Shoplogje Zeeman, Z8 en WE.

by Tamara

Die kinderen van mij groeien momenteel als kool en met als die groeispurtjes hebben ze heel vaak nieuwe kleren nodig. Nu liggen de nieuwe collecties al een tijdje in de winkel en daar zitten zulke leuke dingen tussen dat ik het niet zo heel erg vind om weer iets leuks voor ze te mogen kopen! Afgelopen week bestelde ik online wat kleding en ook kocht ik wat in de winkel! Vandaag laat ik in een shoplogje aan jullie zien wat ik voor mijn 3 boefjes gekocht heb!

Voor Lauren.

Ik zal het eerlijk toegeven. Voordat ik een dochter had, kon ik het niet laten om af en toe naar die leuke meisjeskleding te kijken en vond ik het echt jammer dat ik dat niet kon kopen. Dus stiekem ben ik wel echt superblij dat ik nu al die leuke items in mijn mandje kan mikken haha! Lauren is de laatste tijd vooral in de lengte ontzettend snel gegroeid. Ik moet in Mei pas weer met haar naar het consultatie bureau, maar ik ben echt ontzettend benieuwd hoe lang ze nu is. Inmiddels zit je in maat 74/80. Het hangt een beetje af van het merk welke maat ze heeft, maar ik moet ook zeggen dat ik vaak dingen ietsje te groot koop zodat ze er net even langer mee kan doen.

Afgelopen week dook ik even de Zeeman in en kocht deze items. (Het jurkje met de hartjes is niet van de Zeeman, deze is van Z8)

image

Wat ik echt leuk vind aan Zeeman is dat je er zulke leuke items kunt kopen en dat het gewoon echt heel goedkoop is. Ik was voor bovenstaande items van de Zeeman, plus nog 2 tshirts voor Maxim 25 euro kwijt, Ter vergelijking, dat kostte het jurkje van Z8 ook.

Zeeman en WE.

Maxim heeft best wel een lastige maat qua broeken. Hij is namelijk heel lang, heeft smalle benen en dikke billen (heeft hij van zijn moeder haha) dus het is lastig om mooie broeken te vinden die ook een beetje mooi aansluiten en die aan de achterkant hoog genoeg zijn. Normaal koop ik altijd broeken van Name-it, maar omdat ik zag dat ze bij de WE een aanbieding hadden met de tweede broek voor de halve prijs, besloot ik daar maar 2 broeken te bestellen. Floris draagt namelijk altijd broeken van de WE en bij hem zitten ze perfect!

Helaas is het niet echt voor herhaling vatbaar, want ik vind deze broeken ook niet echt mooi zitten. De grijze broek gaat nog wel en die hou ik ook, maar de blauwe gaat terug!

De twee shirts op de foto komen van de Zeeman. Als jongen heb je nooit genoeg tshirts, en aangezien deze maar 3 euro per stuk waren, kon ik ze niet laten liggen!

image

En de kleding van Z8.

Als er 1 merk is wat wel favoriet is  hier, is het wel Z8. Het is best wel een behoorlijk prijzig merk en bij sommige items is de kwaliteit niet helemaal super, maar de kleding is gewoon zo ontzettend leuk en stoer! Mijn beide jongens hebben hele donkerblauwe ogen en dan vind ik van dit soort Navyblauwe shirts heel erg mooi staan! De trui met de auto’s heeft Maxim (hoe kan het ook anders) zelf uitgezocht! Het vest is toch wel ontzettend favoriet hier! Ik vind hem zo leuk staan!

image

Dit was mijn shoplogje alweer. Komende week moet ik nog even het dorp in om nog wat shirts en broeken te halen, vooral Floris heeft nog echt nieuwe kleding nodig en ik vind het dan altijd wel leuk om hem even mee te nemen! Vinden jullie het leuk om daar ook weer een shoplogje van te zien?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

23 comments

marjon 24 maart 2016 - 14:40

Ontzettend leuke kleren voor de heren en dame.
Ik heb bij z8 laatst ook geshopt, in de sale 🙂

Reply
Nathalie 15 maart 2016 - 21:51

Het jurkje van Z8, super!
Verder hele leuke kleding!

Reply
Bianca 15 maart 2016 - 13:26

Wat een leuke kleding zo te zien ben je goed geslaagd, vooral het jurkje van Z8 vind ik mega schattig x

Reply
Jeanne 14 maart 2016 - 19:41

Wat een mooie kleding!!
Van Lauren vind ik dat spijkerjurkje en jurkje van Z8 echt heel mooi!
Bij Maxim vooral het zomershirtje van Z8.
Het lijkt me leuk om ook nog een shoplogje van Floris te zien!

