Sinterwinweek #2 Win een Furreal friends Rock a Too.

by Tamara

Jeeej! Het is alweer de tweede dag van mijn Sinterwinweek! En ook vandaag heb ik weer een suuuuupertoffe prijs voor jullie! Al ik mag kiezen is dit toch wel mijn lievelingsprijs uit de winweek. Kijken jullie mee hoe je hem kunt winnen?

De Furreal friends Rock-a-Too.

Furreal friends is heel erg populair hier in huis. Ons eerste item hiervan was jaren geleden de Coco de papegaai. Die moest je dan koekjes voeren en hij was echt heel erg leuk! Daarna hebben we nog wat andere dingen gehad, waaronder een puppy! Hier hebben ze ontzettend veel mee gespeeld. De nieuwste aanwinst is de Rock-A-Too. Een ehh nogal aanwezige kleurrijke kaketoe die we een beetje in ons hart gesloten hebben!

Wat kan de  Furreal friends Rock a Too.

Toen ik de  Furreal friends Rock a Too ontving, dacht ik : ‘Hmm, gewoon weer een stuk speelgoed dat een heleboel herrie maakt en waar je verder niet zoveel mee kan. Maar dat is absoluut niet zo. De Furreal friends Rock a Too  is een echte show off. Hij is continue bezig met aandacht vragen en probeert je steeds te entertainen. Hij danst, beweegt, zingt en kletst. Nee echt, ik vind hem hilarisch!

Deze gekke vogel doet er alles aan om je aandacht te krijgen, speel je met hem en negeer je hem vervolgens een tijdje? Dan laat hij merken dat hij het er niet mee eens is! Dus behalve dat hij jou entertaint, moet je hem ook bezig houden. Het is ontzettend leuk om de interactie te zien tussen je kind en de Furreal friends Rock a Too . Hij is een echte uitslover en je kunt je door middel van de 50 combinaties van bewegingen en geluidjes urenlang vermaken!

( en als je hem zat bent zet je hem gewoon uit hahah)

Koop hier de Rock a too voor 74.95.

Zo doe je mee:

Wil je graag de Furreal friends Rock a Too winnen? Lees dan eerst even de regels voor deelname!

  • Like Themommydiaries op facebook en/of volg mij op instagram.
  • Laat een reactie achter op facebook ( ik moet je daar een berichtje sturen. Dus een reactie is echt nodig) Originele reacties vind ik het aaaallerleukste!
  • Het taggen van je vrienden bij de winactie levert je heeeeeeeel veel extra karmapunten op!

Maandag 26 november krijgt de winnaar een berichtje!

Misschien vind je dit ook leuk

16 comments

Mariette van Hooijdonk 22 november 2018 - 13:58

Ahhhhh en ook deze zou mn lieve kleindochter echt helemaal GEWELDIG vinden ?????

Reply
Paula Prins-Wijnalda 21 november 2018 - 21:17

Weer een leuke actie zeg! Wat gaaf dat deze Furreal friends Rock a Too 50 combinaties heeft, dat is echt veel! Met deze papegaai kunnen zowel mijn oudste, als mijn jongste zoontje zich samen goed mee vermaken, en dat gebeurt niet veel dat ze een stuk speelgoed hebben waarmee dit kan, want de oudste is 10 en de jongste is bijna 3 jaar! Echt een leuk cadeau voor hun samen, daarom doe ik graag mee!

