hij verdiend echt eens iets nieuws ipv altijd wat van zijn broer over te nemen

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.