Silk’n Tightra voor vaginaverstrakking: werkt het echt?

by Tamara

Na een zwangerschap veranderd je lichaam. Niet zo heel erg gek natuurlijk, je hebt een kindje in je lichaam en deze moet er natuurlijk ook uit. Ik ben vier keer op de natuurlijke manier bevallen en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ‘down under’ niets veranderd is. Nu kreeg ik een mailtje met de vraag of ik de Silk’n Tightra wilde testen. Dit is een apparaat dat belooft je vagina te verjongen en bovendien strakker te maken. Nu las ik in de handleiding dat ik hem helaas niet mocht testen omdat ik nog borstvoeding geef. Dus ik ging op zoek naar een volger die hem voor me wilde testen! Ik was namelijk wel heel erg benieuwd of dit apparaat echt doet wat het belooft!

Lees hieronder de review van de Silk’n Tightra.

Silk’n Tightra werkt het echt?

In deze blog ga ik het hebben over de vagina; wist jij dat er veel vrouwen zijn die onzeker zijn over hun vagina? Ik heb een aantal kinderen gekregen en mijn vagina is ook niet meer zoals ie moet zijn. Logisch ook want er verandert toch wel wat.

Eerst zal ik me even voorstellen! Ik ben Desiree, ik ben 28 jaar en de moeder van drie kinderen. Mijn drie zwangerschappen hebben haar sporen nagelaten op mijn lichaam en ook op mijn vagina. Een vervelende klacht die  ik bijvoorbeeld heb, is pijn tijdens de seks met mijn partner. Daarnaast heb ik ook een heel vervelend kwaaltje overgehouden aan mijn laatste zwangerschap, namelijk hele zwakke bekkenbodemspieren. Plas ophouden is lastig, waardoor ik wel eens gênante situaties heb gehad.

Ik mocht voor Tamara’s blog de Silk’n Tightra reviewen, mijn ervaring lees je in deze blog.

  

De Silk’n Tightra lijkt op een vibrator, maar dat is het echt niet. Het is een apparaat dat zorgt voor een strakkere vagina en een stevigere bekkenbodem. Na een bevalling of hormonale verandering, zoals de overgang, kan de intieme zone van de vrouw veranderen. Hierdoor kan het voorkomen dat je onder andere last krijgt van ongewenst urineverlies, minder geniet van seks en je onzeker bent over  hoe je vagina er aan de buitenkant uitziet. De Silk’n Tightra is klinisch getest en bewezen effectief. Je kunt dus een beter functionerende en mooiere vagina krijgen zonder operatie. Hierdoor kan je zelfvertrouwen de nodige boost krijgen en je seksleven een stuk leuker worden.

De Silk’n Tightra is verpakt in een mooie paarse case. Je kunt het apparaat dus netjes opbergen en het valt niet direct op wat je in de slaapkamer hebt liggen. In de case zit de Silk’n Tightra, een oplader, de gebruiksaanwijzing en een gel. Op de achterkant van de doos en in de gebruiksaanwijzing staat uitgelegd hoe je hem moet gebruiken. Je kunt het apparaat inwendig en uitwendig gebruiken. Inwendig om je bekkenbodemspieren te verstevigen en uitwendig om je vulva te verjongen.

Hoe werkt de Silk’n Tightra?

De Silk’n Tightra werkt met 16 warmtesensoren. Deze sensoren meten de temperatuur van de huid tijdens gebruik. Daarnaast werkt hij alleen op de huid; dit komt door de speciale Touch Sensor. De 16 gouden sensoren zijn voor inwendig gebruik, de 3 chromen elektroden zijn voor uitwendig gebruik. In de verpakking zit een gel die je aanbrengt op de elektroden.. De gel zorgt voor een optimale geleiding van de warmte-energie. De Silk’n Tightra geeft namelijk energie af door een bipolaire radiofrequentie. De behandeling voelt warm aan, maar is pijnloos. Iedere sessie duurt 20 minuten waarna de Silk’n Tightra vanzelf uit gaat.

Resultaat na 4 weken

Ik heb het apparaat nu 4 weken gebruikt, en zie al verschil. Voor het zien van resultaat heb je 8 sessies nodig en die heb ik allemaal gedaan. Ik had eigenlijk niet verwacht dat er daadwerkelijk resultaat zou zijn. Ik ben nogal nuchter en verwacht nooit zoveel van dit soort apparaten. Maar ik heb minder pijn tijdens de gemeenschap met mijn partner en het voelt allemaal wat prettiger aan. Mijn vagina voelt weer wat strakker, waardoor ik ook écht minder onzeker ben over mijn intieme zone. Ohja! En het belangrijkste van allemaal wel misschien, mijn bekkenbodemspieren zijn écht verbeterd. Ik durf nog steeds niet op de trampoline, maar niezen en lachen kan weer zonder al te veel problemen! Ik hoef zelfs niet meer elke dag maandverband te gebruiken! Zo fijn!De behandeling is pijnloos, soms wat warm waardoor het even onprettig was, maar dit kun je aanpassen door het energieniveau te verlagen. 

Ben je onzeker over je vagina? Heb je een minder goed seksleven, omdat het allemaal niet meer zo prettig aanvoelt? Dan kan ik je de Silk’n Tightra zeker aanraden!

 

Geschreven in samenwerking met Silkn’n

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.