Reply
Lieke van Veen 21 november 2018 - 18:21

Deze vogel is zo leuk! Hij heeft echt vrolijke kleurtjes. Ik vind hem helaas veel te duur om te kopen dus ik maak graag kans om hem te winnen voor mijn neefje

Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

Reply
Nathalie Helberts 21 november 2018 - 16:34

Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt zooooooooooo GAAF Themommydiaries <3 <3 Wat een WAANZINNIGE Furreal Friends Rock a Too gaan jullie verloten, OMG! je zou 'm maar mogen winnen *zucht* Wat bovenaan dochterlief haar verlanglijstje staat voor pakjesavond is dit!! Heb 'm vorige week in de speelgoedwinkel zien staan maar jeeeeeeetje wat een prijs… pffff… dan zou ze gelijk klaar zijn!! Maar wat wil ze 'm zo ontzettend graag zeg <3 🙂 Ze heeft het er dagelijks over of ze 'm met pakjesavond gaat krijgen.. wil haar totaal niet teleurstellen, dus winnen zou echt FANTASTISCH zijn zodat ik zelf nog wat dingen erbij kan kopen 😀 !! Jullie zouden haar echt "het" gelukkigste meisje maken 5 december ? Dus ik waag graag een kansje natuurlijk…. ? ohhhh ik zou dat blije koppie weleens willen zien hihi… super SPANNEND! Dochterlief heeft vele allergieen waardoor huisidieren echt onmogelijk zijn 🙁 Dus dit zou echt DE oplossing zijn! Kom maar op 😀 MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

Reply
Miranda wils 21 november 2018 - 13:42

de allerallergrootste wens van ons kleine meisje ??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

Reply
Carolien Schutte 21 november 2018 - 07:55

Zo lijkt me leuk voor me zoon die bijna 7 jaar word wie wil er nou niet samen gek doen met een kaketoe ?

Reply
Yessica koot leidner 21 november 2018 - 06:52

Goedemorgen zag net je bericht via facebook super leukkk dit zou een geweldige sinterklaas cadeau zijn!??? zojuist heb ik mijn verhaal verteld dat wij niet 1 maar 2 papagaaien hadden en nog maar 14 mnd geleden hebben wij die moeten weg doen ivm met dat ons dochtertje helemaal niet tegen ze was allergies tegen de stof van die 2 papagaaien. Jill is nog maar 4 jaar bijna 5 ze heeft er toch nog geregeld over die papagaaien maar zag deze ontzettende leuke winactie dit zou een geweldige sinterklaas cadeau zijn voor ons dochtertje dat ze toch lekker kan spelen met haar favoriete dier papagaai

Fb Jessica Jill John leidner
Instagram Yessicaleidner

Reply
Shadé 21 november 2018 - 06:16

Super gaaf!! Wij doen mee..

Reply
Lara 21 november 2018 - 00:29

Ik doe graag mee ?

Reply
Cora van der Bijl 20 november 2018 - 23:19

Ow super gaaf voor mijn meisje

Reply
Marian B 20 november 2018 - 22:06

Wat een leuke papegaai! Lijkt me erg leuk voor mijn dochtertje en ik zie zelf ook mogelijkheden om Rock-A-Too in te zetten om iets gedaan te krijgen 😉

Reply
Jacqueline kribi rozeboom beterbekend als jamila 20 november 2018 - 21:22

Weer een leuke win actie je blijft de mensen verdwenen ga zeker een kansje wagen op fb voor me dochtertje

Reply
Elsemiek Kuipers 20 november 2018 - 21:18

Rock my World! ???
Het dak gaat er hier af als ze deze te gekke lori zien swingen! ?

Reply
Anoniem 20 november 2018 - 21:11

Jaaaah die wil ik graag winnen!

Reply
Tineke 20 november 2018 - 20:45

Oh leuk! Nog zo`n kleine papegaai in huis? Maar ik doe graag mee! Ik denk dat dit erg goed is voor mijn zoontje, hij loopt wat echter qua taal, misschien dat dit genoeg uitdaging geeft om meer te praten. Want een papegaai die je napraat is natuurlijk wel erg leuk.

Reply
Daan Moerland 20 november 2018 - 20:11

Oooo wat leuk zeg! Mn meisje heeft deze in de winkel gezien en vind hem helemaaaal geweldig,wat zou ze hier supersuperblij mee zijn?? ze word bijna 5 wat zou het een leuke verrassing zijn??

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.