Shoplogje schuurman schoenen.

by Tamara

Als vrouw kun je nooit teveel schoenen hebben toch? Oké, mijn vriend denkt daar toch een beetje anders over, maar als er iets is waar ik heel erg gelukkig van word, dan zijn het wel mooie schoenen. Nouja als we het over materialistische dingen hebben dan he? Ookal heb ik inmiddels een behoorlijke collectie schoenen, er kan altijd nog wel een paar bij en ja! Ik draag ze ook echt allemaal! Het ene paar misschien iets vaker dan het andere paar, maar dat heb je met kleding natuurlijk ook. Onlangs mocht ik bij Schuurman schoenen een paar schoenen uitkiezen en ik laat jullie vandaag zien voor welke paren ik gegaan ben!

De laatste tijd ben ik helemaal weg van enkellaarsjes. Ja ik weet het, ik loop achter want die trend is natuurlijk al heel erg oud, maar laten we het erop houden dat ik gewoon niet zo heel erg goed ben in trends volgen. Een tijdje geleden kocht ik al hele stoere donkergrijze bikerboots die ik elke dag bijna draag. Zulke schoenen lopen heerlijk en passen eigenlijk bijna overal wel bij! Maar juist omdat ik laatst al van zulke stoere schoenen gekocht had, besloot ik deze keer voor een wat eleganter model te gaan.

DSC_0032

Ik koos als eerste dit paar van Fabs uit de nieuwe collectie. Ik wilde al langer lichtgrijze laarsjes ( vooral leuk voor in de lente) en deze vond ik meteen heel erg leuk! Ik heb meerdere paren laarsjes van dit merk en ze lopen allemaal echt ontzettend fijn! Zelfs voor iemand die zoals ik niet zo’n ster is in op hakken lopen! Een leuk detail is dat de achterkant van de schoen van een glimmend materiaal is en dat er een bandje aan de rits zit, dit maakt ze toch weer wat speelser!

DSC_0040

Als tweede paar koos ik een paar van Pieces uit de sale. Ze staan helaas nu niet meer op de site. Het zijn lage zwarte enkellaarsjes van suede met studs aan de achterkant wat ze net weer even wat stoerder maakt. Wederom een paar dat makkelijk te combineren is met allerlei outfits! De schoenen zijn best wel smal dus ik twijfelde even of de wel lekker zouden lopen, maar het valt me weer ontzettend mee! Ze lopen namelijk prima!

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe schoenen en ik ga er zeker nog heel veel plezier van hebben! Wat voor schoenen dragen jullie het liefst?

Misschien vind je dit ook leuk

16 comments

Jessica 29 februari 2016 - 10:08

Fabs heeft hele leuke schoenen! Moet me altijd inhouden om niet alles te kopen haha.

Reply
Cassandra 28 februari 2016 - 22:42

Die grijze zijn heeeeeel leuk! Ik moet ook wat meer in deze richting gaan dragen, loop nu standaard op sneakers.. Best jammer want heb een mega collectie aan hoge hakken maar sinds de zwangerschap worden die nog amper aangeraakt… Toch maar weer eens de stoute schoenen aantrekken dan…

Reply
joyfromjoyce 28 februari 2016 - 20:53

Oeh die eerste, mooi!!

Reply
Nathalie 28 februari 2016 - 18:55

Wat gaaf dat je schoenen mocht uitzoeken!
Ik draag meestal Fabs inderdaad, ik koop ze meestal in Apeldoorn bij Sjiekdefriemel!

Reply
Michelle 28 februari 2016 - 12:21

Wat leuk dat je wat uit mocht zoeken! En inderdaad, een vrouw heeft gewoon echt nóóit genoeg schoenen. Ik loop, inmiddels dertig weken zwanger, nog steeds het liefst op hakken van minimaal 11 centimeter. Wel heb ik tijdens mijn zwangerschap een plat enkellaarsje of leuke sneaker ook leren waarderen; alleen maar die hakken schijnt gewoon echt niet goed voor je bekken te zijn tijdens een zwangerschap dus ik wissel ‘t nu gezellig af!

Reply
Nicole 28 februari 2016 - 11:42

Tof! Vooral die zwarte vind ik mooi!

Reply
Simone 28 februari 2016 - 11:02

Ik draag ook altijd graag enkellaarsjes en dan het liefst met een hoge hak. Leuke schoenen heb je uitgezocht!

Reply
Sara 28 februari 2016 - 11:00

Heel mooi, ben al benieuwd naar hoe je ze gaat combineren! Ik heb een slechte rug dus ga altijd voor plat. Enkellaarsjes in alle kleuren en maten zijn altijd een topper, maar voor kerst kreeg ik van mijn man een “slip on sneaker” in donkerblauwe glitter kado en raar maar waar die passen echt overal bij!!

Reply
Channa 28 februari 2016 - 10:45

Die laarsjes van Fabs zijn echt heel leuk!! 🙂

Reply
Jodi - liefthuis 28 februari 2016 - 10:34

Mooi hoor, vooral dat tweede paar met die studies op de hiel. Leuk dat je die mocht uitzoeken.

Reply
Alicia 28 februari 2016 - 10:30

Enkellaarsjes vind ik ook heel mooi, ze staan zowel bij (skinny) jeans als bij een jurkje. Ik heb er dan ook meerdere, met en zonder hoge hak. Momenteen ben ik hoogzwanger en pas ik helaas nog maar een paar Nike sneakers 🙁

Reply
Ilse 28 februari 2016 - 10:24

Heel mooi! Vooral die grijze. Ik draag het liefst enkellaarsjes met een hakje of pumps, maar door gezondheidsproblemen draag ik nu al weken platte schoenen, soort van fake Uggs. 😉

Reply
Monique 28 februari 2016 - 10:22

Fabulous Fabs heeft leuke laarsjes❤
Ik heb ze al in meerdere kleuren.
Een vrouw heeft inderdaad nooit genoeg schoenen!!!???

Reply
Lonneke 28 februari 2016 - 09:56

Ik zou willen dat ik mooie schoenen kon dragen maar helaas moet ik het houden op een platte zool i.v.m mijn reuma! Bij een speciale gelegenheid doe ik wel ‘zit’schoenen aan 😉

Reply
Michelle de vos 28 februari 2016 - 09:38

Ik weet dat ze lelijk zijn.. Maar mijn uggs draag ik toch echt het liefst! En bij sommige outfits vind ik ze nog best leuk! Maar het maakt mij niet echt uit wat de rest ervan vind. Als ik kijk naar mijn lievelingsschoenen dan zijn het wel mijn jimmy choo’s en giuseppe zanotti’s.

Reply
Brenda 28 februari 2016 - 09:33

Ohhh ik draag het liefst hoge hakken. Maar dat gaat gewoon niet gemakkelijk met werken, de kids, huislijke beslommeringen. Dus vaak enkellaarsjes of sneakers aan. En dan vaak Allstars, adidas (zwart, wit )

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.