Sinterwinweek #1 WIN een zingende Rainbow Dash!

by Tamara

We trappen de winweek uit met een item dat online al bijna overal uitverkocht is! Zo ontzettend populair is het! Het is een product dat Lauren al een tijdje op haar verlanglijstje had staan en daarom vind ik het heel erg leuk dat ik iemand van mijn volgers blij kan maken met deze prijs!

Over de Zingende Rainbow Dash.

Mijn dochter is helemaal fan van karaoke de laatste tijd en ze is de hele dagen aan het zingen en dansen. Vandaag dat de Zingende Rainbow Dash echt een geweldig cadeau voor haar is. Met de Zingende Rainbow Dash  kun je drie dingen doen. Je kunt samen met haar zingen, alleen zingen of de Zingende Rainbow Dash horen zingen. Ze zingt het vrolijke liedje Time to be Awesome uit de nieuwste My Little pony film, de My little pony themesong en nog veel meer andere liedjes. Deze liedjes zijn erg leuk om mee te zingen, maar het is ook leuk om haar te horen zingen.

Het bedienen van de Zingende Rainbow Dash  is heel erg gemakkelijk. Om haar te laten zingen druk je op de cutiemark op de bil van de Rainbow Dash en ze gaat zingen. Wij jij meezingen? Dan pak je de microfoon en druk je het knopje in.

Dit kan de Zingende Rainbow Dash!

• 3 muzikale speelmodussen: luisteren, alleen zingen of samen zingen
• De Rainbow Dash-figuur zingt 5 liedjes uit de bekende tv-serie
• Druk op de microfoonknop om met haar samen of alleen te zingen
• Ze zegt 15 zinnetjes
• Songtekst in de handleiding

De Zingende Rainbow Dash is hier al vanaf het eerste moment een groot succes en daarom vind ik het heel erg leuk dat ik iemand van jullie er blij mee mag maken!

Zo doe je mee:

Wil je graag de de Zingende Rainbow Dash winnen? Lees dan eerst even de regels voor deelname!

  • Like Themommydiaries op facebook en/of volg mij op instagram.
  • Laat een reactie achter op facebook ( ik moet je daar een berichtje sturen. Dus een reactie is echt nodig) Originele reacties vind ik het aaaallerleukste!
  • Het taggen van je vrienden bij de winactie levert je heeeeeeeel veel extra karmapunten op!

Maandag 26 november krijgt de winnaar een berichtje!

 

Succes!

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Marian B 20 november 2018 - 13:07

Vroeger was ik zelf een echte My Little Pony’s fan, gelukkig vindt mijn dochtertje ze ook erg leuk. Zingen doet ze ook graag, vooral heel hard…. Dit is de perfecte combinatie dus ik doe zeker weer mee!

Reply
Cindy 20 november 2018 - 12:48

Sinterklaas? kapoentje geef wat ik onze schoentjes ???? of in onze mooie regenlaarsjes!.
Dank U wel liefste sinterklaasje.
Ik ben lief en zoet geweest Dit jaar!?? dus rij toch niet stilletjes ons huisje voorbij! Zingen en dansen is wat ik wil xxx lief meisje dit dit ponys prijs op haar wensenlijstje heeft.

Reply
Mireille 20 november 2018 - 07:08

Super leuke win actie!! Die zou ik heel graag willen winnen voor mijn middelste dochter (ik geloof dat ik de oudste en jongste er ook erg blij mee maak)! Maar onze middelste is een echte entertainer, die zou drzelf (en ons) hier uren zoet mee houden!!
Helaas geen Facebook….

Reply
Yessica koot leidner 20 november 2018 - 06:29

Wat ontzettend lieve leuke winactie doe héél graag mee voor ons bijna jarige dochtertje ze word 5 jaar ze is helemaal dol op my little pony
En deze pony zingt aaahh zo cute echt iets voor mijn dochtertje kunnen ze samen zingen???

Volg jou al op
Fb Jessica Jill John leidner
Instagram @Yessicaleidner
Pinterest yessica leidner
Twitter als yessicakoot1 ?

Reply
Claudia Diependaal 19 november 2018 - 23:48

Hoi hoi,

Wow zeg wat een super leuk kado! Ik ga heel erg hard duimen! Wat is ze leuk! Mijn kleindochters zouden er wild van zijn!

Groetjes Claudia!

Reply
Jacqueline 19 november 2018 - 21:40

Wouw wat een leuke prijs om te starten met de win week ik doe graag mee voor me dochtertje ze is gek. Op paartjes dus dit zou ze denk ik ook wel geweldig vinden hij hij kan nog ook eens zingen ik volg je al lang over al op fb met de naam jamila umm fares en op ig jamila_umm_zeineb

Reply
Jolein jolein 19 november 2018 - 21:12

OMG wat een gaaf kado zou dit zijn voor mijn jongste dochter 🙂 Ze zou dit echt HE-LE-MAAL leuk vinden !!! Ik waag dus dolgraag een kansje mee 🙂 Ik volg je op instagram en like en volg je via Facebook 🙂

Reply
Marian Zw 19 november 2018 - 20:40

Oh zo leik, dit zou mij dochter echt een leuk cadeau vinden, ze heeft nu een paar gewone pony’s. Wie weet mag deze zingende pony straks ook bij hun wonen.

Reply
Daan Moerland 19 november 2018 - 20:04

Wat een gave actie zeg! Mn meisje is dol op little ponys en op zingen en we moeten elke avond klaar gaan zitten voor de show ?.. dit zou ze echt GEWELDIG vinden ?? na de sint is ze ook nog eens jarig dus het zou echt een superverrassing zijn??

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.