Reply
MetMirjam 14 maart 2016 - 17:08

Goed geslaagd hoor! Z8 is inderdaad echt een super leuk merkje, wel jammer dat het zo aan de prijs is. Gelukkig hebben we ook de Zeeman, Wibra en Primark nog 😉

Reply
jodi - liefthuis 14 maart 2016 - 17:03

Het spijker jurkje en het z* jurkje. Ik kwijl weg. heb geen meisje, maar wat heerlijk

Reply
priscilla 14 maart 2016 - 13:51

Ik ben echt verliefd op het merk Z8. Dit jurkje staat ook nog op mij wishlist, maar eerst even kijkje welk maatje Sofie straks heeft in de zomer. Leuke items allemaal hoor 🙂

Reply
Rosie - Lifebyrosie.nl 14 maart 2016 - 11:55

Wauw wat een leuke shirtjes voor de jongens van Zeeman! 🙂 Wij hebben hier geen Zeeman in het dorp (balen) alleen een Wibra en bij de Wibra slaag ik eigenlijk nooit.

Reply
Jennifer 14 maart 2016 - 10:11

Leuke items van Z8! Echt zo’n leuk merk voor meisjeskleding vind ik dat!

Reply
Marjon 14 maart 2016 - 09:50

De items van Z8 zijn erg leuk :). Dat jurkje met tule is echt te lief. Liefs Marjon

Reply
Leonie 14 maart 2016 - 09:21

Heel leuk, shoplogjes! Ik vind Z8 zo tof!

Reply
Lieke 14 maart 2016 - 09:00

Erg leuke kleding, vooral de kleding van Z8.

Als ik ooit een meisje mag krijgen, vind ik dat een heel leuk merk voor meisjes.

Reply
Mathiske's mama blog 14 maart 2016 - 08:29

Ik vind een shoplog altijd leuk om te lezen. Dat zwart witte vestje van z8 is mooi! Heel hip. En dat jurkje voor Lauren is echt schattig?

Reply
demallemolenmoeder 14 maart 2016 - 08:20

Shoplogs zijn altijd leuk! Het jurkje van Z8 vind ik toch wel het leukst.

Reply
Charlotte 14 maart 2016 - 08:05

Shoplogjes zijn leuk! Toen Aukje nog een baby was had ze ook erg veel van z8. Nu eigenlijk nooit meer.

Reply
Simone 14 maart 2016 - 07:57

Ik vind dat altijd leuk om te zien hoor shoplogjes 🙂 z8 is hier ook favoriet. Alleen wacht ik liever tot het afgeprijsd is want het is een aanslag op je portemonnee. Grappig om die vergelijking te zien hoeveel je bij de zeeman kunt halen voor hetzelfde bedrag als een z8 jurkje.

Reply
Kelly 14 maart 2016 - 07:37

Die items van z8!!♡ Echt heel erg leuk!!

Reply
Lonneke 14 maart 2016 - 07:26

Ik vind babykleding bij de Zeeman niet geweldig maar z8 is helemaal leuk, vooral met die rode strepen!

Reply
Channa 14 maart 2016 - 07:17

Z8 vind ik ook echt super leuk, maar zelfs in de uitverkoop nog duur. Bij de Zeeman moet ik echt even langs zie ik al!

Reply
Nicole 14 maart 2016 - 07:14

Leuke kleertjes heb je gekocht! Persoonlijk vind ik Z8 te duur.

Reply
Manouk 14 maart 2016 - 07:13

Voor de zomerkleding voor mijn zoontje wil ik straks ook een kijkje gaan nemen in de Zeeman, goedkoop en ook erg leuk! Vooral voor die korte tijd dat het hier vaak zomer is. En ik ben ook helemaal verliefd op Z8, jammer dat het zo duur is. Maar heb tot nu toe voor mijn dochtertje 2 dingen in de sale gescoord en een boxpakje gehad haha. Leuke kleding die je gekocht hebt! Voor mn kindjes kleding kopen vind ik altijd leuker dan voor mezelf haha.

Reply
Bianca Schrijft 14 maart 2016 - 06:48

Die kleding van z8, dat moet ik gewoon even aan mijn zusjes doorgeven. Wat is dat super gave kleding! Goed geslaagd ben je.

Reply
Simpel, met een snufje liefde 14 maart 2016 - 06:25

Leuke kleren! Ik vind de t-shirt van de zeeman altijd heel fijn, goed koop en ze gaan precies 1 zomer mee.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.