Shoplogje kleding van Wibra, Zeeman, Lidl en Hema.

by Tamara
11 maanden sprong

Nu zullen jullie wel denken: Alweeeeeeer een shoplog? Haha! Tja, die kleine dame van ons groeit echt ontzettend snel ineens en dus zijn haar kleertjes steeds heel snel te klein! Bovendien knoeit ze steeds ontzettend en aangezien ik niet eeeeindeloos ga proberen vlekken ergens uit te krijgen, gooi ik alle niet te redden kleding gewoon weg. Vandaag dus een shoplogje voor Lauren, met kleding van Wibra, Zeeman, Lidl en Hema.

Shoplogje kleding van Wibra, Zeeman, Lidl en Hema.

Rompers.

image

Laat ik maar beginnen met het saaiste en dat zijn de rompers. Of nouja, ze zijn niet saai, maar ook niet heel erg interessant! De grijze en de zig zag gestreepte romper komen van de Lidl. Ik zag ze in het foldertje staan en ik vond ze zo leuk! Het zijn echt prima rompers! Zitten goed en zijn voor wat ze kosten (4 euro per 2) helemaal prima!
De gestippelde romper komt van Zeeman en was €2.50. De Zeeman heeft echt prima rompers voor een kleine prijs!

Shirts Wibra.

image

Ik zag deze tshirtjes hangen en ik moest ze gewoon echt hebben! Ze zijn er in allerlei kleurtjes en ik koos Mint, wit en roze. De shirtjes hebben een kantje op de schouders en kosten 3 euro per stuk! Geen geld toch?

Hema.

image

Bij Hema zag ik in de sale deze spijkerbroek hangen! Hij is superleuk en hij kostte maar 7 euro. Ik merk wel dat ik het lastig vind om hem te combineren, zeker omdat Lauren eigenlijk altijd jurkjes aanheeft, maar ik vind hem echt ontzettend leuk staan! Hij is op de foto een beetje gekreukeld omdat ik hem al even gewassen had haha. Naast de broek kocht ik ook een stippel maillot  en leuke sokjes met fluoriserende details!

Zeeman.

image

Natuuuuurlijk ging ik ook nog even bij mijn favoriete budgetshop naar binnen! Hier kwam ik dit jurkje (tuniekje) en setje met een jurkje en een legging tegen! Ook kocht ik elastiekjes voor Lauren. Die van  de Zeeman zijn ideaal want ze rekken genoeg mee, zie er superleuk uit en blijven heel goed zitten!

Zoooo dit was mijn shoplogje alweet! Heb jij al ondanks dit druilerige weer alweer zin om zomerkleding te kopen?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

18 comments

Cindy 2 mei 2016 - 21:05

Wibra en Zeeman hebben zulke leuke kinderkleding, ik haal er heel veel shirtjes voor onze zoon.

Reply
lin 2 mei 2016 - 15:27

Ah die zijn echt leuk die rompertjes! En die meisjeskleding bij de zeeman is zoveel leuker als voor jongens! gemeen grr haha

Reply
Amy 1 mei 2016 - 12:24

It’s appropriate time to make some plans for the long run and
it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to recommend you
some interesting things or tips. Perhaps you could write next articles relating to this article.
I wish to read even more things approximately it!

Reply
Mathiske's mama blog 1 mei 2016 - 10:51

Wat een leuke kleertjes!! Die t shirts zijn erg leuk.

Reply
Leonie 1 mei 2016 - 10:18

Wat een leuke kleertjes heb je gekocht! Mijn dochtertje wordt hoog zomer geboren.. Dus al die leuke jurkjes enzo zijn vaak niet voor de kleinste.. Ik kan niet wachten op de herfstcollectie, ik moet nog een hoop 62 inslaan:)

Reply
Monique 1 mei 2016 - 10:03

Leuke kleertjes!
Ik vond de zeeman wat minder deze keer voor jongens tenminste bij de wibra was veel meer keus, leuke stoere zomerse kleding.

Reply
Janske 1 mei 2016 - 09:50

jeetje wat word ze groot! Ik heb mij ook al suf gekocht aan kleertjes *oops*..het blijft ook zo leuk hè, shoppen voor zo’n klein meisje!

Reply
Eline 1 mei 2016 - 09:42

Leuke items heb je geshopt voor Lauren! Ik moet ook nodig gaan shoppen voor Jennifer. Ze zit nu eindelijk in maat 74 dus heb even wat nieuwe items voor haar nodig :-)!

Reply
Marijke 1 mei 2016 - 09:29

De kleding van zeeman vond ik altijd erg leuk voor de kleintjes. Maar na maat 92 valt het super tegen helaas. Deze outfit echter weer super cute!

Reply
Christa 1 mei 2016 - 09:06

Heel herkenbaar.. Mijn dochtertje is nu 4 maanden en schiet ineens maat 62 uit…
Dus als ik dan wat nieuws ga kopen, koop ik wel gelijk iets summerproof.
Ik hoop wel dat ze het nu ook daadwerkelijk aan kan gezien het dramatische weer van de afgelopen weken.

Reply
Charlotte 1 mei 2016 - 08:32

Ah dat setje van Zeeman is erg leuk!

Reply
MetMirjam 1 mei 2016 - 08:19

Wat ben je goed geslaagd! Ik kom ook graag bij de Wibra en Zeeman – ze hebben zulke leuke kleertjes!
Enneh.. Wat voor weer het ook is, ik heb altijd wel zin om (zomer)kleertjes te kopen! 😉

Reply
Kelly 1 mei 2016 - 08:04

Schattige kleertjes weer! Ja met het slechte weer kun je je niet voorstellen dat de zomer eraan zou moeten komen maar als je die kleertjes ziet dan maakt het je toch vrolijk!

Reply
Angela - Mama met passie 1 mei 2016 - 08:04

Wat een leuke kleding Tamara, ik shop daar ook graag! Hier ook echt zin in de zomerkleding 🙂 Naomi is over drie weken jarig en dan hoop ik op heerlijk weer!

Reply
Bibian 1 mei 2016 - 07:58

Oh die rompers van de Lidl zijn leuk zeg! Ik kan ook altijd goed slagen bij de wibra! Liefs

Reply
Nicole 1 mei 2016 - 07:49

Hele leuke kleding! Ik kom ook graag bij die winkels! Tip nog van mij: de babysokken van de wibra zijn fantastisch en twee paar voor een euro.

Reply
Channa 1 mei 2016 - 07:49

Dat tuniekje is echt heel schattig!! ?

Reply
Saskia 1 mei 2016 - 07:20

Super leuke kleertjes voor een klein prijsje! Er zitten wel erg veel spelfouten in je blog.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.